Retromaniac Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 κλαίω όλη η Ελληνική"φάση" σε ένα μήνυμα ,ταυτίζομαι και συμπάσχω,ρετρό θα με βοηθήσεις ρε με αυτό που ρώτησα ποιο πάνω με το m8; Έλα, δεν σε είχα πάει χαμπάρι.. Όχι το M8 δεν παίζει continuum. Θέλει από SD808 και πάνω και όχι τον 800 που έχει το M8. Γιατί το 808 και πάνω έχουν την δυνατότητα να κάνουν κάτι παραπάνω από Miracast. Μπορούνε να κάνουν render σε 2 οθόνες με διαφορετικό περιεχόμενο και διαφορετικό μέγεθος. To Μ8 δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Άσε που δεν έχει καν usb 3 αλλά usb 2 (πέρα από το usb-c δηλαδή που αφορά μόνο το σχήμα). Αν θες continuum, η πιο φθηνή επιλογή αυτή την στιγμή είναι το 950... 2
κουξκουκ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Έλα, δεν σε είχα πάει χαμπάρι.. Όχι το M8 δεν παίζει continuum. Θέλει από SD808 και πάνω και όχι τον 800 που έχει το M8. Γιατί το 808 και πάνω έχουν την δυνατότητα να κάνουν κάτι παραπάνω από Miracast. Μπορούνε να κάνουν render σε 2 οθόνες με διαφορετικό περιεχόμενο και διαφορετικό μέγεθος. To Μ8 δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Άσε που δεν έχει καν usb 3 αλλά usb 2 (πέρα από το usb-c δηλαδή που αφορά μόνο το σχήμα). Αν θες continuum, η πιο φθηνή επιλογή αυτή την στιγμή είναι το 950... να σε καλά ρε αρχηγέ όχι δεν καίγομαι ακόμα για cont αλλα έλεγα άμα πάω σε μια τέτοια συσκευή αποδεκτό το κάθε +,τώρα το σκέφτομαι ακόμα να δώσω λίγα λεφτά γι αυτό η να περιμένω για να πάρω κάποιο αντροιντ κάποια στιγμή μιας και που έχω το 650 δυο συσκευές δεν μου χρειάζονται προς το παρών ,το μόνο θετικό ειναι η κατασκευή για εμενα στο μ8 που ειναι μεταλλική
cameranek Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Update: Σχετικά με την οθόνη δουλεύει μια χαρά...το άνοιξα,έβγαλα-έβαλα τα καλωδιάκια, πίεσα και λίγο την οθόνη και φαίνεται οκ τώρα!Τι πρόβλημα είχες; 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Καποιες φορες δεν ακουγε το touch..ή οταν ξεκλειδωνα παλι δεν ακουγε και η μονη λυση ηταν restart μεχρι να το ξαναπαθει!!
aris 4 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Θα ήθελα να δω πότε επιτέλους στο windows phone θα λειτουργεί η εφαρμογή oasa telematics όπως στο android, αλλά κάτι μου λέει πως ούτε του χρόνου δεν θα τη φτιάξουν. Ούτε real time ενημέρωση έχει στο wp και σαν εφαρμογή γενικά είναι ημιτελής, κάποιες φορές κρασάρει και σε κάποιες γραμμές δεν δείχνει τα δρομολόγια. Και τι δεν θα έδινα να ήμουν σε android μόνο και μόνο για το ότι έχει ολοκληρωμένες εφαρμογές, αλλά από την άλλη στα 100 ευρώ που έδινα θα έπαιρνα σκατένια συσκευή αν πήγαινα σε android. Έχω μείνει με το smoothness του windows phone και μπουκώματα που βλέπεις σε φθηνά android απλά δεν υπάρχουν, όλα κυλούν ομαλά, όμως αν και καλή η εμπειρία πληρώνω το τίμημα των σχεδόν ανύπαρκτων ή υπαρκτών αλλά χάλια εφαρμογών. Κ κάποιες δικες μου παρατηρήσεις για εφαρμογή οασα . Σίγουρα δεν έχει κίνηση το λεωφορείο στο bus location αλλά δουλεύει αρκετά καλά κ με ακρίβεια. Έχω παρατηρήσει ότι παίζουν κ άλλα ρόλο.πχ σε κυκλική γραμμή αρχίζει να το δείχνει στην επιστροφή κ λίγο πριν είναι κενό έχει επίσης αφετηρία - τέρμα κ αν δεν βάλει ο οδηγός να ξεκινήσει δεν φαίνεται επίσης. Κ ακόμα κάποια πράγματα που δεν φαινόντουσαν με α' ματια . Το κάνω άμεση σύγκριση στο android της γυναίκας μου κ για αυτό έχω βγάλει συμπέρασμα.Σίγουρα θέλει updates κλπ ,άλλα με έχει σώσει ουκ ολίγες φορες από αρχής του . ΥΓ Έχω δει μάλιστα να γράφει κ να σβήνει οθόνη μες το όχημα κ να λέει no signal,K η φωνή να συνεχίζει αναγγελία επόμενης στασης σωστά . 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Για κάτι τέτοια aris 4 μετανιώνω που δεν πήρα android . Επειδή το oasa telematics μου την δίνει σαν εφαρμογή χρησιμοποιώ το athens transit, μπορεί να μην έχει realtime αλλά τουλάχιστον είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή : https://www.microsoft.com/el-gr/store/p/athens-transit/9wzdncrdp90q
aris 4 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Για κάτι τέτοια aris 4 μετανιώνω που δεν πήρα android . Μόνο σε κακοτυχιά αν μου σπάσει το ,Ms !!! ☺ Ας ελπίσουμε ότι για όσους αγαπάμε την πλατφόρμα κ μας βολεύει να έχει καλή συνέχεια. Για κάτι τέτοια aris 4 μετανιώνω που δεν πήρα android . Επειδή το oasa telematics μου την δίνει σαν εφαρμογή χρησιμοποιώ το athens transit, μπορεί να μην έχει realtime αλλά τουλάχιστον είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή : https://www.microsoft.com/el-gr/store/p/athens-transit/9wzdncrdp90q
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Και που την αγαπάμε εμείς την πλατφόρμα μιας και γουστάρουμε windows phone πίστεψέ με δεν αρκεί, με το ποσοστό αγορών windows phones να έχει πιάσει πάτο πλέον δυστυχώς δεν θα βρεθούν developers να βγάλουν κάτι καλό. Εξαίρεση αποτελεί ο retromaniac εδώ με την φοβερή εφαρμογή που έφτιαξε, ένα λιλιπούτειο βήμα αλλά από το τίποτα κάτι είναι .
aris 4 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Α....την είχα κ αυτη την εφαρμογή,έξυπνη,απλή κ κατανοητή,άλλα μετά από οταν εμφανίστηκε η ,telematics είχαν πρόβλημα.δεν τους χορηγούσε ο οασα χειμωνιάτικο πρόγραμμα κ έγραφε λάθη. Ίσως να ξανά μπήκε σε παιχνίδι σωστά . Πάντα υπάρχει κ το απρόβλεπτο - απρόσμενο.Το ότι βγάζουν στη μετα Nokia εποχή τα Lumia κ στο κύκνειο άσμα τους έχουν άφθονα ,updates κάθε μήνα κ επίσης 2-3 άλλες εταιρίες δειλά στο εξωτερικό δίνουν επιλογές (Alcatel, Hp , Asus ) να είναι η αρχή για πιο μεγάλα ποσοστά στη πίτα. 2
olimpiakos 7 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Well χρονια πολλα στον 'δευτερο' αρχηγο της ομαδας εδω μεσα, οπου ειμαι εγω! Καθιστε καλα σημερα μη νευριασω ετσι;!! :-D :-D Αντε να με χαιρομαι, να με χαιρεστε και να πανε καλα τα Windows!! :-) 8
panos9553 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Well χρονια πολλα στον 'δευτερο' αρχηγο της ομαδας εδω μεσα, οπου ειμαι εγω! Καθιστε καλα σημερα μη νευριασω ετσι;!! :-D :-D Αντε να με χαιρομαι, να με χαιρεστε και να πανε καλα τα Windows!! :-) Χρονια πολλα μα πανω απο ολα ευτυχισμενα!! Πηρες και το δωρακι σου εχθες με την 3αρα..τι αλλο θες?...χαχαχα 2
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Well χρονια πολλα στον 'δευτερο' αρχηγο της ομαδας εδω μεσα, οπου ειμαι εγω! Καθιστε καλα σημερα μη νευριασω ετσι;!! Αντε να με χαιρομαι, να με χαιρεστε και να πανε καλα τα Windows!! Πολύχρονος τρελέ και αν κάποιος android-ας γνωστός σου θυμηθεί την εορτή και σου πει χρόνια πολλά και έπειτα σου ξεφουρνίσει σου δίνω για δώρο το βραβείο της ανοιχτής παλάμης (θα εκφράσει τη ζήλεια του επειδή δεν έχει windows phone ) μην διστάσεις να ανταποδώσεις εις διπλούν μάλιστα . Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2016 από Mult1C0r3Cpu 1
teo20net Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Ερώτηση: Έπιασα το 950 μου μετά από 1-2 ώρες που απλά καθόταν. Δεν ξέρω γιατί αλλα μου έχει κολλήσει σε portrait. Ότι κ να ανοίξω εκτός της Έναρξης, ανοίγουν σε portrait. Καμιά ιδέα; Edit: Σε landscape θέλω να πω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα