Retromaniac Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Μήπως έχει πατηθεί η επιλογή lock orientation; 3
teo20net Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Όχι. Ενεργοποίησα το lock screen προσωρινά για να μπορώ να το χρησιμοποιήσω. Κάτι τέτοιες στιγμές μου λείπει το 930. 1
Retromaniac Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δηλαδή δεν στρώνει ούτε με soft reset; EDIT: Αν δεν στρώσει με τίποτα, έχει χαλάσει ο αισθητήρας... 2
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Αν δεν στρώνει με τίποτα κοίτα να κυνηγήσεις rma teo, μην το αφήσεις. Μία το θέμα με την οθόνη και το tempered, μία αυτό, σίγουρα έχεις πέσει σε ελαττωματικό μοντέλο. 2
teo20net Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δηλαδή δεν στρώνει ούτε με soft reset; EDIT: Αν δεν στρώσει με τίποτα, έχει χαλάσει ο αισθητήρας... Αν δεν στρώνει με τίποτα κοίτα να κυνηγήσεις rma teo, μην το αφήσεις. Μία το θέμα με την οθόνη και το tempered, μία αυτό, σίγουρα έχεις πέσει σε ελαττωματικό μοντέλο. Απο το ψάξιμο που έκανα, είναι ένα πρόβλημα απο τα πολλά που δεν είμαι ο μόνος που το έχει. Ειδικά με το 950XL έχει πάρα πολλούς. Δοκίμασα διάφορα απο όσα διάβασα και τίποτα δεν το έφτιαξε. Κάπου διάβασα ότι με χτύπημα της συσκευής, πολλοί το διόρθωσαν. Έτσι το πήρα απόφαση και ώς σύγχρονος "Τσάκωνας" ... .... αποφάσισα να το κοπανίσω. Το χτύπησα 2-3 φορές πάνω σε ένα βιβλίο και έφτιαξε. Δεν ξέρω τι να πώ. Ή μάλλον ξέρω αλλα θα κρατηθώ. 3
G1O Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Απο το ψάξιμο που έκανα, είναι ένα πρόβλημα απο τα πολλά που δεν είμαι ο μόνος που το έχει. Ειδικά με το 950XL έχει πάρα πολλούς. Δοκίμασα διάφορα απο όσα διάβασα και τίποτα δεν το έφτιαξε. Κάπου διάβασα ότι με χτύπημα της συσκευής, πολλοί το διόρθωσαν. Έτσι το πήρα απόφαση και ώς σύγχρονος "Τσάκωνας" ... .... αποφάσισα να το κοπανίσω. Το χτύπησα 2-3 φορές πάνω σε ένα βιβλίο και έφτιαξε. Δεν ξέρω τι να πώ. Ή μάλλον ξέρω αλλα θα κρατηθώ. χτυπα το μια δυο τρεις κατι θα χαλασει εσωτερικα το μονο σιγουρο ,οποτε σερβις και αντικατασταση στην χειροτερη περιπτωση
teo20net Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Το έκανα ήδη, αυτό λέω. Δεν το χτύπησα δυνατά, 2-3 μικρά χτυπηματάκια έκανα στο πλάι και ξεκόλλησε. Τώρα είναι Οκ. 1
G1O Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Το έκανα ήδη, αυτό λέω. Δεν το χτύπησα δυνατά, 2-3 μικρά χτυπηματάκια έκανα στο πλάι και ξεκόλλησε. Τώρα είναι Οκ. η καμερα εχει συστημα που για να εστιασει μετακινειται συνεχως,αν ειναι σαν το σ7,οποτε ειναι και το πιο ευαισθητο εξαρτημα σε κραδασμους να χαλασει,αφου διορθωθηκε με χτυπημα θα ξανα κανει το ιδιο γιατι εχει προβλημα το γυροσκοπιο 1
salida Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 αποφάσισα να το κοπανίσω. Το χτύπησα 2-3 φορές πάνω σε ένα βιβλίο και έφτιαξε. Ελα ρε? ήταν Site: κλασσικήπερίπτωση βλάβης τελικά ... 3
olimpiakos 7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Χρόνια μου πολλά και πάλι σήμερα!! έχω καταντήσει λιγο(λιιγο) ψώνιο... Μεγειά μου το 640 που θα πάρω!! <3 <3 6
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Πάρε το 640 xl lte ds τουλάχιστον μην κάνεις μισές δουλειές . 1
κουξκουκ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Ολυ καινούργιο θα αγοράσεις; γιατί αν ναι έχω να σου κάνω καλύτερη πρόταση για αγορά 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δυστυχως το πηρα! Τι προταση ειχες να μου κανεις;(να παρω ενα android?) Το σκεφτομουνα να πω την αληθεια, κατι doogee, κινεζικα αλλα ειπα οχι..θα παρω 640.. Το πηρα σε ασπρο χρωμα και ειναι κα*λααα!!!! <3 <3 Θα βαλω εικονα σε λιγο!
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Καλορίζικο. Πολύ καλές συσκευές τα 640. Πήρα και εγώ στον πατέρα μου το 640xl να τα βλέπει και πιο μεγάλα τα γράμματα γιατί του χάλασε ένα σόνυ που είχε και είναι εντυπωσιακό κινητό. Με βλέπω να το αγοράζω και για εμένα χαχαχα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα