Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν δεν στρώνει με τίποτα κοίτα να κυνηγήσεις rma teo, μην το αφήσεις. Μία το θέμα με την οθόνη και το tempered, μία αυτό, σίγουρα έχεις πέσει σε ελαττωματικό μοντέλο.

• Like 2
Δημοσ.

Δηλαδή δεν στρώνει ούτε με soft reset;

EDIT: Αν δεν στρώσει με τίποτα, έχει χαλάσει ο αισθητήρας...

Αν δεν στρώνει με τίποτα κοίτα να κυνηγήσεις rma teo, μην το αφήσεις. Μία το θέμα με την οθόνη και το tempered, μία αυτό, σίγουρα έχεις πέσει σε ελαττωματικό μοντέλο.

Απο το ψάξιμο που έκανα, είναι ένα πρόβλημα απο τα πολλά που δεν είμαι ο μόνος που το έχει. Ειδικά με το 950XL έχει πάρα πολλούς.

Δοκίμασα διάφορα απο όσα διάβασα και τίποτα δεν το έφτιαξε. Κάπου διάβασα ότι με χτύπημα της συσκευής, πολλοί το διόρθωσαν.

Έτσι το πήρα απόφαση και ώς σύγχρονος "Τσάκωνας" ...

tsakonas.jpg

.... αποφάσισα να το κοπανίσω. Το χτύπησα 2-3 φορές πάνω σε ένα βιβλίο και έφτιαξε. Δεν ξέρω τι να πώ. Ή μάλλον ξέρω αλλα θα κρατηθώ.

• Like 3
Δημοσ.

Απο το ψάξιμο που έκανα, είναι ένα πρόβλημα απο τα πολλά που δεν είμαι ο μόνος που το έχει. Ειδικά με το 950XL έχει πάρα πολλούς.

Δοκίμασα διάφορα απο όσα διάβασα και τίποτα δεν το έφτιαξε. Κάπου διάβασα ότι με χτύπημα της συσκευής, πολλοί το διόρθωσαν.

Έτσι το πήρα απόφαση και ώς σύγχρονος "Τσάκωνας" ...

tsakonas.jpg

.... αποφάσισα να το κοπανίσω. Το χτύπησα 2-3 φορές πάνω σε ένα βιβλίο και έφτιαξε. Δεν ξέρω τι να πώ. Ή μάλλον ξέρω αλλα θα κρατηθώ.

χτυπα το μια δυο τρεις κατι θα χαλασει εσωτερικα το μονο σιγουρο ,οποτε σερβις και αντικατασταση στην χειροτερη περιπτωση

Δημοσ.

Το έκανα ήδη, αυτό λέω. Δεν το χτύπησα δυνατά, 2-3 μικρά χτυπηματάκια έκανα στο πλάι και ξεκόλλησε. Τώρα είναι Οκ.

• Like 1
Δημοσ.

Το έκανα ήδη, αυτό λέω. Δεν το χτύπησα δυνατά, 2-3 μικρά χτυπηματάκια έκανα στο πλάι και ξεκόλλησε. Τώρα είναι Οκ.

η καμερα εχει συστημα που για να εστιασει μετακινειται συνεχως,αν ειναι σαν το σ7,οποτε ειναι και το πιο ευαισθητο εξαρτημα σε κραδασμους να χαλασει,αφου διορθωθηκε με χτυπημα θα ξανα κανει το ιδιο γιατι εχει προβλημα το γυροσκοπιο 

• Like 1
Δημοσ.

αποφάσισα να το κοπανίσω. Το χτύπησα 2-3 φορές πάνω σε ένα βιβλίο και έφτιαξε.

Ελα ρε? ήταν Link.png Site: κλασσικήπερίπτωση βλάβης τελικά ...

• Like 3
Δημοσ.

Δυστυχως το πηρα!

Τι προταση ειχες να μου κανεις;(να παρω ενα android?)

Το σκεφτομουνα να πω την αληθεια, κατι doogee, κινεζικα αλλα ειπα οχι..θα παρω 640..

Το πηρα σε ασπρο χρωμα και ειναι κα*λααα!!!!

<3 <3 

Θα βαλω εικονα σε λιγο!

Δημοσ.

Καλορίζικο. Πολύ καλές συσκευές τα 640. Πήρα και εγώ στον πατέρα μου το 640xl να τα βλέπει και πιο μεγάλα τα γράμματα γιατί του χάλασε ένα σόνυ που είχε και είναι εντυπωσιακό κινητό. Με βλέπω να το αγοράζω και για εμένα χαχαχα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...