Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα τα Tempered glass της Nilkin που μου είχε προτείνει κάποιο παιδί πριν λίγες μέρες για το 950. Θα κάνω δοκιμές αργότερα να δω τι γίνεται με το θέμα που είχα και δεν αποκρινόταν η οθόνη όταν το κινητό ήταν οριζόντια πάνω σε υφασμάτινη επιφάνεια (καναπέ, κρεβάτι κλπ). Με μια πρώτη ματιά, μου φαίνεται πιο λεπτό, μάλλον ιδέα μου. Στο πάνω μέρος πάντως όλοι οι αισθητήρες είναι ανοιχτοί ενώ σε όλα τα προηγούμενα που δοκίμασα ως τώρα εγκοπή είχε μόνο το ακουστικό και η front κάμερα.

• Like 2
Δημοσ.

Να δηλώσω προς επιβεβαίωση του ρέτρο που είχε προτείνει να μείνουμε σε stable για σταθερότητα/χρηστικότητα, πως με την τελευταία αναβάθμιση, το ταπεινό 535ds μου, πετάει (για τα δεδομένα του).

• Like 3
Δημοσ.

Να δηλώσω προς επιβεβαίωση του ρέτρο που είχε προτείνει να μείνουμε σε stable για σταθερότητα/χρηστικότητα, πως με την τελευταία αναβάθμιση, το ταπεινό 535ds μου, πετάει (για τα δεδομένα του).

Τα ελεγα και εγω μονο η σταθερη και η πριβου ειναι οκ.

Οι φαστ ειναι προβληματικες. Εχω εγκατεστιμενες ολες τις εκδοσεις και τα βλεπω.

• Like 2
Δημοσ.

Παιδες πως μπορώ να βγάλω απτό να μην εκτελείται η μουσική όταν βάζω ακουστικά;

Έκανα τη βλακεια και επέλεξα όταν βάζω ακουστικά να ανοίγει η μουσική!!

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Παιδες πως μπορώ να βγάλω απτό να μην εκτελείται η μουσική όταν βάζω ακουστικά;

Έκανα τη βλακεια και επέλεξα όταν βάζω ακουστικά να ανοίγει η μουσική!!

Ευχαριστώ!

Νομιζω πρεπει να πας στην εφαρμογη gadgets και να επιλεξεις για το συγκεκριμενο αξεσουαρ customize και απο τις επιλογες do nothing

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Changelog έχουμε;;

Ενταξει βρηκα απτο Windows Central!

Μεχρι στιγμης το χω περασει στο 532...προσεχως και στο 640....

Edit: Περαστηκε και στο 640!

Επεξ/σία από olimpiakos 7
Δημοσ.

τρελαθηκε στα updates η ms χωρις καμια διαφορα στο λειτουργικο mobile ,καθε φορα και πιο αργα ,απο τα 8,1 στα 10 εχασε 50 % +   της αποδοσης

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...