Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιβεβαιώνω ότι δεν έχω κανένα θέμα με τον edge και την .448 σε 640xl, ίδιο γρήγορος με πρώτα είναι. Teo20net μήπως τελικά πρέπει να κυνηγήσεις  rma ; 

Κοίτα το πρωί μέχρι το μεσημέρι είχα θέματα. Τώρα που  το δοκιμάζω γιατί δεν πρόλαβα κατα τη διάρκεια της ημέρας να ασχοληθώ, φαίνεται οκ. Ίσως ήταν θέμα δικτύου, ταυτόχρονα κακό HSPA και Wi-fi.

ΕΓΩ ΣΤΟ ΕΙΧΑ προτεινει , περιμενω εντυπωσεις

Νομίζω ότι είναι το καλύτερο απο όσα έχω δοκιμάσει. Εφαρμόζει τέλεια, αφήνει ανοιχτούς όλους τους αισθητήρες και τα προβλήματα που είχα ώς τώρα με το touch, χρησιμοποιώντας όλα τα άλλα glass, απο χθές έχουν εξαφανιστεί τελείως. Ακόμη και η απόκριση της οθόνης μου φαίνεται βελτιωμένη αλλα αυτό ίσως είναι και ιδέα μου. Έχω επίσης την εντύπωση ότι είναι ένα κλικ πιο λεπτό απο τα άλλα που έχω δοκιμάσει. Το σίγουρο είναι ότι λερώνει (δαχτυλιές) αρκετά πιο δύσκολα.

Ευχαριστώ για την πρόταση με την ευκαιρία, απο ότι φαίνεται μου έκανε τη δουλειά.

• Like 5
  • Απαντ. 12,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κοίτα το πρωί μέχρι το μεσημέρι είχα θέματα. Τώρα που  το δοκιμάζω γιατί δεν πρόλαβα κατα τη διάρκεια της ημέρας να ασχοληθώ, φαίνεται οκ. Ίσως ήταν θέμα δικτύου, ταυτόχρονα κακό HSPA και Wi-fi.

Νομίζω ότι είναι το καλύτερο απο όσα έχω δοκιμάσει. Εφαρμόζει τέλεια, αφήνει ανοιχτούς όλους τους αισθητήρες και τα προβλήματα που είχα ώς τώρα με το touch, χρησιμοποιώντας όλα τα άλλα glass, απο χθές έχουν εξαφανιστεί τελείως. Ακόμη και η απόκριση της οθόνης μου φαίνεται βελτιωμένη αλλα αυτό ίσως είναι και ιδέα μου. Έχω επίσης την εντύπωση ότι είναι ένα κλικ πιο λεπτό απο τα άλλα που έχω δοκιμάσει. Το σίγουρο είναι ότι λερώνει (δαχτυλιές) αρκετά πιο δύσκολα.

Ευχαριστώ για την πρόταση με την ευκαιρία, απο ότι φαίνεται μου έκανε τη δουλειά.

100e παρακαλω!!! χαχαχαχα

• Like 1
Δημοσ.

100e παρακαλω!!! χαχαχαχα

Πολύ ακριβός μας βγήκες φιλαράκι. Αλλα επειδή είμαι καλός άνθρωπος, αν επιμένεις....θα πάρεις τα ........!! Χαχαχαχα. :D

Πέρα απο την πλάκα ευχαριστώ και πάλι, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά που προσπάθησαν να με βοηθήσουν ασχέτως αν λύθηκε ή όχι το θέμα που είχα.

• Like 3
Δημοσ.

παιδια ο edge κολλαει κλεινει αποτομα ,αλλαζεις μεγεθος κειμενου κανει επανεκκινηση και ξανα ζηταει 20 ενημερωσεις,αλλαζεις μεγεθος επανεκκινηση παλι το ιδιο.τι κανουν εκει στην ms ο θεος και η ψυχη τους

Δημοσ.

Πολύ ακριβός μας βγήκες φιλαράκι. Αλλα επειδή είμαι καλός άνθρωπος, αν επιμένεις....θα πάρεις τα ........!! Χαχαχαχα. :D

Πέρα απο την πλάκα ευχαριστώ και πάλι, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά που προσπάθησαν να με βοηθήσουν ασχέτως αν λύθηκε ή όχι το θέμα που είχα.

τιποτα σιγα...εγω σε ολα τα κινητα μου βαζω nilkin ...σε κανενα δεν εχω θεμα

• Like 1
Δημοσ.

παιδια ο edge κολλαει κλεινει αποτομα ,αλλαζεις μεγεθος κειμενου κανει επανεκκινηση και ξανα ζηταει 20 ενημερωσεις,αλλαζεις μεγεθος επανεκκινηση παλι το ιδιο.

Σε ποια έκδοση είσαι ; Εμένα γιατί δεν μου έχει κάνει τίποτα από όσα αναφέρεις στην .448 ; 

Δημοσ.

Σε ποια έκδοση είσαι ; Εμένα γιατί δεν μου έχει κάνει ποτέ τίποτα από όσα αναφέρεις ; 

δεν ειμαι insider δεν εχω το τηλεφωνο μαζι μου ειμαι στη δουλεια,πριν λιγες μερες ζητηθηκε να κανει επανεκκινηση αλλα δεν θυμαμαι την εκδοση,μετα αυτη την εκδοση δεν αποθηκευει κωδικους στα sites,εκανα επαναφορα αλλα τιποτα,ειναι εντελως κουραστικο μια αηδια ολο αυτο

Δημοσ.

Από ότι καταλαβαίνω είναι αρκετά ενοχλητικό κάτι τέτοιο, σε ποια συσκευή συγκεκριμένα στο κάνει ; 

640xl 3g ds,γενικα απο τη στιγμη που μπηκαν τα 10 ρια ειναι ολο τετοια τρελα θεματα και εχει χασει αποδοση σε 50 % τουλαχιστον.ως βασικη συσκευη εχω την s7 edge αλλα για να μη παει χαμενο το τηλεφωνο μιας και το πηρα 239 αν θυμαμαι καλα πριν μηνες να το πουλησω δεν λεει ποσο να το δωσω δλδ, το χρησιμοποιω για να μπαινω σε σαιτς .ως ταμπλετ δλδ δεν εχω καρτες sim μεσα.στο θεμα που δεν αποθηκευει κωδικους δεν μπορεσε να με βοθησει κανεις ποσταρα και εδω εστειλα και πμ στον ρετρο ο ανθρωπος δεν γνωριζε το θεμα,οποτε συνεχιζει ετσι η κατασταση και βλεπουμε

Δημοσ.

σαν συσκευη μου αρεσε οταν την πηρα μεγαλη οθονη που γουσταρα πολυ λεμε,περιμενα μηπως και ερθουν εφαρμογες ειδικα ο messenger με κλησεις,τελικα ειπα να μεινεω και να συμβιβαστω με το viber ελα που και αυτο δεν ειχε σωστα ειδοποιησεις,τελικα πηρα αργοτερα το s7 edge και εμεινα εκει ,απο δευτερα που αλλαζω βαρδια θα κανω αλλη μια επαναφορα και μακαρι να παει καλα.

επισης δεν εχει γρηγορη φορτιση οκ το γνωριζα αλλα δεν περιμενα 3 ωρες να φορτισει οποτε δεν βολευει σε συνθηκες που βιαζεσαι λογω δουλειας

---edit  να πω οτι με κρεμασε σε εγγραφες βιντεο και εκλεινε η εφαρμογη της καμερας οποτε εχασα σημαντικα αρχεια που καμια ms δεν θα με αποζημιωσει,αυτο δεν το ξανα ειδα σε android τηλεφωνα,αλλα μιας και αγορασα πολλα ms τηλεφωνα εχω δικαιωμα να πω τα παραπονα μου

Δημοσ.

σαν συσκευη μου αρεσε οταν την πηρα μεγαλη οθονη που γουσταρα πολυ λεμε,περιμενα μηπως και ερθουν εφαρμογες ειδικα ο messenger με κλησεις,τελικα ειπα να μεινεω και να συμβιβαστω με το viber ελα που και αυτο δεν ειχε σωστα ειδοποιησεις,τελικα πηρα αργοτερα το s7 edge και εμεινα εκει ,απο δευτερα που αλλαζω βαρδια θα κανω αλλη μια επαναφορα και μακαρι να παει καλα.

επισης δεν εχει γρηγορη φορτιση οκ το γνωριζα αλλα δεν περιμενα 3 ωρες να φορτισει οποτε δεν βολευει σε συνθηκες που βιαζεσαι λογω δουλειας

---edit να πω οτι με κρεμασε σε εγγραφες βιντεο και εκλεινε η εφαρμογη της καμερας οποτε εχασα σημαντικα αρχεια που καμια ms δεν θα με αποζημιωσει,αυτο δεν το ξανα ειδα σε android τηλεφωνα,αλλα μιας και αγορασα πολλα ms τηλεφωνα εχω δικαιωμα να πω τα παραπονα μου

Πολλά τα προβλήματα που λες και δεν τα έχω ούτε εγώ.

Η καλύτερη λύση που πιστεύω είναι (αρκετά χρονοβόρα)να γυρίσεις σε 8.1 και να βάλεις τα 10 μετά ξανά,ίσως δεν είχε μπει απο την αρχή κάτι καλά.

Αφού δεν το έχεις σαν πρώτο τηλέφωνο άστο να κάνει καλά τις ενημερώσεις .

• Like 1
Δημοσ.

Όχι επαναφορά,γύρνα στα 8,1 μέσω υπολογιστή και ξανά περνάς τα 10 από την αρχή.

Οποίος στο είπε κάνει λάθος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...