Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ωραια μετα τι γινεται;περναω 5-7 ενημερωσεις με τη σειρα;η θα μπει η τελευταια και τελος;αν ειναι να κανω ολο αυτο κια να περιμενω 30 ωρες ειναι χαλια κατασταση.δλδ παω καθε νεα εκδοση και ξανα και ξανα μεχρι να φτασει στην τελικη;

• Απαντ. 12,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όχι κατά 98% (δεν είμαι σίγουρος) περνάει πρώτα η 107 και μετά η τελευταία που είναι τώρα η 448.

• Like 1
Δημοσ.

Όπως πριν λίγες μέρες μου είπε και ο Retro, αν είναι να μείνεις σε 10 απλά κάνεις hard reset. Η επαναφορά σε 8 και μετά πέρασμα σε 10άρια δεν έχει νόημα. Πράγμα που διαπίστωσα και μόνος μου.

Το hard reset κάνει το ίδιο πράγμα, δεν χρειάζεται να μπείς σε διαδικασία να ξαναπεράσεις τα 8.

• Like 3
Δημοσ.

Έτσι. Σκέτο hard reset. Είναι καλύτερο από το νας πας στα 8 και μετά στα 10. Αυτό δεν είναι clean install. Clean install είναι να είσαι στα 10 και να κάνεις hard reset.

• Like 1
Δημοσ.

Φαίνεται σαν να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την ραμ σε χαρντγουερ επίπεδο.

Αν δεν βαριέσαι να κάνεις επαναφορά από 8, τότε πήγαινε το στο σέρβις να το φτιάξεις. Για πρόβλημα του κινητού πιστεύω και εγώ.

Όχι κατά 98% (δεν είμαι σίγουρος) περνάει πρώτα η 107 και μετά η τελευταία που είναι τώρα η 448.

Έτσι είναι το έκανα προχθές σε 640χλ.

Δηλαδή 8 από τον υπολογιστή,

μετά advisor για την 107 και μετά 448.

Δημοσ.

Παιδιά το να περνάτε την 8 και μετά την 10 είναι χειρότερα από το να είστε ήδη στην 10 και να κάνετε hard reset. Αφήνετε μέσα κατάλοιπα. Δεν είναι clean install.

Δημοσ.

Ρετρό η επαναφορά του κινητού στον υπολογιστή, με πάει στην εργοστασιακή έκδοση, που είναι τα 8.

Μόνο στο L550 με πήγε στα 10.

Αν κάνεις επαναφορά από την συσκευή, σου ξαναβάζει την ίδια έκδοση που είχες. Αν είχε πρόβλημα μπορεί να μην φύγει. Δοκιμασμένο από μένα σε καμιά δεκαριά συσκευές.

Το ίδιο προτείνει και η μικρομαλακή.

Το ίδιο κάνει το σέρβις.

• Like 2
Δημοσ.

Ποιο πρόβλημα δεν φεύγει με clean install (hard reset) και φεύγει με όλο αυτό το loop που στην ουσία είναι upgrade από τα 8;

Δηλαδή για να στο πω καλύτερα και στις 2 περιπτώσεις βάζεις την 14393.448. Στο hard reset την βάζεις καθαρή. Στο restore από 8 κάνεις upgrade. Δηλαδή και στις 2 περιπτώσεις βάζεις την ίδια ακριβώς έκδοση στο τέλος. Μόνο που αν πας μέσω 8 θα σου έχουν μείνει μέσα πράγματα από την 8.

Για αυτό ακριβώς τον λόγο πάντα λέγαμε όταν πας σε 10 από 8 να γίνεται hard reset, γιατί αλλιώς θα έχεις προβλήματα.

Το να πας στην 8 πάλι έχει νόημα μόνο αν θες να μείνεις στην 8 γιατί έχεις κάποιο σοβαρό πρόβλημα με τα 10.

Edit: hard reset εννοώ το reset phone από το settings/system/about

Το service σε γυρνάει στα 8 για διαγνωστικούς λόγους. Για να δουν αν το πρόβλημα είναι τα 10 ή το hardware. Άσε που τα service γενικότερα με τι που παίρνουν τηλ, κατευθείαν καλώδιο και reset.

Επίσης το να το καλωδιώσεις και να γυρίσεις στα 8 είναι μόνη λύση όταν το τηλ. έχει μπει σε boot loop και δεν ανοίγει.

• Like 4
Δημοσ.

Ρετρό δεν είναι καθαρή όπως στους υπολογιστές.

Από πάνω περνάει την έκδοση. Σε γερμανικό τηλέφωνο, με 2 επαναφορές συσκευής, χωρίς ίντερνετ, μου περνάει συνέχεια εφαρμογές γερμανικές και γλώσσα. Έχω αγγλικό τηλέφωνο και θέλω να κάνω κλόνο και να το περάσω στο γερμανικό. Δεν το έχω καταφέρει ακόμα.

Ας πούμε ότι θέλω να περάσω την 448 σε κινητό που τώρα έχει φαστ. Πως θα κάνω καθαρή εγκατάσταση; :D

Δημοσ.

Όταν θες να γυρίσεις σε παλιότερη έκδοση γιατί είσαι insider, θα πας αναγκαστικά 8. Αλλά όταν φτάσεις στην 14393.448 μετά τα updates, θα κάνεις αναγκαστικά hard reset αν θες clean install. Το hard reset είναι το ένα και μοναδικό clean install για την έκδοση που βρίσκεσαι. Οποιοσδήποτε άλλος τρόπος δεν είναι. Θα πρέπει ΠΑΝΤΑ στο τελος να γίνεται hard reset.

Αυτό που μου είχες με το γερμανικό δεν το κατάλαβα. Εξήγησε το μου λίγο πιο αναλυτικά.

Δημοσ.

Δεν είμαστε σε υπολογιστή που βάζουμε όποια έκδοση θέλουμε. Αλλά και αυτό που λες clean , σου λέω περνάει σαβούρα. Πρέπει μετά να βγάζεις εφαρμογές άσχετες.

Κάθε κινητό έχει μια έκδοση περασμένη ανάλογα την χώρα που πηγαίνει. Στην Γερμανία έχει γερμανικά κλπ.

Εδώ έχω εγώ δυο 640 το ένα αγγλικά, και το άλλο γερμανικά. Του πέρασα την αγγλική έκδοση στο γερμανικό τηλέφωνο, και γλύτωσα τις σαβουρες.

Αυτό το τηλέφωνο είναι γερμανικό

post-201896-0-21970700-1478823222_thumb.png

Δημοσ.

Πού είπα ότι βάζουμε οποία έκδοση θέλουμε; Είπα για να πας από φαστ σε stable βάζεις 8 αναγκαστικά αλλά μόλις ξαναφτασεις με τα updates στην stable, κάνεις hard reset.

Και είναι clean. Αυτά είναι τα προεγκατεστημένα προγραμματα. Τα κάνεις uninstall. Αλλά η registry θα είναι καθαρή.

Δεν θα έχει πράγματα από την 8. Όταν έρχεται από την 8 κάνεις upgrade. Αναγκαστικά θα μείνουν πράγματα μέσα από την 8.

Δημοσ.

Ναι οκ δεν διαφωνώ, απλά λέω ότι καθαρή εγκατάσταση όπως στον υπολογιστή δεν έχει.

Κανένα τρόπο να κάνουμε κλόνο, ξέρεις;

Στο ταμπλετ έχει, στο κινητό;

Θέλω δηλαδή να αντιγράψω το ένα κινητό στο άλλο.

Δημοσ.

Επιμενω. Είναι καθαρή εγκατάσταση. Καθαρή εγκατάσταση, δεν σημαίνει οτι δεν θα σου βάλει προεγκατεστημένα προγραμματα.

Και πέρα από αυτό, επιμενω στο ότι ο πιο σωστός τρόπος για καλυτερα αποτελεσμετα, είναι hard reset και ΟΧΙ windows 8.

Δημοσ.

Τέλος πάντων...

Πρώτα κάνουμε επαναφορά από την συσκευή, και αν έχουμε ακόμα πρόβλημα, τότε κάνουμε επαναφορά από υπολογιστή.

Και μετά από την "καθαρή" εγκατάσταση, σβήνουμε ότι σαβούρα μπορούμε (εκτός από τις φωνητικές γλώσσες που δεν βγαίνουν).

Οκ τώρα; :D

Εδιτ. Εσύ τι γλώσσα έχεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...