olimpiakos 7 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δεν εχουν χαλασει μονο στο 950 τα χρωματα της καμερας. Το βραδυ τα προσωπα εδω και παρα πολυ καιρο ακομα και στα 640 βγαινουν ΧΑΛΙΑ...βασικα μολις βγαζεις την φωτογραφια φαινεσαι μια χαρα..κανει μια επεξεργασια και μολις τελειωνει σου πεταιε κατι πορτοκαλοκιτρινα προσωπα λες πασαλειφουν με χυμο καροτο καροτο. Και επειδη δεν τα λεω ετσι αυτα εκνανα κι την εξης δοκιμη πριν 1-2 βδομαδες..βρηκα και κατεβασα απο την βιβλιοθηκη του store την παλια σκετη lumia camera..με αφησε και εβγαλα 1 φωτογραφια το προσωπο μου (μετα σταματησε να λειτουργει δυστυχως) και μετα με την μαμισια καμερα των wm 10 που εχουμε ολοι, θελεις να σου στειλω σε pm τις φωτογραφιες Retro? Θα τριβεις τα ματια σου απο την διαφορα..και δυστυχως δεν μπορω να βγαλω raw αρχειο ουτε βελτιωνεται κατι με τις manual ρυθμισεις... Τωρα οτι και εφαρμογη να φτιαξεις εδω ειμαστε να σου πουμε την γνωμη μας. Ααχχχ αυτό ακριβώς!!!Η λύση είναι να πειράξεις το iso(από 1000 κάτι που βγάζει αυτόματα,να το βάλεις 800 πχ!) με flash ενεργοποιημένο... Θα χεις μεν λιγοοτερο φως άλλα θα χεις χρώματα!! 2
arma1 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Όχι δεν θα χεις ταχύτητες 3g θα χεις 2g!! Μαλιστα ,βλεπω ομως μου βγαζει εικονιδιο Η και καπου καπου το Η+ και μου κινησε την περιεργεια
conjure Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Καλα φαίνονται αυτα, αλλα εγω θα προτιμούσα κάτι χωρίς να εμπλέκεται pc. Να κανεις μια ρύθμιση στο nas δίσκο για πρόσβαση, να τον βγάζεις στο νετ με ddns και ως εκεί.
haHa Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Καλα φαίνονται αυτα, αλλα εγω θα προτιμούσα κάτι χωρίς να εμπλέκεται pc. Να κανεις μια ρύθμιση στο nas δίσκο για πρόσβαση, να τον βγάζεις στο νετ με ddns και ως εκεί. Γινεται χωρις το pc. Μπορεις να βαλεις να τρεχει το owncloud server απευθειας στα περισσοτερα nas ή φυσικα να χρησιμοποιησεις την private cloud λυση που προσφερει σχεδον καθε nas, πχ εδω για synology: https://www.synology.com/en-us/dsm/6.1/cloud_file_syncing Το να φτιαχτει αντιστοιχη, ασφαλη λυση ετσι απλα που να τρεχει σωστα και σε nas και σε pc δεν ειναι ευκολο. 2
conjure Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Οκ, αλλα υπάρχουν και ένα σωρό αλλα που δεν παίρνουν έξτρα πράγματα, όπως το δικό μου
haHa Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Οκ, αλλα υπάρχουν και ένα σωρό αλλα που δεν παίρνουν έξτρα πράγματα, όπως το δικό μου Ποιο εχεις;
teo20net Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Retro διαβάζω αρκετά αρνητικά σχόλια για την καρτούλα, τόσο στο skroutz όσο και στο eshop (http://www.e-shop.gr/kingston-sdca3-64gb-64gb-micro-sdxc-uhs-i-u3-with-adapter-p-PER.555754 ) Μεγάλο fail rate έχει. Να την κάνω την κίνηση;
tasos-e Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Μαλιστα ,βλεπω ομως μου βγαζει εικονιδιο Η και καπου καπου το Η+ και μου κινησε την περιεργειαΑν βάλεις τα δεδομένα στην δεύτερη κάρτα θα έχεις 3g,όποια κάρτα δηλώσεις να έχει δεδομένα στις ρυθμίσεις θα έχει 3g αλλά η άλλη δεν θα έχει. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος 1
Retromaniac Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Retro διαβάζω αρκετά αρνητικά σχόλια για την καρτούλα, τόσο στο skroutz όσο και στο eshop (http://www.e-shop.gr/kingston-sdca3-64gb-64gb-micro-sdxc-uhs-i-u3-with-adapter-p-PER.555754 ) Μεγάλο fail rate έχει. Να την κάνω την κίνηση; Όχι, καλύτερα πήγαινε για άλλη. Εμένα παίζει μια χαρά εδώ και μήνες. Αλλά εμένα μπορεί να μου έπεσε καλό κομμάτι. Απλά πρόσεξε να είναι τουλάχιστον U1 και 40+ gb/s WRITE.... Όχι ότι το 4Κ θέλει τόσο, απλά όσο πιο γρήγορο write τόσο λιγότερος πιθανότητες να κάνει σπάσιμο κάτα το γράψιμο,,,, Όσον αφορά το πρόγραμμα για αποθήκευση απευθείας σε NAS από το κινητό, αυτό θα γίνεται μέσω ftp που έχουν ολα από τι ξέρω τα nas, Θα δίνεις τα στοιχεία ftp και αυτόματα θα στα ανεβάζει όλα στο NAS... Ούτε υπολογιστές ανοικτοί, ούτε firmware... Απλά θα έχει και 2o option για πιο αρχάριους χρήστες, που θα κατεβάζεις μία εφαρμογή από το store, και θα κάνει μέσω αυτής sync... 2
arma1 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Αν βάλεις τα δεδομένα στην δεύτερη κάρτα θα έχεις 3g,όποια κάρτα δηλώσεις να έχει δεδομένα στις ρυθμίσεις θα έχει 3g αλλά η άλλη δεν θα έχει. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος Τώρα κατά πόσο ισχύει αυτό; είναι κάποιος σίγουρος τι παίζει;
haHa Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Χαχαχα Κοίτα αν κάνεις έχει και καμία άλλη ιδέα μου λέει.. Για micro SD είχα πάρει αυτή http://www.skroutz.gr/s/6035005/Kingston-microSDXC-64GB-U3.html Είναι η πιο φθηνή u3 με 80 GB/s write! Δεν είχα πρόβλημα συμβατότητας. Έχει αντίστοιχη από την ίδια εταιρεία σε u1 και 45 GB/s write. Αν θες πιο φθηνή πάρε αυτή. Όχι, καλύτερα πήγαινε για άλλη. Εμένα παίζει μια χαρά εδώ και μήνες. Αλλά εμένα μπορεί να μου έπεσε καλό κομμάτι. Απλά πρόσεξε να είναι τουλάχιστον U1 και 40+ gb/s WRITE.... Όχι ότι το 4Κ θέλει τόσο, απλά όσο πιο γρήγορο write τόσο λιγότερος πιθανότητες να κάνει σπάσιμο κάτα το γράψιμο,,,, MB/s παιδια, οχι GB/s ! 1
tasos-e Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Τώρα κατά πόσο ισχύει αυτό; είναι κάποιος σίγουρος τι παίζει;Δοκίμασε το,στο 640 έτσι γίνεται. 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Παιδες μπορείτε να μου βρείτε το messenger απτά 8.1 γιατί δεν παλεύεται ο καινούριος! Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα