Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Τώρα κατά πόσο ισχύει αυτό; είναι κάποιος σίγουρος τι παίζει; Στα SIM settings ανοίγει μεγάλη ταχύτητα δεδομένων σε όποια κάρτα από τις 2 επιλέξεις για δεδομένα. Δεν σου δουλεύει το 3g αν επιλέξεις την δεύτερη για δεδομένα;
alexinhogr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Παιδες μπορείτε να μου βρείτε το messenger απτά 8.1 γιατί δεν παλεύεται ο καινούριος! Ευχαριστώ! Κατέβασε το social media είναι σαν το fb και δεν κολαει 1
Retromaniac Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 MB/s παιδια, οχι GB/s ! σωστά, εκ παραδρομής 1
jardan Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Χαχαχα Κοίτα αν κάνεις έχει και καμία άλλη ιδέα μου λέει.. Για micro SD είχα πάρει αυτή http://www.skroutz.gr/s/6035005/Kingston-microSDXC-64GB-U3.html Είναι η πιο φθηνή u3 με 80 GB/s write! Δεν είχα πρόβλημα συμβατότητας. Έχει αντίστοιχη από την ίδια εταιρεία σε u1 και 45 GB/s write. Αν θες πιο φθηνή πάρε αυτή. Εγώ θα σου πρότεινα να πας σε Samsung Evo (και Evo+) με κλειστά μάτια. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, σε Windows 10 tablet και 950. Retro διαβάζω αρκετά αρνητικά σχόλια για την καρτούλα, τόσο στο skroutz όσο και στο eshop (http://www.e-shop.gr/kingston-sdca3-64gb-64gb-micro-sdxc-uhs-i-u3-with-adapter-p-PER.555754 ) Μεγάλο fail rate έχει. Να την κάνω την κίνηση; Αυτό που λείπει σε εμένα όσο αφορά UWP είναι ένας καλός ebook reader που να υποστηρίζει σχεδόν όλα τα format (epub, mobi, cbr κτλ), να έχει υποστήριξη offline λεξικού (σε διάφορες γλώσσες) και να κάνει συγχρονισμό βιβλίων, σελιδοδεικτών και σχολίων. Κάτι σαν το Site: TucanReader αλλά και για Windows 10 να το έχω και στο τάμπλετ... Έχω δοκιμάσει τα πάντα στο Store και δεν έχω βρει λύση που να με βολεύει 100%...
Retromaniac Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Ποιο όνομα είναι καλύτερο; Home Cloud ή Cloud At Home; 1
paramedic Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Ποιο όνομα είναι καλύτερο; Home Cloud ή Cloud At Home; Το Home Cloud είναι σωστό συντακτικά στα Αγγλικά. Το Cloud At Home είναι σωστό συντακτικά στα Ελληνικά. 5
arma1 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Στα SIM settings ανοίγει μεγάλη ταχύτητα δεδομένων σε όποια κάρτα από τις 2 επιλέξεις για δεδομένα. Δεν σου δουλεύει το 3g αν επιλέξεις την δεύτερη για δεδομένα; Ναι ,μου βγαζει σημα Η και Η+ ,νομιζα ηταν εικονικο ,αρα θα δουλευει και στις δυο το ιδιο ,ευχαριστω
conjure Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Ποιο όνομα είναι καλύτερο; Home Cloud ή Cloud At Home; Δέχεσαι και εναλλακτικές? Πχ ReCloud Ναι ,μου βγαζει σημα Η και Η+ ,νομιζα ηταν εικονικο ,αρα θα δουλευει και στις δυο το ιδιο ,ευχαριστω Επιλέγεις ποια από τις δυο σιμ θα εχει ίντερνετ. Μετα στα σετινγκς αυτής της σιμ θα έχεις επιλογή σύνδεσης μέχρι 4g ανάλογα το τηλεφωνο. Η άλλη σιμ θα συνδέεται μόνο σε 2g για τηλεφωνικες κλήσεις. 1
Retromaniac Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δέχεσαι και εναλλακτικές? Πχ ReCloud Πώς εξηγείτε το Re;
conjure Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Όχι κάτι ιδιαίτερο, απλα σκεφτήκα τη λέξη reinventing, reinventing cloud service for home.
cameranek Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Πώς εξηγείτε το Re;Από το κλαουντ ρεεεε Δεν το κάνεις... Σπιτικό σύννεφο spitiko sinefo :D 1
jardan Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 interCloud intraCloud CloudCrib Cloudlair DeCloud (as in no more cloud) Solid Cloud NotACloud CloudHome CloudEv (Ev=σπίτι στα τουρκικά) Little Cloud on the Prairie... Maison de la nuage... Cloud Hacienta... 3
Locke_John Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Καλησπερα σε ολους. αισθητη βελτιωση στα παντα με την τελευταια fast σε windows mobile 10 στο 950xl. (15063.2) 2
olimpiakos 7 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Καλησπερα σε ολους. αισθητη βελτιωση στα παντα με την τελευταια fast σε windows mobile 10 στο 950xl. (15063.2) Γιαννη μια χαρη θελω! Οι γλωσσες πληκτρολογιου κατεβαινουν κανονικα;; (π.χ. τα Ελληνικα)
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Στο fast κατεβαινουν κανονικα. Αν το κανεις ρεσετ και το αφησεις εκτος fast δεν κατεβαινει με τιποτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα