cameranek Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Γιαννη μια χαρη θελω! Οι γλωσσες πληκτρολογιου κατεβαινουν κανονικα;; (π.χ. τα Ελληνικα) θρύλε ξίνεσε συνέχεια... Αφού σου λέω κάτσε στα αυγά σου.... στη φαστ ούτε αναβάθμιση σε νέα έκδοση κάνει με ελληνικά, μόνο English τώρα που δοκίμασα στα κινητά που έχω σε φαστ, μου κατέβασε ελληνικό πληκτρολόγιο σε 550 και 650 με 10άρια από την μάνα τους. Θα δοκιμάσω σε 640 αν καταφέρει να περάσει φαστ Για να δούμε... 2
Locke_John Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Γιαννη μια χαρη θελω! Οι γλωσσες πληκτρολογιου κατεβαινουν κανονικα;; (π.χ. τα Ελληνικα) στις γλωσσες μου εχει Ελληνικα και Αγγλικα (ΗΠΑ και Αγγλιας) με ολα τικαρισμενα, αρα υποθετω πως οτι ηταν να κατεβει ναι εχει κατεβει κανονικα. οταν πληκτρολογω εννοειται διορθωνει και τονιζει τα λαθη μου, ναι. 1
cameranek Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 στις γλωσσες μου εχει Ελληνικα και Αγγλικα (ΗΠΑ και Αγγλιας) με ολα τικαρισμενα, αρα υποθετω πως οτι ηταν να κατεβει ναι εχει κατεβει κανονικα. οταν πληκτρολογω εννοειται διορθωνει και τονιζει τα λαθη μου, ναι. Γιάννη ποιο κινητό έχεις; στο 650 με 15063.0 μολις εβαλα αγγλικα μου βρηκε 15063.2 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 στις γλωσσες μου εχει Ελληνικα και Αγγλικα (ΗΠΑ και Αγγλιας) με ολα τικαρισμενα, αρα υποθετω πως οτι ηταν να κατεβει ναι εχει κατεβει κανονικα. οταν πληκτρολογω εννοειται διορθωνει και τονιζει τα λαθη μου, ναι. Ευχαριστώ Γιάννη!!
cameranek Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 μόλις εγκαταστάθηκε η φαστ 15063.2 στο 640 πρέπει να βάλανε τώρα τις γλώσσες στην 15063.2 γιατί στην προηγούμενη 15063.0 δεν έμπαιναν
Locke_John Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 μόλις εγκαταστάθηκε η φαστ 15063.2 στο 640 wp_ss_20170330_0014.png πρέπει να βάλανε τώρα τις γλώσσες στην 15063.2 γιατί στην προηγούμενη 15063.0 δεν έμπαιναν wp_ss_20170330_0016.png 950 xl εχω εγω.
cameranek Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 950 xl εχω εγω. στα κινητά που είχαν από την αρχή τα 10 η γλώσσα είναι μέσα, όπως στο 550 και στο 650 που έχω. ενώ στα άλλα με 8.1 όπως 640 και 640χλ η γλώσσα πρέπει να κατέβει εξτρά, και μέχρι την 15063.0 την προηγούμενη φαστ, δεν είχε γλώσσες για κατέβασμα. Τώρα με την τελευταία φαστ 15063.2 κατέβηκε η ελληνική γλώσσα, μόλις το τσέκαρα σε 640 1
Locke_John Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Το μονο θεμα που παραμενει ακομα και σε αυτη την τελευταια fast, σε φορουμς, πχ, στο παρον, οταν παταω να γραψω απαντηση σε καποιο μηνυμα, δεν εμφανιζει το πληκτρολογιο και αρα ειναι αδυνατη η γραφη... εννοω με τον edge τον προεπιλεγμενο browser...
cameranek Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Το μονο θεμα που παραμενει ακομα και σε αυτη την τελευταια fast, σε φορουμς, πχ, στο παρον, οταν παταω να γραψω απαντηση σε καποιο μηνυμα, δεν εμφανιζει το πληκτρολογιο και αρα ειναι αδυνατη η γραφη... εννοω με τον edge τον προεπιλεγμενο browser... Και εγώ έχω πρόβλημα με τον edge σε φαστ, και σε 650 και στο 640 που το πέρασα το βράδυ. Δεν ανοίγει σελίδα εύκολα. Ενώ στην 953 πριβιού που έχω στα άλλα κινητά, όλα καλά. Για μένα η καλή και σταθερή έκδοση είναι η 953
JPep04 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Αυτό που λείπει σε εμένα όσο αφορά UWP είναι ένας καλός ebook reader που να υποστηρίζει σχεδόν όλα τα format (epub, mobi, cbr κτλ), να έχει υποστήριξη offline λεξικού (σε διάφορες γλώσσες) και να κάνει συγχρονισμό βιβλίων, σελιδοδεικτών και σχολίων. Κάτι σαν το Site: TucanReader αλλά και για Windows 10 να το έχω και στο τάμπλετ... Έχω δοκιμάσει τα πάντα στο Store και δεν έχω βρει λύση που να με βολεύει 100%... Δοκιμασε το Site: Comics++ Δεν υποστηριζει mobi & epub αλλα CBR/RAR CBZ/ZIP CB7/7ZIP και PDF τα ανοιγει Ειναι οτι καλυτερο εχω βρει στο store
jardan Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δοκιμασε το Site: Comics++ Δεν υποστηριζει mobi & epub αλλα CBR/RAR CBZ/ZIP CB7/7ZIP και PDF τα ανοιγει Ειναι οτι καλυτερο εχω βρει στο store Για CBR/CBZ προτιμώ το Cover στο τάμπλετ, αλλά όπως είπες δεν είναι για mobi και epub... Το Tucan reader είναι καλό για βιβλία (html, fb2, fb2.zip, pdf, mobi (DRM-free), ePub (DRM-free), txt) αλλά είναι μόνο για κινητά... Το FictionBookReader που χρησιμοποιώ για βιβλία, δεν μου αρέσει το formatting που κάνει (αν θυμάμαι καλά δεν υποστηρίζει Publishers formatting) και με ενοχλεί πολύ η μπάρα στο κάτω μέρος που δεν μπορώ να την διώξω... και δεν υποστηρίζει λεξικά... Υπάρχουν και άλλα πολλά και τα έχω δοκιμάσει όλα, αλλά κανένα δεν μου ταιριάζει 100%. Θέλω να έχει και animation με αλλαγή σελίδας για το εφέ... Κάποια στιγμή είχα τσιμπήσει το Dictionary Pro δωρεάν, αλλά δεν έχει Share function... το Translator της Microsoft που έχει Share function, σου κάνει απλά μετάφραση, ενώ τουλάχιστον το Dictionary Pro λειτουργεί σαν λεξικό... αλλά πολύ μπελαλίδικο χωρίς Share function... interCloud intraCloud CloudCrib Cloudlair DeCloud (as in no more cloud) Solid Cloud NotACloud CloudHome CloudEv (Ev=σπίτι στα τουρκικά) Little Cloud on the Prairie... Maison de la nuage... Cloud Hacienta... Παρεμπιπτόντως, αν και το CloudEv εμένα μου κάθεται καλά σαν όνομα, έχω να προτείνω και το CloudDEn (από το Decryption - Encryption) 1
Retromaniac Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Μου αρέσουν πολύ το DeCloud και το CloudEv.... Τείνω προς το DeCloud... Έχεις φαντασία πάντως... Όταν θα είναι να ξαναβρώ όνομα θα σου στείλω pm 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα