g13333 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Γιατί το έκανες αυτό; Απλά έκανες opt out και περίμενες την επίσημη. Άσε που η επίσημη μάλλον θα είναι αυτή που είχες ήδη οπότε τσάμπα όλο αυτό. Καλύτερα να έκανες απλά ένα hard reset. Ελα ντε. Για την πλοηγηση που την 63.2 απλα δεν υπαρχει χωρις δεδομενα, Αν εκανα μονο hardreset παλι στην ιδια εκδοση θα με αφηνε.
olimpiakos 7 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δεν μπορεις να βαλεις hotmail e-mail στο κινητο; Αν ναι ειναι προσωρινο! Αποκλειεται να παει το μυαλο σου να 'μπλοκαρε' η M$ και καλα να μην μπορεις να βαλεις e-mail...
g13333 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δεν μπορεις να βαλεις hotmail e-mail στο κινητο; Αν ναι ειναι προσωρινο! Αποκλειεται να παει το μυαλο σου να 'μπλοκαρε' η M$ και καλα να μην μπορεις να βαλεις e-mail... Μακαρι να είναι ετσι. Παντως ρε παιδια τα 8.1 πολύ χαλια. Δεν τα μπορω καθολου 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Οταν δεν ηταν στα καλα τους τα 10ρια εμενα μαρεσαν τα 8...Για την ακριβεια μαρεσαν τα 8 την σμουθιλα που ειχαν, μαρεσαν γενικως τις αναμνησεις που μου φερνει(οταν πρωτοααποκτησα το 530) μετα το update Denim/Cyan δεν θυμαμαι, που ηρθε και ειχαμε ισοσταθμιστη και αλλες λειτουργιες και ημουν καταχαρουμενος!! Στα 8 ακομα και τωρα θα μενα αρκει να βγαιναν οτι εφαρμογες βγαινουν τωρα, κει!! Edit: Μηπως πρεπει να ανοιχθει ενα θεμα για εφαρμογες/παιχνιδια καλα που βρισκουμε;; http://www.windowscentral.com/microsoft-bans-game-emulators-windows-store-rules-change http://www.windowscentral.com/spotify-ceases-active-development-its-windows-phone-app-0 http://www.windowscentral.com/ea-kills-updates-sims-freeplay-windows-phone http://www.windowscentral.com/toshl-finance-drops-support-its-windows-phone-app Αχαα!....Καλα νεα! 2
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Μακαρι να είναι ετσι. Παντως ρε παιδια τα 8.1 πολύ χαλια. Δεν τα μπορω καθολου Οι σερβερ φταιγαν, ξαναπροσπάθησε σήμερα. Είχαν πολλοί χθες αυτό το θέμα.
g13333 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Οι σερβερ φταιγαν, ξαναπροσπάθησε σήμερα. Είχαν πολλοί χθες αυτό το θέμα. Σωστα αυτό ηταν. Μετα από 6 ωρες ξεκολλησαν και περασα τα 10αρια. 3
panos9553 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Σωστα αυτό ηταν. Μετα από 6 ωρες ξεκολλησαν και περασα τα 10αρια. Ωραιος, σου περαστηκαν τα updates κομπλε? 1
g13333 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Ωραιος, σου περαστηκαν τα updates κομπλε? Τωρα το σεταρω θα δουμε. 2
panos9553 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Τωρα το σεταρω θα δουμε. Εβγαλες sd card κατα τη διαρκεια?
g13333 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Τωρα το σεταρω θα δουμε. Ετοιμο το τηλεφωνο. Γυρισα στην 14393.953 και δεν εχω κανενα πρόβλημα.(λυθηκε το θεμα με την πλοηγηση χωρις δεδομενα) Σε ερωτηση που εγινε για την καρτα. Όχι δεν την εβγαλα αλλα όταν πηγα στην 953 εκανα hardreset και διεγραψα ότι ειχε μεσα η καρτα όταν μου το ζητησε. 4
cameranek Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 η 14393.953 είναι η πιο σταθερή έκδοση αυτή τη στιγμή. η φαστ ακόμα έχει προβλήματα (την έχω σε 550, 650 και 640) 1
Angelcrow Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δυστυχως το 535 δεν θα πάρει creators update! Ξενερωσα πραγματικά αλλά τουλάχιστον θα έχει security updates... 1
Hlapatsas Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Εγώ πάλι με το 730 ξενέρωσα τρελά!! Δεν την χάλασε την MS που έχασε την πρωτιά από Android παγκοσμίως στην χρήση λειτουργικού για διείσδηση στο internet.Άντε γειά λέω εγώ! 1
panos9553 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Εγώ πάλι με το 730 ξενέρωσα τρελά!! Δεν την χάλασε την MS που έχασε την πρωτιά από Android παγκοσμίως στην χρήση λειτουργικού για διείσδηση στο internet.Άντε γειά λέω εγώ! Αλλο το ενα αλλο το αλλο βρε...μην τα μπερδευουμε. Κατσε να δουμε τελικα τι θα γινει και το συζηταμε παλι, αν και δεν νομιζω να αλλαξει κατι αλλα τεσπα. Επισης μια παρακληση γενικοτερα..μην λετε οτι οι συσκευες που δεν θα παρουν επισημα το creator update, Οτι θα περνουν τα updates μεσω insider...και για τα 820-920-925-1020 ετσι νομιζαμε αλλα anniversary δεν πηραν. Αρα και τωρα το ιδιο θα κανει Λογικα... 1
g13333 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Το προβλημα αν δεν παρουν το τελευταιο update ποιο ειναι ακριβως? Δεν θα δουλευουν οι εφαρμογες? Δεν θα τρεχει καλα η συσκευη? Δεν θα παιρνει ενημερωσεις ασφαλειας? Τα τηλεφωνα που κοβει είναι 2μιση ετων τουλάχιστον. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα