Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις "εισαγωγικές" της RS3 κατεβάζεις.

Σε fast, κιόλας, θα έχεις θέματα πιστεύω με τόσο πρώιμα Build, από κάποιο σημείο και μετά.

Εγώ έχω "γυρίσει" σε RP και αναμένω.

My bad!

Ελληνικά, 063.2 και PR, ακόμα δεν βλέπω τίποτα.

Δημοσ.

Να ρωτησω..οσοι εχετε fast και τις τελευταιες εκδοσεις του creator update(RS2). Εχουν προσθεσει τον <<νυχτερινο φωτισμο>> στο action center οπως στα pc ή μπα?

στην 15063.138 δεν εχω βρει καπου νυχτερινο φωτισμο

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά αυτή η έκδοση έχει κάτι πολύ ενδιαφέρον, όπως επισήμανε το windows central..

Από απλά windows 10 for mobile, μετανομάστηκαν σε windows 10 mobile for arm devices...

Πράγμα που σημάινει ότι ίσως είναι στα σκαριά windows 10 mobile for x86 devices,  και κάποιο νέο τηλέφωνο (surface) τηλέφωνο στο ορίζοντα;;;;

• Like 6
Δημοσ.

Παιδιά αυτή η έκδοση έχει κάτι πολύ ενδιαφέρον, όπως επισήμανε το windows central..

Από απλά windows 10 for mobile, μετανομάστηκαν σε windows 10 mobile for arm devices...

Πράγμα που σημάινει ότι ίσως είναι στα σκαριά windows 10 mobile for x86 devices,  και κάποιο νέο τηλέφωνο (surface) τηλέφωνο στο ορίζοντα;;;;

Παιζει οντως κατι εδω..

Βεβαια καλο θα ηταν να δειξουν καποια στιγμη ενα ιχνος στρατηγικης στο Mobile ωστε να φυγει αυτη η ασαφεια-κακη εικονα που επικρατει..μπας και κρατησει κανα dev τελοςπαντων...

Αν δεν δειξουν καποια σημαδια ανανεωσης-κινητικοτητας-ενδιαφεροντος και στο Microsoft build τον Μάιο ΤΟΤΕ καλυτερα να πλεξουνε πουλοβερ...εγινα και πρακτικος βλεπεις..χεχεχεχε

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...