Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την άποψη ότι θα αποφεύγω ( κ το αποφεύγω σχεδόν στο απόλυτο επί τις %) ότι δεν μ' αρέσει ή θεωρώ επιζήμιο για πνευματική κ " χρηματική" ηρεμία μου , το έχω σχεδόν αναλύσει σε σχόλια πάνω στο θέμα μας μεταξύ εμού κ του Πάνου επί το πλείστον. Φίλτατε με το nickname haha θα έλεγα για να μπορώ να πάρω λίγο περισσότερο σοβαρά τα λεγόμενα σας για τα λάθη της Ms να με πείσεις ότι δεν έχεις εσύ έμμονες ιδέες με άυλα ή πρόσωπα...

Υ.Γ. Δεν οφείλεις να το κάνεις. Αποψή μου που απλά την καταγράφω ...

Αρη κοιταξε να δεις...Ο γραπτος λογος ειναι περιεργος..τι θελω να πω? Οτι πολλες φορες αλλιως γραφουμε κατι και αλλιως περναει εδω περα. Δεν περνα στους αλλους ο τονος της φωνης μας και οι εκφρασεις του σωματος μας ωστε να καταλαβουμε ακριβως τα λεγομενα μας..Ετσι δεν ειναι?

Με πιο απλα λογια αν θες μια απο εμενα μια <<εξομολογηση>> δεν εχω με κανεναν κατι προσωπικο απλα ηθελημενα τα χωνω στην MS με την πρωτη αφορφη...για πιο λογο ομως?  Γιατι ακουγονταν διθυραμβοι για το τι ΘΑ κανει και το τι ΜΕΓΑΛΟ σχεδιο εχει για το Mobile και δεν με βγαζω απεξω..μεχρι αρχες του 2016 τα ιδια ελεγα και εγω..Αλλα οταν ειδα πιο καθαρα απο αρχες του 2016 ξαναλεω..πως ολο αυτο ειναι μια φαση εντελως BETA και εβλεπα ξεκαθαρα πως η MS ειχε αφησει μια ΧΟΥΦΤΑ ανθρωπους στο τμημα developing για τα wm10 και πως τα Bugs εδιναν και επερναν..

Tο αλλωτε σταθεροτατο - smoothato 640, με τα wm10 αρχισε να συμπεριφερεται σαν android με εκδοση απο εποχες του 2010, ε τοτε αρχισα να προβληματιζομαι...Ειχαν ξεκινησει σε beta τα wm10 απο αρχες του 2015 και φτασαμε μεσα 2017 και ακομα σκανε bugs απο το πουθενα..

Ετσι λοιπον οταν δειλα δειλα αρχισα να γραφω απο περσι τετοια εποχη για τα στραβα που εβλεπα αρχισα να δεχομαι μια επιθεση απο καποιους και δεν μιλαω για αυτους που ειχαμε ομορφες συζητησεις, το αντιθετο μαλιστα..

Εγω εγραφα για τις ανησυχιες μου για το λειτουργικο και τα στραβα που εβλεπα σε 3 διαφορετικα 640 και καποιοι με ειρωνευονταν και ελεγαν πως δεν εχω στησει σωστα την συσκευη μου..Εβλεπα τα ιδια bugs σε 3 διαφορετικα 640 το αντιλαμβανεσαι?? 

Τεσπα η ουσια ειναι μια..πως η MS σαν τριτος παιχτης στο Mobile πηρε ποδι για τα καλα..οι αλλοι 2 κανουν παρτυ και δεν πιστευουν το ποσα λαθη εχει κανει..Διοτι τα wm ειχαν τρομερες προοπτικες..

Απλα να ξεκαθαρισω πως εγω δεν ειρωνευομαι και ουτε προσβαλλω ατομα απο εδω διοτι δεν εχω κανενα μα κανενα προσωπικο, αυτο ελειπε κιολας..Στην MS Ομως μαγκες οταν εχω δικιο θα της τα χωνω..μεχρι να αλλαξει ροτα...

Αυτα τα ολιγα και δεν χρειαζεται να τρωγομαστε μεταξυ μας για εταιρειες..Διαφωνει κανεις?

• Like 3
Δημοσ.

εγω παντως οπως εξελισσονται τα πραγματα κ με το μελλον που δεν βλεπω να υπαρχει, αν δεν ειχα αναγκη τις 2 κουτσες εφαρμογες για το mi band 2 θα ειχα γυρισει το 730 στα 8.1

Δημοσ.

Να μπω release preview ή ακόμα υπάρχει πρόβλημα με τα insider??

Σε πάω μεγάλε!!!

Κατ' ευθείαν στην ουσία της σελίδας!!! Κ άσε το σύμπαν να καίγεται! Κ εγώ μαζί σου! Προσπαθώ βεβαίως να πω σε κάποιους να είναι με λιγότερη πώρωση ... Ο καθένας με ότι έχει!:)

• Like 3
Δημοσ.

Νατος κι ο άλλος. Ειπα και γω.

Για να μην ξεχνιωμαστε. 19 μηνες με το 640 και παει τραινο.

Κάθε μερα και καλυτερο. Δεν μου δινει αφορμή να το πεταξω.

Να μπω release preview ή ακόμα υπάρχει πρόβλημα με τα insider??

Ειμαι fastring και πεταει το εργαλειο.

Προχωρα και μη φοβάσαι τιποτα.

• Like 2
Δημοσ.

Νατος κι ο άλλος. Ειπα και γω.

Για να μην ξεχνιωμαστε. 19 μηνες με το 640 και παει τραινο.

Κάθε μερα και καλυτερο.

Το ίδιο έχω. Τραίνο δεν παει. Fb και messenger πολύ κακα port.

Το messenger έχει τύχει να κάνει και 9 δευτερόλεπτα να ανοίξει.

Είχα και μπαγκς, το χειρότερο ήταν όταν έκανες κλήση και έσβηνε η οθόνη μετά δεν ξανα- αναβε ώστε να πατήσω τέλος κλήσης. Πήγα να το σπάσω. Έκανα βέβαια hard reset το οποίο πήρε και μια ώρα να σεταριστει πάλι...

• Like 2
Δημοσ.

Είχα και μπαγκς, το χειρότερο ήταν όταν έκανες κλήση και έσβηνε η οθόνη μετά δεν ξανα- αναβε ώστε να πατήσω τέλος κλήσης. Πήγα να το σπάσω. Έκανα βέβαια hard reset το οποίο πήρε και μια ώρα να σεταριστει πάλι...

Για τις εφαρμογες του facebook τα εχουμε πει.

facebook από τον browser(ας μου πει καποιος τι παραπανω κανει η εφαρμογή).

Το messenger οντως αργει αν δεν είναι στη μνημη.(το messenger beta είναι ποιο γρηγορο).

Αλλα προβλήματα δεν εχω.

Αν τωρα καποιος δεν βολευεται με τις εφαρμογες του facebook απλα αλλαζει τηλεφωνο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εξαρτάται με τι το συγκρίνεις , Lg gpad snapdragon 400 1gb ραμ στο άλλο λειτουργικό το deezer και το Spotify κρασάρει μόλις ανοίγεις τον browser και αρχίζεις να σερφάρεις. Εφαρμογές με 8gb αποθηκευτικό χώρο δεν μπορείς να εγκαταστήσεις πάνω από 4-5. Έχω αναγκαστεί να μην έχω πλεον ούτε το excel για να έχει χώρο η συσκευή και στα τελευταία update χτύπησε πάλι το insufficient storage space και δεν μπόρεσα να κάνω update το outlook. Στο τέλος δεν θα έχω καμιά εφαρμογή μέσα για να έχει επαρκή χώρο. Για messenger ούτε για αστείο. Στην δεύτερη εφαρμογή στο background πάντα κάνει resuming. Σπανια παροπλίζω συσκευή σε τόσο σύντομο διάστημα αλλά δυστυχώς το συγκεκριμένο ταμπλετ θα αντικατασταθεί με το ipad 2017.

Δημοσ.

iOS είναι η λύση δυστυχώς, αφού το φτάσε εκεί η MS. Εγώ 2 φορές την τίμησα. Ένα 535 και 640L.

Android δεν μαρεσει θέλω ομοιογένεια. Είναι τόσες εκδόσεις εκεί έξω με μεγάλο fragmentation. Κάθε εταιρία τα δικά της. Άσε πιυ θα το παρατήσει η Google με το Φούξια OS που ετοιμάζει. Οι κινέζοι θα το συνεχισουν με δικο τους store. Κατά το 2020 βλέπω την Google να αποσυρεται από android.

• Like 1
Δημοσ.

Mε φτηνοτερη συσκευη 560 ευρω πως γινεται να ειναι η λυση το ios?

Πληρώνεις αλλα παίρνεις gtr skyline όπως και να το κάνουμε. Αναβαθμίσεις για 5 χρονια τουλάχιστον, πολλές εφαρμογές, σωστές εφαρμογές, γενικά έχει πέσει χρήμα πολύ, με τους επιτυχημενους πάω πια, οι "περιπέτειες" είναι για άλλες ηλικίες πια.

Θα δώσεις μια φορά αλλα μετά από 2-3 χρονια αλλαγή κινητού.

Υπάρχει και το skroutz, όχι plaisio και Γερμανός για τιμές καλύτερες.

• Like 1
Δημοσ.

Πληρώνεις αλλα παίρνεις gtr skyline όπως και να το κάνουμε. Αναβαθμίσεις για 5 χρονια τουλάχιστον, πολλές εφαρμογές, σωστές εφαρμογές, γενικά έχει πέσει χρήμα πολύ, με τους επιτυχημενους πάω πια, οι "περιπέτειες" είναι για άλλες ηλικίες πια.

Θα δώσεις μια φορά αλλα μετά από 2-3 χρονια αλλαγή κινητού.

Υπάρχει και το skroutz, όχι plaisio και Γερμανός για τιμές καλύτερες.

Εγώ προσωπικά θα εξαντλήσω τα περιθώρια του w10 στα τηλέφωνα της Ms ακόμη κ με μανιβέλα!!:)
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...