Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το τι λαμβάνει ο εγκέφαλος του κάθε ενός από εμάς για σωστό κ τι λάθος, είναι για μελέτη ...Να περιλαμβάνει περισσότερο τα τελευταία χρόνια,που η τεχνολογία ( κ καλά) τον βοηθά να αντιληφθεί περισσότερα προς όφελος του,αλλά κ των γύρω του.

Με απολυτη ειλικρίνεια και σεβασμο απεναντι σου..προσπαθω να καταλαβω τι θες να πεις και δεν τα καταφερνω, δεν βγαζει κανενα νοημα αυτο που γραφεις..

Επισης για τα παραδειγματα που αναφερεις κατα καιρους...τι σχεση εχουν τα ανθρωπινα δικαιωματα..η ελευθερια, και η φτωχη η Ελλαδα με τον ΚΟΛΟΣΣΟ MS και τα κινητα της..μπορεις να μου το εξηγησεις?..

Δημοσ.

Για να το λεει ο g13333, δεν θα υπαρχει κανενα προβλημα, ασχετα με το τι γραφουν αλλοι χρηστες:

:whistle:  :whistle:

Γιατι πρεπει να εχω οποσδηποτε προβλημα?

Θες δεν θες το μονο πρόβλημα που εχω είναι οι χαρτες.

Εχεις δει το video που τραβάει το 640 χωρις ψηφιακη σταθεροποιηση σε οθονη 32 ιντζων?

Ξερεις πολλα τηλεφωνα του 15 αυτης της τιμης να τραβανε καλυτερο?

Μαθατε ολοι την ψηφιακη σταθεροποιηση.

• Like 2
Δημοσ.

Γιατι πρεπει να εχω οποσδηποτε προβλημα?

Θες δεν θες το μονο πρόβλημα που εχω είναι οι χαρτες.

Εχεις δει το video που τραβάει το 640 χωρις ψηφιακη σταθεροποιηση σε οθονη 32 ιντζων?

Ξερεις πολλα τηλεφωνα του 15 αυτης της τιμης να τραβανε καλυτερο?

Μαθατε ολοι την ψηφιακη σταθεριποιηση.

Α δηλ. τωρα εχει προβλημα με την σταθεροποιηση ε?..Ειδες που ενα ενα τα λες απέξω απέξω? Δεν πειραζει ομως ο καιρος γαρ εγγυς..

Δημοσ.

Α δηλ. τωρα εχει προβλημα με την σταθεροποιηση ε?..Ειδες που ενα ενα τα λες απέξω απέξω? Δεν πειραζει ομως ο καιρος γαρ εγγυς..

Το πρόβλημα ποιο ακριβως ειναι?

Δεν τραβας καλο video με το 640?

Ξερεις καποιο καλυτερο του 15 σε αυτά τα χρηματα?

Με την σταθεροποιηση κανει σπασιματα όταν τραβας.

Στην αναπαραγωγή μετα είναι ενταξει και δεν εχει καμια διαφορα με το video που τραβηχτηκε χωρις σταθεροποιηση.

Εκτος  αν το χερι σου παει σαν να εχεις παρκινσον οποτε δεν σε σωζει όχι το 640 αλλα ουτε επαγγελματικη καμερα.

Αυτό το να βρουμε οποσδηποτε πρόβλημα εκει που δεν υπαρχει δεν το καταλαβα ποτε,

Να μου πεις για τους χαρτες να πω ναι εχει δικαιο.

Για το video και τις φωτο όμως δεν το δεχομαι γιατι εχουν ένα πολύ καλο επιπεδο παρολο που το τηλ. κοντευει 2μιση χρονια στην αγορα.

• Like 1
Δημοσ.

οι ενημερώσεις είναι και σε σταθερή έκδοση και σε πριβιού .

Η έκδοση είναι 15063.483 και είναι περίπου 60mb

και στο 535 stable από 14393.1358==> 14393.1480

• Like 3
Δημοσ.

Για όσους δεν το έχουν ακούσει ο Cốc Cốc έγινε ο πρώτος browser που δέχεται extensions στο Windows mobile, είδη έχουν προσθέσει και το πρώτο. Με αυτό το extension μπορούμε πλέον να κάνουμε download videos απευθείας μέσα από τον browser.

http://appraisin.com/article/25819/coc-coc-savior-is-a-media-downloading-extension-for-coc-coc-

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...