Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις το πρόσεξα. Και για μια στιγμή πήγα να χαρώ.

Δες εδω περα που ψαχνουν και αρκετοι αλλοι και λογικα θα παραγγειλουν απο εκει..

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=423689&page=132

Βρε παιδια εκατσα και μετρησα πανω απο δεκα ατομα με 950 ρια στο Myphone που τους κανουν restart ασταματητα..και καποιων δεν εχει κλεισει ουτε εξαμηνο το κινητο..τι στο καλο? Ολων τωρα κρεμασαν οι μπαταριες? Ή φταιει κατι αλλο?

Τελικά βρήκα μπαταρία απο Amazon αλλα λόγω του ότι την βλέπω να θέλει πάνω απο 10 μέρες να έρθει, είπα να κάνω επιτέλους ένα hard reset στην συσκευή, αφού δεν έχω κάνει καθόλου για πάνω απο 6 μήνες και όλα τα νέα updates.

Είχαμε αναφερθεί και πιο πίσω αλλα δεν το συγκράτησα. Είπαμε απλά hard reset κρατώντας τα κουμπιά στο πλάι, σωστά; Καλώδιο και επαναφορά μέσω recovery tool, αν δεν κάνω λάθος είπαμε ότι δεν είναι απαραίτητο. Αν κάνω λάθος διορθώστε με.

Πηγαινε απλα στις ρυθμισεις και κανε επαναφορα απο εκει..δεν χρειαζεσαι στο 950 να το συνδεσεις με pc διοτι ειχε προεγκατεστημενα τα 10 ρια...Απλα μην επαναφερεις καποιο save εκτος απο μηνυματα επαφες κλπ..Στηστο καθαρο απο την αρχη..

• Like 1
  • Απαντ. 12,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστώ Πάνο.

Ψάχνω ποια είναι η τελευταία official αλλα έχει χαθεί πολύ πίσω και δεν το βρίσκω. Η .483 που έχω τώρα είναι η τελευταία;

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ Πάνο.

Ψάχνω ποια είναι η τελευταία official αλλα έχει χαθεί πολύ πίσω και δεν το βρίσκω. Η .483 που έχω τώρα είναι η τελευταία;

Ναι η 483 ειναι η τελευταια..

• Like 1
Δημοσ.

Ναι η 483 ειναι η τελευταια..

Μετά απο hard reset δεν έπρεπε να με πάει σε κάποια προηγούμενη και στη συνέχεια να περάσει στην .483.

Ρωτάω για να μην τελειώσω το σετάρισμα και χρειαστεί να το ξανακάνω απο την αρχή μετά.

• Like 2
Δημοσ.

Μετά απο hard reset δεν έπρεπε να με πάει σε κάποια προηγούμενη και στη συνέχεια να περάσει στην .483.

Ρωτάω για να μην τελειώσω το σετάρισμα και χρειαστεί να το ξανακάνω απο την αρχή μετά.

Οχι..με επαναφορα μενεις στην εκδοση που εισαι πριν κανεις το hard reset..Αν εβαζες καλωδιο θα σε πηγαινε στις αρχικες 10.586 κλπ και θα σου κατεβαζε αρκετες..Πιστευω αυτο που εγραψα να ειναι κατανοητο και να μην σε μπερδεψα , οτι θες ελευθερα

• Like 2
Δημοσ.

Οκ, απλά το έκανα με τον τρόπο που κρατάς πατημένα τα πλαϊνά πλήκτρα και όχι μέσα απο το μενού, άρα θεωρητικά έχω κάνει σωστά το hard reset. Μένει να τσεκάρω τη συμπεριφορά της μπαταρίας σύντομα.

• Like 2
Δημοσ.

Οκ, απλά το έκανα με τον τρόπο που κρατάς πατημένα τα πλαϊνά πλήκτρα και όχι μέσα απο το μενού, άρα θεωρητικά έχω κάνει σωστά το hard reset. Μένει να τσεκάρω τη συμπεριφορά της μπαταρίας σύντομα.

Ξεκινησε την διαδικασια κανονικα? Εχει βγαλει τα γραναζια κλπ?

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω ότι αυτό είναι soft reset Κάνε καλύτερα επαναφορά από τις ρυθμίσεις.

Εκτός αν έκανες με τα κουμπιά μια συγκεκριμένη διαδικασία που δεν την θυμάμαι και έβγαλε γρανάζια.

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω ότι αυτό είναι soft reset Κάνε καλύτερα επαναφορά από τις ρυθμίσεις.

Εκτός αν έκανες με τα κουμπιά μια συγκεκριμένη διαδικασία που δεν την θυμάμαι και έβγαλε γρανάζια.

Το soft reset ειναι μονο κρατημενο το κουμπακι κλειδωματος..

Δημοσ.

Το soft reset στα wp δεν ειναι με volume down και power? Ετσι θυμαμαι το εκανα μεχρι περυσι που μου χαλασε το power button.

Δημοσ.

Κρατημένο power button μέχρι να "δονήσει", είναι soft reset.

Volume down + Power --> Βγαίνει θαυμαστικό "!". Αν μετά πατήσεις Volume Up-Down-Power-Down, βγάζει γρανάζια. Αυτό έκανα.

Απλά είχα την εντύπωση ότι θα με πάει σε προηγούμενη έκδοση και θα κάνει μετά update στην τελευταία. Εμένα με κράτησε στην τελευταία.

• Like 2
Δημοσ.

Την συγκριση μεταξυ wm vs android την ξεκινησε για πολλοστη φορα ο g13333, απλα οταν λεει κατι που δεν ισχυει νοιωθω την αναγκη να επεμβω...χαχαχα

Ψαξε λιγο τις ρυθμισουλες των ειδοποιησεων και θα το ρυθμισεις..Ασχολησου λιγακι με το λειτουργικο και μετα κραξε..Ουτε μια βδομαδα δεν το χεις το ερμο..Επισης μην συγκρινεις το πως διαχειριζεται την ram το android σε σχεση με τα wm..Αλλη φιλοσοφια το ενα αλλη το αλλο..

Απο την αλλη για το messenger πες μας λιγο..ειναι πιο γρηγορο-σταθερο απο αυτο των wm 10?? 

Επισης μιας και λες λες λες χωρις στοιχεια κατι απλα για να εντυπωσιασεις εδω την παρεα...

Για ριξε μια ματια στο βιντεακι..

https://www.youtube.com/watch?v=H24OKMGKYPw&t=0s

Galaxy s5, 3,5 ετων συσκευη..με android 6.0.1 και Update ασφαλειας Μαρτιο 2017...και κοιτα ποσο αξιοπρεπεστατα παει..Δες το βιντεακι λοιπον και πες μου..

Αυτο ειναι απαντηση στο τελευταιο που ειπες στο πως θα πηγαινει η συσκευη σε κανα χρονο..και για την υποστηριξη που φωναζεις συνεχεια..

Και κατι ακομα για οσους ακομα ηλπιζαν οτι θα παρουν τα υπαρχοντα high end ( 950 ρια - hp x3 - alcatel) full arm 10ρια..Στο χρονοντουλαπο λοιπον..

https://www.windowscentral.com/expected-you-will-not-be-able-run-full-windows-10-arm-phone

Τουλαχιστον η MS βγηκε και ειπε κατι επισημο μετα απο κατι χρονους...

Ένα messenger είναι ολο το android.

Στο βιντεο τι μου δειχνεις? την ναυαρχιδα του 14?

Αμα είναι να πληρωσω ανα σκασμο λεφτα  για να δουλευει το τηλεφωνο αξιοπρεπως μετα από 3μιση χρονια αστα .

Μενω στα φθηνα windows που εχουν τα 4 χρονια για πλακα.

• Like 1
Δημοσ.

Ένα messenger είναι ολο το android.

Στο βιντεο τι μου δειχνεις? την ναυαρχιδα του 14?

Αμα είναι να πληρωσω ανα σκασμο λεφτα  για να δουλευει το τηλεφωνο αξιοπρεπως μετα από 3μιση χρονια αστα .

Μενω στα φθηνα windows που εχουν τα 4 χρονια για πλακα.

Παλι μου τα γυριζεις απο εδω τα φερνεις απο εκει..Οταν δεν σε βολευει κατι καθε φορα το απαξιωνεις μπας και την σκαπουλαρεις αλλα δεν..

Με το να λες οτι ενα messenger ειναι ολο το android αντε βγαλε ακρη..

Εδω σου δειχνω το s5 ποσο αξιοπρεπεστατο και υποστηριζομενο ειναι σε σχεση με τα 3,5 του χρονια και εσυ λες τα δικα σου.

Εχε υποψιν σου πως εκεινο το τουμπανακι οπως ειρωνικα λες συνεχως ειναι και πιο ισχυρο και future proof απο το παραπανω s5..ξανααπαντω λοιπον στην απορια σου στο πως θα ειναι σε ενα χρονο..Δεν γινεται πιο ξεκαθαρο...δεν νομιζεις?

Εχεις μεινει σε εποχες 2013-2014 και εκτιθεσαι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...