Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παλι μου τα γυριζεις απο εδω τα φερνεις απο εκει..Οταν δεν σε βολευει κατι καθε φορα το απαξιωνεις μπας και την σκαπουλαρεις αλλα δεν..

Με το να λες οτι ενα messenger ειναι ολο το android αντε βγαλε ακρη..

Εδω σου δειχνω το s5 ποσο αξιοπρεπεστατο και υποστηριζομενο ειναι σε σχεση με τα 3,5 του χρονια και εσυ λες τα δικα σου.

Εχε υποψιν σου πως εκεινο το τουμπανακι οπως ειρωνικα λες συνεχως ειναι και πιο ισχυρο και future proof απο το παραπανω s5..ξανααπαντω λοιπον στην απορια σου στο πως θα ειναι σε ενα χρονο..Δεν γινεται πιο ξεκαθαρο...δεν νομιζεις?

Εχεις μεινει σε εποχες 2013-2014 και εκτιθεσαι...

Τρια πραγματα ζητησα και δεν τα βρηκα.

οθονη γρηγορης ματιας

Να φυγει η ασπριλα των μενου όχι μονο της αρχικης οθονης

Το διπλο χτυπημα για on-off.

Εχεις λυση? όλα τα αλλα είναι απλα για να λεμε.

Την ασφαλεια συσκευης να την ενεργοποιησω?

Θελω και τετοια κολπα στο σουπερ λειτουργικο?

• Απαντ. 12,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τρια πραγματα ζητησα και δεν τα βρηκα.

οθονη γρηγορης ματιας

Να φυγει η ασπριλα των μενου όχι μονο της αρχικης οθονης

Το διπλο χτυπημα για on-off.

Εχεις λυση? όλα τα αλλα είναι απλα για να λεμε.

Την ασφαλεια συσκευης να την ενεργοποιησω?

Θελω και τετοια κολπα στο σουπερ λειτουργικο?

Μα τι σχεση εχει ολακερο android με την κουτση συσκευη που πηγες και πηρες εσυ? Δεν υπαρχουν στο android συσκευες με double tap? Δεν υπαρχουν συσκευες με αντιστοιχη γρηγορη ματια? Πως να σου δωσω λυση αφου  πηγες και πηρες συσκευη με 170 ευρω και χαρακτηριστικα που απο το 2014 θεωρουνταν low mid...δεν σου φταιει κανεις..Πρωτα ρωταμε και μετα ψωνιζουμε..

To lumia 930, 650 και πολλα αλλα που δεν ειχαν Glance screen σημαινει οτι φταινε τα wm για αυτο? Αν ειναι δυνατον...

Δεν σου αρεσει το android - ios κλπ?? Μεγια σου και χαρα σου..Αλλα μην λες ανυποστατα πραγματα που δεν εχουν επαφη με την πραγματικοτητα..

Μεινε εκει με τα wm σου εσυ..δαικαιωμα σου..

Μεχρι να σου χαλασουν και αυτα ομως γιατι δεν σε βλεπω να βρισκεις και κανενα πλεον..

Δημοσ.

Μα τι σχεση εχει ολακερο android με την κουτση συσκευη που πηγες και πηρες εσυ? Δεν υπαρχουν στο android συσκευες με double tap? Δεν υπαρχουν συσκευες με αντιστοιχη γρηγορη ματια? Πως να σου δωσω λυση αφου  πηγες και πηρες συσκευη με 170 ευρω και χαρακτηριστικα που απο το 2014 θεωρουνταν low mid...δεν σου φταιει κανεις..Πρωτα ρωταμε και μετα ψωνιζουμε..

To lumia 930, 650 και πολλα αλλα που δεν ειχαν Glance screen σημαινει οτι φταινε τα wm για αυτο? Αν ειναι δυνατον...

Δεν σου αρεσει το android - ios κλπ?? Μεγια σου και χαρα σου..Αλλα μην λες ανυποστατα πραγματα που δεν εχουν επαφη με την πραγματικοτητα..

Μεινε εκει με τα wm σου εσυ..δαικαιωμα σου..

Μεχρι να σου χαλασουν και αυτα ομως γιατι δεν σε βλεπω να βρισκεις και κανενα πλεον..

ποσο κοστιζουν αυτά που ζηταω?

Δεν βοηθας να λυσω το προβλημα,

δωσε ενα παραδειγμα ποια συσκευη τα κανει αυτα. Αν η τιμη ειναι λογικη να παω νατην παρω αυριο πρωι

Δημοσ.

ποσο κοστιζουν αυτά που ζηταω?

Δεν βοηθας να λυσω το προβλημα,

δωσε ενα παραδειγμα ποια συσκευη τα κανει αυτα. Αν η τιμη ειναι λογικη να παω νατην παρω αυριο πρωι

To τουμπανακι(Xiaomi) που κοροιδευεις..

https://www.youtube.com/watch?v=ZRJqcvDQoX0

Τα Motorola με τo moto display...Δες πχ. το Moto g5 στα 170 που εδωσες που και αναλογα τις κινησεις που κανεις οταν το πιανεις εμφανιζει Glance screen ή ανοιγει καμερα κλπ..αναλογα τι το ρυθμιζεις..Και με εξαιρετικη καμερα για τα λεφτα του..

Τα lenovo οπως αυτο που ειναι στα χρηματα που συζηταμε..

https://www.youtube.com/watch?v=WGlTHbr_qpE

Αρκετα lg, asus..και καποια huawei...και πολλα αλλα..

Αν σε ενδιεφεραν αρκετα θα εψαχνες ομως και δεν θα πεταγες τα λεφτα σου σε μια συσκευη που δεν στα παρεχει..Σωστα?

Αρα που καταληγουμε??

Μιας και με τα παραπανω για τριτη συνεχομενη φορα πεφτει Ταπα..(με συγχωρεις αλλα ετσι ειναι) καλο θα ηταν να το σταματησουμε εδω γιατι καπου εχεις μπερδευτει και ακρη δεν βγαινει..

• Like 1
Δημοσ.

To τουμπανακι(Xiaomi) που κοροιδευεις..

https://www.youtube.com/watch?v=ZRJqcvDQoX0

Τα Motorola με τo moto display...Δες πχ. το Moto g5 στα 170 που εδωσες που και αναλογα τις κινησεις που κανεις οταν το πιανεις εμφανιζει Glance screen ή ανοιγει καμερα κλπ..αναλογα τι το ρυθμιζεις..Και με εξαιρετικη καμερα για τα λεφτα του..

Τα lenovo οπως αυτο που ειναι στα χρηματα που συζηταμε..

https://www.youtube.com/watch?v=WGlTHbr_qpE

Αρκετα lg, asus..και καποια huawei...και πολλα αλλα..

Αν σε ενδιεφεραν αρκετα θα εψαχνες ομως και δεν θα πεταγες τα λεφτα σου σε μια συσκευη που δεν στα παρεχει..Σωστα?

Αρα που καταληγουμε??

Μιας και με τα παραπανω για τριτη συνεχομενη φορα πεφτει Ταπα..(με συγχωρεις αλλα ετσι ειναι) καλο θα ηταν να το σταματησουμε εδω γιατι καπου εχεις μπερδευτει και ακρη δεν βγαινει..

Μισες δουλειες κανουν όλα αυτά τιποτα καλυτερο δεν βρηκες?

Δημοσ.

Μισες δουλειες κανουν όλα αυτά τιποτα καλυτερο δεν βρηκες?

3 λεπτακια διεθεσα και σου βρηκα τοσες επιλογες και με πολλες παραπανω δυνατοτητες και χαρακτηριστικα απο αυτες που ζητας..

Εσυ που ενδιαφεροσουν για αγορα κινητου δεν ειχες ιδεα για ολα τα παραπανω..Και ουτε καν εψαξες..Χμμμ...Υποπτο δεν νομιζεις?

Ηθελα να ηξερα ομως που ρωτησες ( οπως ειπες) και σου πρότειναν το j5..

Δημοσ.

Monument και Coc coc browser με διαφορά οι καλύτεροι browsers σε σχέση με τον edge! Απλα ο coc coc σε μένα έκανε force close και αυτό λόγω μνημης(άνοιγα tabs και γεμιζε!)Είμαι σίγουρος δηλαδή ότι είναι απ'αυτό!)

• Like 1
Δημοσ.

Monument και Coc coc browser με διαφορά οι καλύτεροι browsers σε σχέση με τον edge! Απλα ο coc coc σε μένα έκανε force close και αυτό λόγω μνημης(άνοιγα tabs και γεμιζε!)Είμαι σίγουρος δηλαδή ότι είναι απ'αυτό!)

Ειδικοί δεν είμαστε,αλλά έχω την εντύπωση οτι ότι κ να βάλουμε"παιγνίδι" κάνει ο βασικός,δηλαδή ο edge...οι άλλοι ειναι καλοί για τις ρυθμίσεις,παραμετροποίηση κλπ . Αν δεν γίνει να μπορείς να αλλάξεις το ποιος θα είναι αυτος μπροστά ( όπως στον υπολογιστή) τότε η δουλειά είναι μισή για μένα.

Κ βασικά πριν φάει σκάλωμα ο edge εμένα με βόλευε...

ΥΓ. Αυτό το να γράφει αράδες για να πειστεί το 0,1 % να κλείσει με αφήνει έκπληκτο.

Ούτε μετοχές στην Google να ειχε κ φοβάται πιθανό come back!!!:)

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Corrected!  :-D

ΥΓ. Αυτό το να γράφει αράδες για να πειστεί το 0,1 % να κλείσει με αφήνει έκπληκτο.
Ούτε μετοχές στην Googl MS να ειχε κ φοβάται  ελπίζει πιθανό come back!!! :)

Τωρα νομιζω ανταποκρινεται καλυτερα σε αυτα που συνεχιζει και γραφει ο g13333: 

Παντως ειδοποιήσεις στο facebook χωρις να είμαι μεσα σε αυτό δεν εχω.

Αντίθετα στα windows χωρις εφαρμογή και χωρις να είμαι μεσα εχω κανονικα ειδοποιήσεις.

Να την βρασω τετοια εφαρμογή.

Ασε που καθετι που κατεβάζεις ζηταει ένα σωρο δικαιώματα για να δουλεψει.

Η σαβουρα που θα κατεβασεις  στα windows δεν εχει καμια επιπτωση στην λειτουργια του τηλεφωνου.(την διαγραφεις και καθαρισες)

Αντίθετα απέναντι την πατησες.

Τις πρωτες μερες η ελευθερη ram επαιζε από 840 ως 1.1 giga με τον καθαρισμο αυτης.

Μετα από μια βδομαδα παει από 640 ως 1.1

Εχω εγαταστησει μονο 6 εφαρμογες.(Χωρις μεσα σε αυτές να είναι το viber το whats up και η ασφαλεια συσκευης)

Με 50 εφαρμογες μετα από 6 μηνες 1 χρονο τι θα γινεται?

B)

Επεξ/σία από haHa
  • Like 2
Δημοσ.

Ποιο είναι το νεότερο σχετικά με τα windows κινητά; Υπάρχει κάποιο πλάνο για λοντς νέων συσκευών, ή περιμένουμε γι αυτό που είχε ανακοινώσει η μικροσοφτ fully featured windows 10 for ARM?   

• Like 1
Δημοσ.

Ειμαι σίγουρος εσείς οι δύο γνωστοί άγνωστοι,έχετε ήδη εκτυπώσει τα γνωστά μακάβρια χαρτάκια ( τα μωβ μαύρα) κ περιμένετε την ανακοίνωση της πολυπόθητης λήξης.Για να τα κολλήσετε στις κολώνες!!!!! :) :):)

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση, όταν έχω αθόρυβο το κινητό υπάρχει τρόπος να παίρνω κλήσεις με ήχο από επαφές που θα έχω επιλέξει;

Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση, όταν έχω αθόρυβο το κινητό υπάρχει τρόπος να παίρνω κλήσεις με ήχο από επαφές που θα έχω επιλέξει;

Nαι.

Το βαζεις σε quiet hours και βαζεις τις επαφες που θελεις να εχεις ηχο στην breakthrough list.

http://www.wpxbox.com/use-quiet-hours-windows-10-mobile/

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...