Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Flogerako είχα φορέσει το glass που έχω σε bold(μου χε πέσει σε πέτρα γωνία καρφί, ευτυχώς η οθόνη τη γλτωσε!) όπου και θα αγοράσω πάλι αυτό, και δεν είχα κανένα θέμα με τον αισθητήρα! Βεβαια δεν θυμάμαι αν τον κάλυπτε!!

Edit: Θυμήθηκα μιας και είδα το δικό σου glass,κάλυπτε κανονικά αισθητήρια και δεν είχα πρόβλημα!

Δημοσ.

Κι εγώ τα ίδια με τα glass. Άλλαξα 3 εταιρίες μέχρι να βρώ κάποιο να κάνει σωστή δουλειά. Και πάλι, ακόμη και με αυτό, 2 χιλιοστά πιο δεξιά αν το βάλεις, έχει θέμα.

• Like 1
Δημοσ.

Ολυμπιακέ έχω το forever tempered glass στο 640xl πάνω από τον Σεπτέμβρη του 2016 το οποίο κλασικά πήρα από eshop, με τα όσα πεσίματα έχει φάσει το τζαμάκι είναι άθικτο, ποιοτικά είναι πολύ καλό για τα λεφτά του και δεν δημιουργεί πρόβλημα με την αφή, όλα κυλούν ομαλά ;)

• Like 1
Δημοσ.

Άλυτα μυστήρια... Ίδιες ενδείξεις ενημερώσεων εφαρμογών σε 550 & 532 ....μάλιστα έδειχνε 3 κάτω με μπάρα προόδου κ πάνω σε παρένθεση αριθμητικά 4...στο 550 γίνανε κανονικά κ φαίνεται κ απο κάτω.

Στο 532 με το που ξεκινήσαμε κάτι πήγε να γίνει κ μετά εξαφάνιση όλα...ούτε σε νεο searching δείχνει,άλλα ουτε απο κάτω να έγινε κατι ....Απλά το αναφέρω ....

• Like 1
Δημοσ.

Θρύλε βάλε και πες μου πως πάει στο 640 :D

Σε 650 δοκιμάζω φαστ

Θα βάλω και σε ένα 640 μόλις πάω σε Wi-Fi , γιατί δεν έχω πολλά δεδομένα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...