Vagus. Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Οσοι ειστε WP χρηστες, τσεκαρετε το: http://www.insomnia.gr/topic/510857-wp-hermes-%CF%84%CE%BF-site-%CF%84%CF%89%CE%BD-windowsphone/ 1
dimosthenis1984 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 παιδια καλησπερα... εχει κανεις ιδεα γιατι τις τελευταιεσ μερεσ το τηλεφωνο (8x htc ) τρωει πολυ μπαταρια χωρις να εχω ανοιχτες εφαρμογες?? ευχαριστω πολυ!!! παιδια καλησπερα... εχει κανεις ιδεα γιατι τις τελευταιεσ μερεσ το τηλεφωνο (8x htc ) τρωει πολυ μπαταρια χωρις να εχω ανοιχτες εφαρμογες?? ευχαριστω πολυ!!!
Windows8 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 παιδια καλησπερα... εχει κανεις ιδεα γιατι τις τελευταιεσ μερεσ το τηλεφωνο (8x htc ) τρωει πολυ μπαταρια χωρις να εχω ανοιχτες εφαρμογες?? ευχαριστω πολυ!!! παιδια καλησπερα... εχει κανεις ιδεα γιατι τις τελευταιεσ μερεσ το τηλεφωνο (8x htc ) τρωει πολυ μπαταρια χωρις να εχω ανοιχτες εφαρμογες?? ευχαριστω πολυ!!! να έχεις κλειστά τα δεδομενα . πάρε το subway surfers http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/subway-surfers/bedff828-2697-4cc5-8661-1206d15e3e0c
gotheron2 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Θέλω να ρωτήσω ποτέ θα κάνουμε update 3 στις συσκευές μας εμείς οι WP ...!! Ευχαριστώ...!! Sent from my RM-821_eu_denmark_251
kormos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Καλημέρα σας, Εξυπηρετώ μια φίλη μου που έχει ένα HTC Windows Phone 8s και θέλω τη βοήθειά σας. Πρέπει να το στείλουμε στο Σερβις και δνε ξέρω πως θα μπορέσω να της κρατήσω Backup τις επαφές τις…Απο τον πάροχό της και το Σερβις δεν αναλαμβάνουν και απο τον πρώτο της είπαν πως δεν γίνεται… Είναι δυνατόν; Υπάρχει τελικώς τρόπος να μπορέσουμε να πάρουμε Backup τις επαφές; (είτε αυτό χρειάζεται επιπλέον εφαρμογή είτε όχι). Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
disqualified Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 οι επαφες υπάρχουν ηδη στον live λογαριασμο της από την πρώτη στιγμή
kormos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 οι επαφες υπάρχουν ηδη στον live λογαριασμο της από την πρώτη στιγμή Αν θυμάμαι καλά έχει setάρει στη συσκευή της Email > Yahoo.gr . Πρέπει να της δημιουργήσω λογαριασμό στο "hotmail";
disqualified Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 στους λογαριασμους τι λεει ως live λογαριασμο;
kormos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 στους λογαριασμους τι λεει ως live λογαριασμο; Χμμμ…να είμαι ειλικρινής δεν το έχω στα χέρια μου αυτή τη στιγμή. Το μόνο που θυμάμαι ( όχι το 11880 ) είναι πως σε ένα εικονίδιο που έχει με εφαρμογή email δείχνει το yahoo. Να κοιτάξω δηλαδή στους λογαριασμούς email τι έχει και ποιούς και μετά να ενημερώσω πάλι;
disqualified Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 θα πρεπει να υπαρχει ενας live Λογαριασμος ο οποιος εχει ολες τις επαφες. 1
kormos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 θα πρεπει να υπαρχει ενας live Λογαριασμος ο οποιος εχει ολες τις επαφες. Σ ευχαριστώ για το χρόνο σου…θα το κοιτάξω και θα επανέλθω!
vag21 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 μια απορια με την χρηση του skydrive. οταν το εχουμε συγχρονισει οι φωτο και τα βιντεο να μπαινουν αυτοματα,μηπως μας μηδενισουν σε χρονο ρεκορ τα δωρεαν mb που εχουμε απο το εκάστοτε δικτυο? πιστευω οτι αυτο το σημειο θελει προσοχη γιατι δεν εχουμε παντα wifi οποτε οποιες φωτο ειναι σε αναμονη θα αποθηκευτουν μολις ανοιξουμε τα δεδομενα και θα μας χρεωσουν mb. γνωριζει κανεις αν υπαρχει επιλογη να αποθηκευονται στο skydrive μονο με την χρηση wifi? 1
jakegate7 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Μπαίνεις στις φοτο , μετά επιλέγεις τις τρεις τελιτσες και κοιτάς τις επιλογές skydrive. 1
vag21 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Μπαίνεις στις φοτο , μετά επιλέγεις τις τρεις τελιτσες και κοιτάς τις επιλογές skydrive. δεν το περιμενα αλλα πιστευω οτι υπαρχει επιλογη wifi και μαλλον ειναι ετσι οπως τα ειπες φιλε μου. βαζεις και σε φωτο και βιντεο την επιλογη βελτιστη και σου ανφερει οτι χρησιμοποιητε μονο με wifi. σε ευχαριστω φιλαρακι.
GiannisWalker Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα, πριν 1-2 μέρες μου ήρθε ένας κωδικός απο πλαίσιο που ήταν δωρεάν με το nokia lumia 925 που αγόρασα. 20 ευρο αξίας για windows store. Η ερώτηση είναι πως το ενεργοποιώ και που τοποθετώ τον κωδικό ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα