Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα, θελω να περασω ενα αρχειο avi απο το macbook στο lumia και δεν μπορω! εχω κατεβασει την εφαρμογη windows phone για το macbook αλλα δεν ξερω πως να κανω την μεταφορα απο το mac στο lumia, οποιος μπορει ας βοηθησει!

Δημοσ.

Καλησπερα και σε αυτην την ενοτητα, καμμια εφαρμογη για να κοβουμε τραγουδια που εχουμε κατεβασει?

Δηλαδη να κοβουμε ενα συγκεκριμενο μηκος απο ενα κομματι που θελουμε για να βαλουμε ως ηχο κλησης.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ειμαι κάτοχος 920. Το πρώτο θέμα έχει να κάνει με την οθόνη που ορισμένες άκυρες στιγμές παγώνει και πρέπει να κάνω soft/hard reset για να αρχισει να λειτουργεί ξανά. Το δευτερο έχει να κάνει με την αυτόματη ρύθμιση της ώρας, που δεν είναι αυτόματη! Έχετε απάντηση σε αυτα τα δύο θέματα;

Δημοσ.

Μάλλον δε διαβασες καλά αυτο που γράφω. Με το reset δουλευει ξανά η οθόνη. Αν είχε πρόβλημα δε θα λειτουργούσε καθόλου. Αρα υποθέτω ότι είναι θέμα software και όχι hardware. Προς θεού, υποθέτω, δεν ειμαι ειδικός.

Mεταφορα αρχειων με Bluetooth και Ringotone maker απο την Νοκια ...

Και για οσους εχουν custom roms

Eδω

Εμένα γιατι μου λέει ότι δε μπορώ να την εγκαταστήσω την εφαρμογή; έχω το Lumia 920. Για το Bluetooth αναφέρομαι.
Δημοσ.

Το δευτερο έχει να κάνει με την αυτόματη ρύθμιση της ώρας, που δεν είναι αυτόματη! Έχετε απάντηση σε αυτα τα δύο θέματα;

Ποιο lumia έχεις; Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το lumia 710 (windows phone 7.8). Το έχω βάλει στο manual για την ώρα. Δεν κέρω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνεις να δουλέψει η auto επιλογή σωστά.

Δημοσ.

Ποιο lumia έχεις; Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το lumia 710 (windows phone 7.8). Το έχω βάλει στο manual για την ώρα. Δεν κέρω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνεις να δουλέψει η auto επιλογή σωστά.

Είτε το έχω στο manual είτε στο αυτόματο θέλει χειροκίνητη ρύθμιση. Το αναφερω ως πρόβλημα γιατι μπορεί κάθε τρεις μέρες να χρειαστεί να κάνω reset λόγω του προβλήματος με την οθόνη.

Δημοσ.

Μάλλον δε διαβασες καλά αυτο που γράφω. Με το reset δουλευει ξανά η οθόνη. Αν είχε πρόβλημα δε θα λειτουργούσε καθόλου. Αρα υποθέτω ότι είναι θέμα software και όχι hardware. Προς θεού, υποθέτω, δεν ειμαι ειδικός.

Εμένα γιατι μου λέει ότι δε μπορώ να την εγκαταστήσω την εφαρμογή; έχω το Lumia 920. Για το Bluetooth αναφέρομαι.

τι ακριβως εννοείς όταν λες reset.

Όπως και να έχει το τηλεφωνο αντιμετωπιζει καποιο προβλημα. Δεν εχει σημασια αν δουλευει μετα. Υπαρχει προβλημα στη συσκευη αρα μπορεις να τη στειλεις στο service ως προβληματικη

Δημοσ.

Υπάρχει το soft reset που κρατάς πατημένα τα πλήκτρα του ήχου και του κλειδώματος και το hard reset που κρατάς επιπλέον και το κουμπί της κάμερας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...