haHa Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Έχω ένα Lumia 640 με Windows 8. Aξίζει να πάω σε 10? Βλέπω όμως ότι έχει κάποια θεματακια. Είναι γρήγορα? Μετά μπορώ να επιστρέψω στα 8? Είναι εύκολη διαδικασία? Sorry για τις πολλές ερωτήσεις άλλα έρχομαι από android οπότε καταλαβαίνετε είμαι άσχετος. Αξιζει μονο και μονο λογω οτι υπαρχουν περισσοτερες εφαρμογες. Το κινητο θα ιεναι λιγο πιο αργο στα 10, αλλα η συνολικη εμπειρια λογω καλυτερων εφαρμογων και περισσοτερων features θα ειναι ανωτερη.
joker80 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Αξιζει μονο και μονο λογω οτι υπαρχουν περισσοτερες εφαρμογες. Το κινητο θα ιεναι λιγο πιο αργο στα 10, αλλα η συνολικη εμπειρια λογω καλυτερων εφαρμογων και περισσοτερων features θα ειναι ανωτερη. Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια πέρα απο 2-3 fb viber κτλ δεν με ενδιαφέρουν. Λέω να τους κάνω μια δοκιμή και οτι γίνει. 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Για τους καινουριους που πατε στα 10ρια πηγαιντε επισημα(official) και οχι insider!! Θα κατεβασετε τον συμβουλο αναβαθμισης ή το upgrade advisor.. Καλα δε λεω παιδες; Και μετα αν θελετε να πειραματιστειτε μπειτε σε release ή για τωρα που γραφω το μηνυμα σε fast ring!! (Θα το ξαναπω,για μενα οταν θα μαζεψω λεφτα, το επομενο κινητο θα ναι android! Εκατσα πολυ καιρο πιστευω κλεινω 2 χρονια καπου κει, ωραια οταν ειχα τα Windows 8 (σμουθιλα, καλες εφαρμογες με οχι κλεισιματα, το fb της M$, το messenger χωρις βιντεοκλησεις) κανενα προβλημα με τις φωτογραφιες κλπ) αλλα οταν βγηκα τα 10ρια οπως λετε και σεις πηραν τον κατηφορο! Τοσο καιρο βλεπουμε ενημερωσεις συστηματος, θετικο αυτο, αλλα δεν βλεπουμε εφαρμογες!!!!
crashnburn Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Έχω ένα Lumia 640 με Windows 8. Aξίζει να πάω σε 10? Βλέπω όμως ότι έχει κάποια θεματακια. Είναι γρήγορα? Μετά μπορώ να επιστρέψω στα 8? Είναι εύκολη διαδικασία? Sorry για τις πολλές ερωτήσεις άλλα έρχομαι από android οπότε καταλαβαίνετε είμαι άσχετος. αν δεν χρειαζεσαι καποια εφαρμογη που υπαρχει μονο στα 10ρια μεινε στα 8.1 ,πιο απροβληματιστα κ πιο γρηγορα 1
joker80 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 αν δεν χρειαζεσαι καποια εφαρμογη που υπαρχει μονο στα 10ρια μεινε στα 8.1 ,πιο απροβληματιστα κ πιο γρηγοραΑν βάλω τελικά 10ρια μπορώ μετά να επιστρέψω. Στα 8ρια? Είδα ότι γίνετε μονο από pc . Από το κινητό μάλλον δεν γίνεται. 1
cameranek Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Στα 8ρια μόνο από pc επιστροφή. Στο κινητό αν κάνεις επαναφορά σου περνάει την έκδοση που έχει ήδη. 1
teo20net Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Τα 8άρια πλέον είναι παρελθόν. Δεν υπάρχουν προβλήματα τέτοιου μεγέθους στα 10άρια που να τίθεται αμφιβολία αν θα τα βάλεις η όχι. Οι περισσότεροι που σου προτείνουν να μείνεις στα 8, αν όχι όλοι, είναι σε 10άρια. Είναι σαν να σου προτείνω να αγοράσεις αυτοκίνητο του 1995 γιατί στα καινούρια μια χαλάει το ABS, μια θέλει service το Air condition, οπότε πάρε ένα παλιό που δεν έχει τέτοια κ δεν χαλάει τίποτα. 3
cameranek Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Τσεκ Specs Analysis (Beta)Γουατ ισ δατ;Τι κάνει αυτό; . Σαν το AIDA64 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Ναι τετοια φαση...Βλεπω το store γεμισε καπως(απλα δεν ξερω αν ειναι μαλακιες αυτα που μπηκαν ειτε εφαμοργες ειτε παιχνιδια) https://www.windowscentral.com/nypd-deputy-it-commissioner-defends-departments-use-windows-phones Δε μαφηνε να το ποσταρω σκετο link! (greeklish λεει) 1
cameranek Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Μα και εσύ γράφεις δυο λέξεις Γράψε μια ανάλυση αναλυτικά που να αναλύσεις πως θα γίνει η ανάλυση γύρω από την περιγραφή της εφαρμογής. Δοκίμασε το hardware tests αυτό έχω σ' όλα τα κινητά για έλεγχο. 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Μα και εσύ γράφεις δυο λέξεις Γράψε μια ανάλυση αναλυτικά που να αναλύσεις πως θα γίνει η ανάλυση γύρω από την περιγραφή της εφαρμογής. Δοκίμασε το hardware tests αυτό έχω σ' όλα τα κινητά για έλεγχο. Πωωω με καψες κυριολεκτικα!!!
joker80 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Λοιπόν έβαλα τα 10ρια. Όλα καλά αν και φαίνεται λίγο να ζορίζετε. 3 προβλήματακια έχω μέχρις στιγμής. Το φβ ανοίγει και κλείνει αμέσως. Ο edge μου φαίνεται ότι σέρνετε και κάνει κάτι φλασιες στην οθόνη και όταν μπαίνω στα προσθετα στην οθόνη γρήγορης ματιάς το μενού φαίνεται για λίγο και μετά εξαφανίζεται. Έκανα όλες της αναβαθμίσεις όλα οκ. Θα τα κρατήσω καμια βδομάδα να δω πως θα τα πάνε. Αν δω κιαλα προβλήματα θα ξαναπάω στα 8ρια.
cameranek Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Το φβ της Microsoft βάλε, το άλλο είναι ΓΤΠ Εγώ δουλεύω και το slim social for Facebook
Retromaniac Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Λοιπόν έβαλα τα 10ρια. Όλα καλά αν και φαίνεται λίγο να ζορίζετε. 3 προβλήματακια έχω μέχρις στιγμής. Το φβ ανοίγει και κλείνει αμέσως. Ο edge μου φαίνεται ότι σέρνετε και κάνει κάτι φλασιες στην οθόνη και όταν μπαίνω στα προσθετα στην οθόνη γρήγορης ματιάς το μενού φαίνεται για λίγο και μετά εξαφανίζεται. Έκανα όλες της αναβαθμίσεις όλα οκ. Θα τα κρατήσω καμια βδομάδα να δω πως θα τα πάνε. Αν δω κιαλα προβλήματα θα ξαναπάω στα 8ρια. Hard Reset έκανες όταν έβαλες και το τελευταίο update;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα