Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικῶς ὁ proximity sensor τοῦ 730 μοῦ ἔχει παραδώσει πνεὔμα.

Πού τά στέλνουμε γιά ἐπισκευή ρέ παιδιά; Ἔχω ἀκόμα ἐγγύηση.

B2X εφαρμογή, κατέβασε.

Είναι το επίσημο σέρβις, θα κάνεις έλεγχο της συσκευής με την εφαρμογή και θα σου βγάλει αν έχει πρόβλημα. Έχω στείλει κινητό για σέρβις, ήρθε Κούριερ σπίτι το πήρε, πήγε Ουγγαρία και γύρισε σε μια βδομάδα.

Δεν πλήρωσα τίποτα.

Δεν μου το φτιάξανε βέβαια γιατί είχε λέει υγρασία η πλακέτα. :D

• Like 1
Δημοσ.

Τήν κατεβάζω...ἄντε νά δοῦμε γιατί διάβασα τά χειρότερα γιά τήν έν λόγῳ ἐταιρία..

Καλά εἴπα, μοῦ βγάζει τήν συσκευή ἐκτός ἐγγύησης ἐνῶ ἔχω κανονικά.

• Like 1
Δημοσ.

Τα κινητα στην Arvato στελνονται και γιαυτο σου πανε υγρασια, ..... γιατι πολυ απλα δεν εχει υγρασια!!

Απλα βγαζουνε κινητα εκτος εγγυησης ετσι!! Εχουμε και αναλογο θεμα εδω!!...

Δημοσ.

Θρύλε το είχα στείλει στην b2x στην Ουγγαρία με tracking number.

Στην νοκια σέρβις στην Κόρινθο θέλανε 9€ να το κοιτάξουνε μέσα στην εγγύηση :D

Αλλιώς έπρεπε να το στείλω στην Αθήνα με δικά μου έξοδα αποστολής.

Ένα 435 ήτανε με πρόβλημα στην αφή της οθόνης. Για αλλαγή θέλανε 55€ :D

Πήρα και εγώ το 532 μεταχειρισμένο 35€ :D

Οπότε έχω ανταλλακτικά μπαταρία και καπάκι :D

• Like 2
Δημοσ.

Ενημερωση: Update στο Instagram και μεγαλο μαλιστα! 65mb καπου κει!.....για να δουμε...

Επιτελους το Instaram εγινε ανθρωπινο!! Αλλος ενα λογος να μεινω στα WP..

Ιδιο σαν το Android μονο που δεν εχει live και κολλανε τα φιλτρα προσωπου οταν τα βαζεις! (χεσκα για αυτα!)

Ετυχε να εκανα tracking τη μνημη ram του κινητου μεσω της διευθυνσης 192.168.1.xxx και ειδα πως 3 καρτελες insomnia στον edge χρησιμοποιει 200mb ram περιπου..Δηλαδη απο 404mb used πηγαινει στα 600mb με ελευθερη ram 400 κατι!! Σωπα ρε!!

Για να κανετε tracking συνδεεται λαπτοπ και κινητο στο ιδιο δικτυο και πηγαινετε ρυθμισεις>ενημερωση/ασφαλεια>για προγραμματιστες>λειτουργια προγραμματιστη τσεκαρισμενο>ανοιγετε πυλη συσκευων/κλειστο ο ελεγχος ταυτοτητας> και μπαινετε στην διευθυνση που δινεται παρακατω απτην πυλη συσκευων! Θα πατε στην κατηγορια/καρτελα Performance!! Με κλειδωμενο το κινητο δε μπορειτε να κανετε tracking!

• Like 1
Δημοσ.

Σχετικά με το Insta, όντως μεγάλο update, μιας και όλη η εφαρμογή είναι 68-70mb αν δεν κάνω λάθος.

Παρόλα αυτά εγώ δεν είδα ακόμη κάτι καινούριο. Live, φίλτρα κλπ τα είχα και πριν. Πιο πολύ στο μενού ρυθμίσεων είδα 1-2 μικρές αλλαγές. (L950)

• Like 2
Δημοσ.

Όλο αυτό μου θυμίζει το feature των Windows 7, αν θυμάμαι καλά, που χρησιμοποιούσες ένα Usb Stick για να παίζει ώς πρόσθετη ram. Ειλικρινά είδε κανένας αισθητή διαφορά απο την αύξηση της V.Memory;

• Like 1
Δημοσ.

Teoo δεν θα λεγα αν ειδε κανενας διαφορα σε (αποδοση) αλλα διαφορα σε αποδοση κλεισιματος...Τι εννοω; Εαν γεμισει η μνημη (που πιστευω αυτη ειναι η αιτια και κλεινουν οι εφαρμογες) δεν θα κανει swap το υποτιθεμενο page file που λεμε(εικονικη μνημη; ) Ετσι δεν ειναι;;; 

Δημοσ.

Δεν ξέρω και μάλλον αμφιβάλλω. Πολύ αισιόδοξα μου ακούγονται όλα αυτά.

Μακάρι μεν να κάνει διάφορα εγώ ωστόσο δεν ασχολήθηκα, δεν μου χρειάστηκε είναι η αλήθεια, ως τώρα.

Δημοσ.

Ωραια μπορεις!.......

....

Τι μπορώ? Να αλλάξω το μέγεθος κ τη θέση της εικον. Μνήμης?

Δες τον οδηγο παραπανω!  Το μεγεθος μπορεις να το αλλαξεις...Την θεση οχι δε νομιζω! Παραμενει στην εσωτερικη μνημη!

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι η εσωτερική μνήμη της συσκευής γιατί ήδη είναι μισογεματη από τα system files.

Επίσης έχω χάσει τα sortcuts τα εικονίδια που ανοίγουν τις εφαρμογές. Για να ανοίξω το gps / viber πρέπει να κάνω launch από το windows store. Αυτά μπορούν να επανελθουν?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...