olimpiakos 7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Ασε neck ( :D :D ) facebook και messenger τα κανανε χαλια πλεον.Και εννοω το οτι ειναι βαρια σαν εφαρμογες και ειναι με πιο πολλα αχρηστα φρου φρου αρωματα!! Βλεπε στις ειδοποιησεις(app facebook) αντι για το κυκλικο εικονιδιο βαλανε το.......καμπανακι..Δηλαδη τραγιικα πραματα!! Το καλο ειναι οτι υπαρχουν apps που εχεις την εμπειρια του fb απλα πιο ελαφρια!! (συν το messenger αν δεν κανω λαθος!) 1
koprodogis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Στο 640 τι πρόβλημα είχες; Κουβέντα κάνουμε αν δεν έχεις πρόβλημα φυσικά Κάποια κολλήματα στην εκκίνηση της κάμερας, που ήθελε μερικές φορές και 3-4 επανεκκινήσεις. το mail μου σταμάτησε 2 φορές να συγχρονίζει και το πιο σημαντικό bluetooth και δεδομένα δε γίνονταν να λειτουργήσουν ταυτόχρονα, κάτι που πραγματικά είχε καταντήσει ενοχλητικό 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Για το mail δεν ξερω καθως εχω κλεισει συγχρονισμο..Για τα υπολοιπα εχουν φτιαχτει!
cameranek Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Θρύλε το φβ είναι για το φούτσο Πιο καλά με slim social και flow παρά με την επίσημη της φβ. Και στο android δεν μου άρεσε η επίσημη 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Εννοείται πλέον πως όποιος θέλει καινούργια συσκευή το android είναι μονόδρομος, μέχρι πέρισυ σαν budget λύσεις μέχρι 100-120 ευρώ άξιζαν τα wp, τώρα όσοι τα έχουν καλώς, όσους δεν τους καλύπτουν πάνε σε άλλη συσκευή, simple. Τρανό παράδειγμα του flogerakou που ανέφερε παραπάνω. Εδώ είμασε η μειοψηφία όσοι τα έχουμε ήδη, άλλοι ως πρωτεύουσα και άλλοι ως δευτερεύουσα συσκευή και παρά τα ελάχιστα ελαττώματά τους κρατάνε περίφημα. Ένα πολύ χρήσιμο tweak που κάνει τις συσκευές windows με 1gb ram ειλικρινά να πετάνε είναι το κολπάκι με το interop tools και την εικονική μνήμη στα 512 που αναφέρθηκε από τον olimpiakos 7, χρησιμότατο tweak το οποίο δοκίμασα και απλά τυχόν κολληματάκια και καθυστερήσεις έφυγαν, το boot είναι αισθητά πιο γρήγορο, στον edge η σαβουροσυμπεριφορά έστρωσε, στο what's app το περιμένετε λίγο που έγραφε κατά την έξοδο της εφαρμογής έφυγε και γενικότερα η συσκευή πετάει. 3
palawiaris Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως αν και έχω και ταμπλέτα και κινητό αντρόιντ-είναι φτηνιάρικα και τα 2 και δεν τα χρησιμοποιώ-για κυρίως κινητό θα μείνω με το 950 μου όσο δουλεύει ακόμα,και κρατάω τα λεφτά για καλό κινητό.Του φούστη...μέχρι του χρόνου δεν θα βγάλουν καινούργια; Kαι η ΗΡ σταματάει την πώληση του Elite Χ3 από τον Νοέμβριο.Οπότε τέρμα.Τα κρατάμε για συλλεκτικά. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2017 από palawiaris 4
cameranek Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ πάντως έχω μια ντουζίνα συσκευές Θα κρατήσω αρκετά πιστεύω. Νέα συσκευή υπάρχει το Alcatel πάντως και κανά δυο γερμανικά. 1
panos9553 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 https://mspoweruser.com/microsoft-ceo-not-get-world-needed-third-ecosystem-phones/ Ο Νadella επαθε συνδρομο ειλικρίνειας <<I did not get why the world needed the third ecosystem in phones>> 2
Hlapatsas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 https://mspoweruser.com/microsoft-ceo-not-get-world-needed-third-ecosystem-phones/ Ο Νadella επαθε συνδρομο ειλικρίνειας <<I did not get why the world needed the third ecosystem in phones>> Προφάσεις ἔν ἁμαρτίαις... Κανεῖς τούς ποτέ δέν φταῖει, αὐτοί δέν κάνουν λάθη. 2
Retromaniac Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 https://mspoweruser.com/microsoft-ceo-not-get-world-needed-third-ecosystem-phones/ Ο Νadella επαθε συνδρομο ειλικρίνειας <<I did not get why the world needed the third ecosystem in phones>> Because android sucks and iphone is expensive. That's y... 4
palawiaris Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 https://mspoweruser.com/microsoft-ceo-not-get-world-needed-third-ecosystem-phones/ Ο Νadella επαθε συνδρομο ειλικρίνειας <<I did not get why the world needed the third ecosystem in phones>> Ίσως και να τα λέει κάπως με αινίγματα.Δεν θα βάλει τρίτο λειτουργικό,αλλά το ίδιο το Windows. 1
Retromaniac Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Ίσως και να τα λέει κάπως με αινίγματα.Δεν θα βάλει τρίτο λειτουργικό,αλλά το ίδιο το Windows. Το έχει πει ξεκάθαρα. Όχι τρίτο λειτουργικό. Και τα Modulara Windows (ΑΚΑ project andromeda) είναι ακριβώς αυτό. Αλλά η φράση αυτή δεν μιλάει για λειτουργικό. Λέει για οικοσύστημα. Στην ουσία αν φέρει το οικοσύστημα των windows στο mobile με το Project Andromeda δεν είναι σαν δημιουργεί και 3ο οικοσύστημα. Μακάρι να μπορούσαμε να μπούμε στο μυαλό του...
palawiaris Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Να πω και την κακία μου....Εθεάθη ο συνονόματός μου ο Πόρτας με αντροιντ κινητό.Είναι σαν να λέει του Νουτέλα,ότι μόνο για Νουτέλες είναι. 2
Retromaniac Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Να πω και την κακία μου.... Εθεάθη ο συνονόματός μου ο Πόρτας με αντροιντ κινητό.Είναι σαν να λέει του Νουτέλα,ότι μόνο για Νουτέλες είναι. χαχαχαχα Ο καημένος ο bill, τα είπε σε μορφή απολογίας ο άνθρωπος. Ναι έχω πάρει android αλλά νταξ μην με λιθοβολήσετε (τι να έκανα με τον μαλάκα το νουτέλα), έχω βάλει τα πάντα microsoft μέσα! 2
panos9553 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Να πω και την κακία μου.... Εθεάθη ο συνονόματός μου ο Πόρτας με αντροιντ κινητό.Είναι σαν να λέει του Νουτέλα,ότι μόνο για Νουτέλες είναι. χαχαχαχα Ο καημένος ο bill, τα είπε σε μορφή απολογίας ο άνθρωπος. Ναι έχω πάρει android αλλά νταξ μην με λιθοβολήσετε (τι να έκανα με τον μαλάκα το νουτέλα), έχω βάλει τα πάντα microsoft μέσα! Κλαιω λεμε.....Ακουστε το πονηρο γελιο του δημοσιογραφου οταν λεει πως αλλαξε σε android συσκευη... https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=Lvvb4MHXfsk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα