Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χωράει ενας ακόμα? Το αγαπώ το 640 μου κι ας μου σπάει τα... νευρά

(Ζάκυνθος)

Επεξ/σία από joker80
  • Like 1
Δημοσ.

Γιατί δεν βγάζουν μια επίσημη ανακοίνωση να τελειώνουμε. Δεν νομίζω να στεναχωρήσει τα 5-10 άτομα που έχουμε ακόμα WP :P

• Like 3
Δημοσ.

Το πρόβλημα θεωρώ ότι δεν είναι η από εδώ και πέρα εξέλιξη του λειτουργικου.αυτό το πήραμε απόφαση!αν αρχίσουν να μη δουλεύουν εφαρμογές γιατί αποχωρουν (WhatsApp,messenger (ο θεός να το κάνει!),what's up,wind)και αρκετές ακόμα,μάλλον τότε θα έρθει η χαριστική βολή.ας είμαστε αισιοδοξοι ????

• Like 1
Δημοσ.

Ας έχουν μια stable να δουλεύει σωστά, και εγώ είμαι οκ για τώρα. (Δεν χρησιμοποιω μεσεντζερ)... Να εγκαταλειφθουν εφαρμογές (οπως Viber, skype), που έχει και για desktop στο store, δε το βλέπω άμεσα. Εγώ πχ το viber το χρησιμοποιώ και εκει, στέλνω αρχεία, φωτός κτλ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είσαι Off topic φίλε.

Πέρα απο την πλάκα, μπορεί να βγει αυτό το Surface πριν χαλάσει το 950 μου; Μην γίνει καμιά στραβή και αναγκαστώ να πάρω Ios/Android και βγεί σωστός ο Panos φοβάμαι.

https://www.youtube.com/watch?v=i3hE_DzS4ak

Δεν θα γινει καμια στραβη Teo...Σε ios-android θα πας. Θα βγει σωστος ο Panos δυστυχως... :-)  :-D

Καλημέρα,ακόμα ένας στην Microsoft προτεινει android.προχωράμε με βήμα ταχυ προς την εγκατάλειψη του λειτουργικου.https://twitter.com/brandonleblanc/status/915663935461662720

Κλαιω με δαυτους πλεον...Προτείνουν android  και απο τα twitter πλεον..ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Επεξ/σία από panos9553
  • Like 4
Δημοσ.

Ο πανύβλακας, μόλις του λέει ο άλλος ότι ελπίζω να αντέξει το windows mixed reality περισσότερο από το wm, τον ειρωνεύται και από πάνω.

• Like 3
Δημοσ.

Ο πανύβλακας, μόλις του λέει ο άλλος ότι ελπίζω να αντέξει το windows mixed reality περισσότερο από το wm, τον ειρωνεύται και από πάνω.

χαχαχ...ναι το ειδα πιο μετα αυτο... :X  :X  :X

οφτοπικ

Ρετρο εχεις ξεκινησει την νεα σχολικη χρονια στο ιδιο μερος και φετος?

• Like 1
Δημοσ.

χαχαχ...ναι το ειδα πιο μετα αυτο... :X  :X  :X

οφτοπικ

Ρετρο εχεις ξεκινησει την νεα σχολικη χρονια στο ιδιο μερος και φετος?

yes!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...