N3k21 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Το κινητό μου αυτη τη στιγμή διαθετει την έκδοση amber. Μπήκα και είδα στη διαθεσιμότητα του update στην Ιταλία (επειδή όταν ξεκινάει το κινητό γραφει 3 ita) και διαπιστωσα ότι στη συγκεκριμένη έκδοση κατασκευαστή λέει ότι περιμένει επιβεβαίωση. Ο,ΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ!! Πιθανόν αυτό οφείλεται στο ότι η "black" αναβάθμιση, είναι ουσιαστικά προϊόν της NOKIA και ψιλοανεξάρτητη από τα updates της MS...
Deus ex machina Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Παίδες, ξέρει κανείς αν γίνετε να βάλουμε σε tiles το wifi,3g και να μη πηγαίνουμε κάθε φορα ρυθμίσεις>wifi> on/off κλπ; Πήρα πρόσφατα ένα lumia 920 και μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος και από το κινητό και απο τα win, αλλά μου φαίνεται κουλό να μην έχει κάποιου είδους συντόμευση για αυτά, ή να έχει να να μη την έχω βρεί .
dimosthenis1984 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Παίδες, ξέρει κανείς αν γίνετε να βάλουμε σε tiles το wifi,3g και να μη πηγαίνουμε κάθε φορα ρυθμίσεις>wifi> on/off κλπ; Πήρα πρόσφατα ένα lumia 920 και μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος και από το κινητό και απο τα win, αλλά μου φαίνεται κουλό να μην έχει κάποιου είδους συντόμευση για αυτά, ή να έχει να να μη την έχω βρεί . κατεβασε απο το μαρκετ το connectivity shortcuts
Deus ex machina Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστώ , το κατέβασα και βολέυει αρκετά. Κρίμα που δε προνόησαν να έχει κάτι τέτοιο by default και το λειτουργικό. 1
disqualified Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστώ , το κατέβασα και βολέυει αρκετά. Κρίμα που δε προνόησαν να έχει κάτι τέτοιο by default και το λειτουργικό. αναμφίβολα θα γίνει κάτι τετοιο
N3k21 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Παίδες, για όσους δεν έχουν πάρει ακόμα το Nokia Black update, σήμερα ήρθε σε Lumia 520. Δοκιμάστε λοιπόν ξανά οι κάτοχοι Lumia συσκευών, ίσως σας κάτσει. Δύο διευκρινίσεις μόνο: - Το συγκεκριμένο τηλέφωνο αγοράστηκε προχθές. Το "Black" δεν ήρθε άμεσα με την πρώτη ενεργοποίηση της συσκευής, αλλά σήμερα και μετά από update όλων των υπόλοιπων ΝΟΚΙΑ εφαρμογών. - To update εμφανίστηκε ενώ το κινητό δεν είχε SIM. Θα μπορούσατε να δοκιμάσετε λοιπόν χωρίς SIM, σε περίπτωση που η αναβάθμιση "μπλοκάρεται" απ' τον πάροχο.
Skr1ll3x Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Καμμια αλλη εφαρμογη αντι του 6tag για instagram? Οταν κανω επεξεργασια καποιας φωτογραφιας, θολουρες κτλ, με πεταει απο το προγραμμα..
GiannisWalker Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 με εχει πεταξει μερικες φορες απο internet explorer, εχει συμβει σε κανεναν ετσι στο ακυρο;
mask2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Ναι αλλα νομίζω ότι έχει να κάνει με το 3g. Δεν θυμάμαι να μου το έχει κάνει σε WiFi. Εγώ έχω πρόβλημα με τα την μπαταρία. Βλεπω μεγάλη κατανάλωση, κυρίως στα παιχνίδια, αλλα μόλις κλείσω το παιχνιδι δεν επανέρχεται παρά μόνο με soft reset. Lumia 920
privateer Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Καμμια αλλη εφαρμογη αντι του 6tag για instagram? Οταν κανω επεξεργασια καποιας φωτογραφιας, θολουρες κτλ, με πεταει απο το προγραμμα.. Υπάρχει η επίσημη. instagram beta
Deus ex machina Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα. Ξέρει κανείς αν και αν πώς γίνετε να ενεργοποιήσουμε την αναφορά μηνυμάτων σε windows phone.Όταν στέλνεις ένα μηνυμα δηλαδή να έρχετε αναφορά ότι παραδόθηκε. Στο lumia 920 που έχω δε βλέπω κάπου να έχει τέτοια επιλογή. Υποθέτω οτι έιναι γενικότερο θέμα των win8 και όχι του κινητού γιαυτο το βάζω εδώ και δεν ανοίγω νέο θέμα.
GiannisWalker Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Ρυθμίσεις -> εφαρμογές -> Αναφορά μηνυμάτων .Έτσι είναι στο 925 τουλάχιστον
Deus ex machina Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 nope στο 920 έχει μόνο για αναφορές στη microsoft για να γίνει καλήτερο το λογισμικό κλπ δε βλέπω κάτι άλλο στις ρυθμίσεις :\
GiannisWalker Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 οταν πηγαινεις στις ρυθμισεις δεν υπαρχει η καρτελα εφαρμογες;στα δεξια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα