Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως μετά από την αύξηση της εικονικής μνήμης μέσω interop tools σε 512mb σε 640xl εδώ και ένα μήνα περίπου όλα πάνε νερό. Ειδικά στο πλέον επίσημα πεθαμένο λειτουργικό (τα ξέραμε αυτά ms εδώ και καιρό :D) στις συσκευές με 1gb ram αυτή η μετατροπή είναι μια γερή ανάσταση, τυχόν μικροκολληματάκια εξαλείφονται ως επί το πλείστον, αυτό το περιμένετε λίγο που αναφέρει ως ελάχιστη αναμονή εξαφανίστηκε κατά την έξοδο του what's app και του groove, γενικότερα όλα βαίνουν καλώς. Δεν είναι δα κάτι το τρομερό αλλά ελαφραίνει αρκετά το λειτουργικό και αν πριν πήγαινε καλά το w10 mobile σε 1gb ram και sd 400 32bit τώρα πάει δύο κλικ καλύτερα overall. Ένα bug παρατηρώ στην .540 κάποιες φορές το οποίο στρώνει με restart και ειδικότερα όταν πάω να κλείσω τηλεφωνική κλήση μόλις απομακρύνω το κινητό από το αυτί η οθόνη παραμένει μαυρισμένη και αναγκαστικά περιμένω μέχρι να κλείσει το άτομο που μιλούσα, σπαστικό μεν αλλά συμβαίνει σπάνια δε.

Λίγοι και καλοί λοιπόν είμαστε εδώ, τελικά για κάποιο λόγο παραμένουμε και είμαστε και ευχαριστημένοι από τα πεθαμένα και επισήμως wp, μέσα στην όλη αδιαφορία της ms και μόνο ότι βαστάνε ακόμη γερά τα wp αυτό λέει πολλά. Σαφώς και πλέον για νέα αγορά κινητού τα wp δεν αξίζουν, αλλά για όσους ήδη τα έχουν ίσως και να είναι σαν το κρασί, όσο περνάει ο καιρός στρώνουν, ενδεχομένως βέβαια δεν παίρνω και όρκο  B)

• Like 3
Δημοσ.

Ένα bug παρατηρώ στην .540 κάποιες φορές το οποίο στρώνει με restart και ειδικότερα όταν πάω να κλείσω τηλεφωνική κλήση μόλις απομακρύνω το κινητό από το αυτί η οθόνη παραμένει μαυρισμένη και αναγκαστικά περιμένω μέχρι να κλείσει το άτομο που μιλούσα, σπαστικό μεν αλλά συμβαίνει σπάνια δε. 

Αυτό κατα καιρούς εμφανίζεται και σ'εμένα. Κυρίως κάθε φορά που αλλάζω glass (και πίστεψέ με αλλάζω συχνά, σπάνε εύκολα τα άτιμα).

Δεν είναι bug αλλα ο παλιοαισθητήρας προσέγγισης που έχουν βάλει, ένα χιλιοστό του χιλιοστού να μην βάλεις σωστά τη ζελατίνα/glass, τα παίζει. Ακόμη και με το ίδιο glass, μπορεί στο άκυρο να το κάνει για 1-2 μέρες αλλα αν ξεκολλήσω/κολλήσω ξανά το glass, σταματάει.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως μετά από την αύξηση της εικονικής μνήμης μέσω interop tools σε 512mb σε 640xl εδώ και ένα μήνα περίπου όλα πάνε νερό. Ειδικά στο πλέον επίσημα πεθαμένο λειτουργικό (τα ξέραμε αυτά ms εδώ και καιρό :D) στις συσκευές με 1gb ram αυτή η μετατροπή είναι μια γερή ανάσταση, τυχόν μικροκολληματάκια εξαλείφονται ως επί το πλείστον, αυτό το περιμένετε λίγο που αναφέρει ως ελάχιστη αναμονή εξαφανίστηκε κατά την έξοδο του what's app και του groove, γενικότερα όλα βαίνουν καλώς. Δεν είναι δα κάτι το τρομερό αλλά ελαφραίνει αρκετά το λειτουργικό και αν πριν πήγαινε καλά το w10 mobile σε 1gb ram και sd 400 32bit τώρα πάει δύο κλικ καλύτερα overall. Ένα bug παρατηρώ στην .540 κάποιες φορές το οποίο στρώνει με restart και ειδικότερα όταν πάω να κλείσω τηλεφωνική κλήση μόλις απομακρύνω το κινητό από το αυτί η οθόνη παραμένει μαυρισμένη και αναγκαστικά περιμένω μέχρι να κλείσει το άτομο που μιλούσα, σπαστικό μεν αλλά συμβαίνει σπάνια δε.

Λίγοι και καλοί λοιπόν είμαστε εδώ, τελικά για κάποιο λόγο παραμένουμε και είμαστε και ευχαριστημένοι από τα πεθαμένα και επισήμως wp, μέσα στην όλη αδιαφορία της ms και μόνο ότι βαστάνε ακόμη γερά τα wp αυτό λέει πολλά. Σαφώς και πλέον για νέα αγορά κινητού τα wp δεν αξίζουν, αλλά για όσους ήδη τα έχουν ίσως και να είναι σαν το κρασί, όσο περνάει ο καιρός στρώνουν, ενδεχομένως βέβαια δεν παίρνω και όρκο  B)

Για τον αισθητηρα κλησης που λετε το κανει και μενα οποτε του καπνισει και απλα παταω το power button μεχρι να ξεμπλοκαρει,αλλιως τρωει restart...Δεν φοραω κατι πανω!

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παντως μεχρι να μην ανοιγει πλεον δεν αλλαζω το 535 μιας και καλυπτει τις αναγκες μου εδω και 2.5 χρονια. Δεν μπορω να φανταστω πως θα ειμαι χωρις τα "παραθυρακια" . Εχω παρει και ενα Xiaomi redmi 4x για την κοπελα μου. Δεν λεω πολυ καλο κινητο αλλα δεν μπορω να συνηθισω το android. Ασε που το θεωρω ασχημο ως UI. Προσωπικη αποψη παντα.

• Like 4
Δημοσ.

Εγω παντως μεχρι να μην ανοιγει πλεον δεν αλλαζω το 535 μιας και καλυπτει τις αναγκες μου εδω και 2.5 χρονια. Δεν μπορω να φανταστω πως θα ειμαι χωρις τα "παραθυρακια" . Εχω παρει και ενα Xiaomi redmi 4x για την κοπελα μου. Δεν λεω πολυ καλο κινητο αλλα δεν μπορω να συνηθισω το android. Ασε που το θεωρω ασχημο ως UI. Προσωπικη αποψη παντα.

Αφού έχεις και το 535 και το Μι κάνε μια σύγκριση, κάμερα -κολλήματα κλπ.
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον δινω το κινητο στην αδερφη μου και κανει μια παραγγελια online απο Microsoft Edge!!

Ολα ωραια, καποια θεματακια με το κ***λοσημα ειχαμε τεσπα...Πλησιαζει στα στοιχεια της καρτας τα βαζει, και παταει Υποβολη....Ε τοτε γινονται τάνα όολαα!! Με πεταξε εξω ο Edge! Με λουσε κρυος ιδρωτας ειπα μακαρι να μην εχει γινει πληρωμη εκεινη την ωρα γιατι δεν ξεραμε αν οντως εγινε γιατι την εβαψα αλλιως....Τελικως μαλλον δεν εγινε γιατι δεν της ηρθε καποιο e-mail! Και αυτο! Ηθικο διδαγμα: Προσοχη με τις online πληρωμες σε Windows 10 Mobile με 1gb ram!.. Και Android σου ρχομαι.....! :/

Επεξ/σία από olimpiakos 7
Δημοσ.

Σήμερα εκανα κάποια πειράματα.
Από 10ρια πήγα στα 8ρια. Όλα ωραία και καλά, το παλιό καλο 8ρι. Ξαναπερασα 10ρια  και το τηλέφωνο ήταν μια χαρά χωρίς κολλήματα στα μενού (και με ραδιόφωνο) κτλ. Όταν όμως κατέβασε και πέρασε τα update (creators) ξαναεγινε πάλι βαρύ και ασήκωτο (χωρις ραδιοφωνο) με τα γνωστά κολλήματα. Γίνετε λοιπόν να μείνουμε στα απλα 10ρια χωρίς να κάνει update αυτόματα?

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο που παρατήρησα κι εγώ δηλαδή

Επειδή όταν πέρασα τα 10αρια σε μια δυο βδομάδες βγήκε η creator's είδα κατευθείαν την διάφορα

Σε σημείο που το 535 της αδερφης μου να πηγαίνει καλύτερα!

• Like 2
Δημοσ.

Να σας πω...Τωρα που λετε οντως η εκδοση οταν πας απτα 8 στα 10ρια πας στην χχχ.163 νμζ;

Ναι εκει ειναι ελαφρυ! Αλλα εχουμε καποιο προβλημα αν μεινουμε εκει;;;

• Like 1
Δημοσ.

Να σας πω...Τωρα που λετε οντως η εκδοση οταν πας απτα 8 στα 10ρια πας στην χχχ.163 νμζ;

Ναι εκει ειναι ελαφρυ! Αλλα εχουμε καποιο προβλημα αν μεινουμε εκει;;;

Το θεμα ειναι μπορουμε να μεινουμε εκει ή δεν τη γλιτώνουμε την αναβάθμιση? 

• Like 1
Δημοσ.

Καλάα ποιοςτη χ**ζει την αναβάθμιση; Κλείνεις τα Windows Update απτό να εκτελεται στο background και τέλος!

Το θέμα είναι θα μας βολέψει; Η θα χουμε κάπου πρόβλημα;; Με τις ενημερώσεις εφαρμογών πχ;; Θα το τολμήσω απόψε αν τα καταφέρω.....

• Like 1
Δημοσ.

Κάνε μια δοκιμή να δούμε. Σίγουρα μπορείς να κλείσεις τα updates να μην εκτελούνται στο background? Από τις ρυθμίσεις της μπαταρίας λες? Μακάρι να γίνεται και θα το δοκιμάσω και γω. Τώρα είμαι στα 8ρια πάλι και όλα κυλάνε απαλά σαν βούτυρο

• Like 1
Δημοσ.

Σφαιρα τα 8χταρια λεμε...(εκατονταδες φορες)

Επισης σφαιρατη η Lumia Camera και νομιζω οτι σε ποιοτητα βγαζει καλυτερες!....

Εδιτ: Σφαιρατο παντου, ενω τα W10 βαριά μεχρι το θεο!!...

Σήμερα εκανα κάποια πειράματα.
Από 10ρια πήγα στα 8ρια. Όλα ωραία και καλά, το παλιό καλο 8ρι. Ξαναπερασα 10ρια  και το τηλέφωνο ήταν μια χαρά χωρίς κολλήματα στα μενού (και με ραδιόφωνο) κτλ. Όταν όμως κατέβασε και πέρασε τα update (creators) ξαναεγινε πάλι βαρύ και ασήκωτο (χωρις ραδιοφωνο) με τα γνωστά κολλήματα. Γίνετε λοιπόν να μείνουμε στα απλα 10ρια χωρίς να κάνει update αυτόματα?

Joker μπηκες release μεσω insider και σε πηγε στην 'πρωτη' εκδοση;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...