Επισκέπτης Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 To se. Το είχα πάρει πέρυσι που έδινε ο γερμανός τα XL με 199 και δεν είχε να μας στείλει τηλέφωνα οπότε μας φόρτωσε iPhone στην ίδια τιμή.
Retromaniac Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 To se. Το είχα πάρει πέρυσι που έδινε ο γερμανός τα XL με 199 και δεν είχε να μας στείλει τηλέφωνα οπότε μας φόρτωσε iPhone στην ίδια τιμή. Το ίδιο είχε πάρει και ο αδερφός από τον Γερμανό πέρσι στην ίδια τιμή με ακριβώς τον ίδιο τρόπο. Πάλι καλά δεν λες, τωρα θα με έβριζε γιατί εγώ τον είχα πείσει να πάρει το 950. 1
crashnburn Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 καλα κ το se με 4" δεν ειναι για πολλα πολλα 2
Retromaniac Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 καλα κ το se με 4" δεν ειναι για πολλα πολλαΝαι δεν λεω. Αλλα εχει μείνει ευχαριστημένος και δεν ήταν ποτε Windows fan, οποτε αν του είχα πάρει λειτουργικό που σταμάτησε θα με βριζε. Ήδη μου το λέει. Ευτυχώς που δεν μου κάτσε το 950. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Σαν συσκευή δεν θα με χάλαγε να είχα πάρει το 950 καθόσον τα apps που χρησιμοποιώ είναι συγκεκριμένα οπότε το ίδιο πράγμα θα μου ήταν.
Retromaniac Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Καλά και εγώ το 950 θα προτιμούσα. Αλλα όχι για τον brother. 1
crashnburn Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 κ τα 2 ειναι για τα βασικα οπως εχουν εξελιχθει τα πραγματα στα 200€ υπαρχουν πλεον android που εχουν συνολικα πολυ καλυτερη εμπειρια αλλα τα ξερετε αυτα 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Τώρα που το θυμήθηκα, μέχρι 17 του μήνα δίνουν δώρα 8 χιλιάρικα σε 5 άτομα με κλήρωση αν ανεβάσεις εφαρμογή στο store. Σε περίπτωση που έχεις κάτι έστω μισοέτοιμο είναι καλή ευκαιρία. Από ότι ειδα στους όρους πρέπει να έχει target την 16299, τρεις σελιδες και ένα κουμπάκι feedback.
Retromaniac Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Ναι εννοείτε. Περιμένω black Friday για Xiaomi mi note 3 (snap660, dual cam) 2
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 κ τα 2 ειναι για τα βασικα οπως εχουν εξελιχθει τα πραγματα στα 200€ υπαρχουν πλεον android που εχουν συνολικα πολυ καλυτερη εμπειρια αλλα τα ξερετε αυτα Δεν συμφωνώ. Μόνο μεγαλύτερη οθόνη έχουν, στα υπόλοιπα κλαις τα λεφτά σου.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Ωχ μην πάμε σε vs να ζεσταθούν λίγο τα αίματα. Λοιπόν ερώτηση γιατί είσαι ο μοναδικός που σκαμπάζει σε τέτοια. Έγραψα ένα uwp app να κρατάει τα passwords μου. Σαν πρόληψη γράφει δεδομένα πάνω στο iBuffer που κρατάει το master password όταν πλέον δεν το χρειάζομαι. Τo passwordbox που χρησιμοποιείς ως είσοδο για το ibuffer αφήνει ίχνη στην μνήμη?
Retromaniac Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Το password text box απλα σου βγάζει αστεράκια. Θα πρέπει να φροντίσεις να εξαφανισεις το password από την μνήμη. Μπορείς ευκολα να πας και να κανεις replace τον κάθε χαρακτήρα με να loop και να βάζεις password.text=0. Πρόσεξε μην κανεις απλα password.text = "", γιατί το παλιό string θα μείνει στην μνήμη μέχρι να το αποδεσμευσει ο gc και μετά να γίνει overwrite από κάτι άλλο. Βεβαια σε Windows phone ειναι υπερβολικά όλα αυτά αφού τρέχει μόνο sandboxed εφαρμογές και κανεις δεν μπορεί να δει την μνήμη σου. 1
anamenos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 To se. Το είχα πάρει πέρυσι που έδινε ο γερμανός τα XL με 199 και δεν είχε να μας στείλει τηλέφωνα οπότε μας φόρτωσε iPhone στην ίδια τιμή. Εγώ τότε τσίμπησα ένα L650 και ένα μοχλό του XBOX ONE free με το λάθος που μου είχαν κάνει με την παρακράτηση των λεφτών μου για 10 ημέρες διότι με άφησαν χωρίς ενημέρωση για την έλλειψη stock. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα