Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ενα 640, αναβαθμησμενο απο wp 8.1u2 σε wm 10 και με hard reset μετα την αναβαθμηση, εχω προβλημα χωρου. Συγκεκριμενα, εχω τα facebook, instagram και messenger να πιανουν 2+gb με τη σαβουρα που σερνει το καθενα και που δεν μπορει να καθαριστει με καποιο τροπο, οπως και στα 8.1 που εχω αναφερει ακομα 2-3 φορες. Και εχω και το λειτουργικο να θελει να κανει μια ενημερωση κια να μην εχει χωρο και να γκρινιαζει.

Μπορω να κανω κατι εκτος απο το να βγαλω τις εφαρμογες και να τις ξαναβαλω αφου γινει η ενημερωση? Καρτα μνημης δεν υπαρχει για να τις μετακινησω εκει.

• Απαντ. 12,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε ενα 640, αναβαθμησμενο απο wp 8.1u2 σε wm 10 και με hard reset μετα την αναβαθμηση, εχω προβλημα χωρου. Συγκεκριμενα, εχω τα facebook, instagram και messenger να πιανουν 2+gb με τη σαβουρα που σερνει το καθενα και που δεν μπορει να καθαριστει με καποιο τροπο, οπως και στα 8.1 που εχω αναφερει ακομα 2-3 φορες. Και εχω και το λειτουργικο να θελει να κανει μια ενημερωση κια να μην εχει χωρο και να γκρινιαζει.

Μπορω να κανω κατι εκτος απο το να βγαλω τις εφαρμογες και να τις ξαναβαλω αφου γινει η ενημερωση? Καρτα μνημης δεν υπαρχει για να τις μετακινησω εκει.

Δοκίμασες να συνδέσεις USB μπας και βοηθήσει με το Update (όσο αφορά τον χώρο, τουλάχιστον σε τάμπλετ δουλεύει)? Δεν έχω άλλη ιδέα.

Δημοσ.

Έχει να κανεις reset τις εφαρμογες και θα σβήσει την cache. Απλα θα ξαναπεράσεις κωδικούς μετά.
Δημοσ.

Δοκίμασες να συνδέσεις USB μπας και βοηθήσει με το Update (όσο αφορά τον χώρο, τουλάχιστον σε τάμπλετ δουλεύει)? Δεν έχω άλλη ιδέα.

Για να το συνδεσω με usb δεν θα πρεπει να εχω και στο pc το αναλογο προγραμμα για να κανει την ενημερωση? Δεν το εχω. Ακομα και η ενημερωση στα 10 μεσω ota εγινε.

Έχει να κανεις reset τις εφαρμογες και θα σβήσει την cache. Απλα θα ξαναπεράσεις κωδικούς μετά.

Το οποιο ειναι το ιδιο πραγμα ακριβως με το να τις βγαλει και να τις ξαναβαλει... Δεν θυμαται τους κωδικους, αλλιως θα το ειχα κανει.

Δημοσ.

Για να το συνδεσω με usb δεν θα πρεπει να εχω και στο pc το αναλογο προγραμμα για να κανει την ενημερωση? Δεν το εχω. Ακομα και η ενημερωση στα 10 μεσω ota εγινε.

Συγγνώμη, εννοούσα να δοκιμάσεις να συνδέσεις USB stick στο κινητό. Σε ένα windows tablet 32gb που έχω, μου έκανε την αναβάθμιση έτσι γιατί το χρησιμοποίησε ως προσωρινό αποθηκευτικό χώρο. Δεν ξέρω αν θα δουλέψει σε κινητό.

• Like 1
Δημοσ.

Συγγνώμη, εννοούσα να δοκιμάσεις να συνδέσεις USB stick στο κινητό. Σε ένα windows tablet 32gb που έχω, μου έκανε την αναβάθμιση έτσι γιατί το χρησιμοποίησε ως προσωρινό αποθηκευτικό χώρο. Δεν ξέρω αν θα δουλέψει σε κινητό.

Δεν διαβάζει usb stick με on the go καλώδιο! Αλλα δοκίμασε!
Δημοσ.

Δεν διαβάζει usb stick με on the go καλώδιο! Αλλα δοκίμασε!

Το 950 διαβάζει... Πέρα από απεγκατάσταση των εφαρμογών (και reset password εφόσον δεν θυμάσαι τους κωδικούς) δεν έχω άλλη ιδέα...

• Like 1
Δημοσ.

Το οποιο ειναι το ιδιο πραγμα ακριβως με το να τις βγαλει και να τις ξαναβαλει... Δεν θυμαται τους κωδικους, αλλιως θα το ειχα κανει.

Ναι, άλλα δεν χρειάζεται να μπεις στην διαδικασία και δεν παίρνει χρόνο για να τις ξανακαταβάσει.

Όσο για τους κωδικούς, κάποια στιγμή θα πρέπει να το ξαναβρείς όποτε κάνε forgot password, πάρε τους κωδικούς και βάλε τους στο https://www.lastpass.com/ το οποίο εκτός από δωρεάν, έχει app για το mobile και extension για όλους τους browsers, και δεν θα τους ξαναχάσεις ποτέ.

Δημοσ.

Έρχεται το surface phone και από τι όλα δείχνουν, αρκετά σύντομα

https://mspoweruser.com/microsofts-surface-phone-may-run-desktop-apps-suggests-new-leak/

Reportedly apps with that designation include high profile desktop apps such as Spotify, suggesting once again the supposed dual identify of the device, and suggests also that the Surface phone will have a desktop.

• Like 3
Δημοσ.

Έρχεται το surface phone και από τι όλα δείχνουν, αρκετά σύντομα

https://mspoweruser.com/microsofts-surface-phone-may-run-desktop-apps-suggests-new-leak/

Reportedly apps with that designation include high profile desktop apps such as Spotify, suggesting once again the supposed dual identify of the device, and suggests also that the Surface phone will have a desktop.

Αυτά είναι νέα!!!

• Like 1
Δημοσ.

Offtopic...

Αγόρασα το Nokia 105 2017 σήμερα μιας και σε λίγο καιρό μπαίνω φανταριλίκι, και μπορώ να πω ότι μου έλειψε το ραδιόφωνο!! Έστω και σαν επιλογή που υπάρχει και (αληθινά)!

Λόγω το ότι απτά 10ρια το βγάλανε λες και ενοχλούσε!!...

Δημοσ.

Καλή χρονιά, ερώτηση. 

Μέχρι και σήμερα η σύζυγος έχει ένα lumia 630, της έκανα δώρο το huawei p10 lite, έρχομαι τώρα και ρωτάω, υπάρχει κάποιος,  έστω και πλάγιος τρόπος, να κρατήσει τα μηνύματα του viber στο νέο της απόκτημα; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...