dimosthenis1984 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 καλησπερα και χρονια πολλα ! κατεβασα την ενημερωση 8.1 αλλα δε βλεπω καπου την cortana ! ξερει καποιος τι πρεπει να κανω? ευχαριστω!!
KwstasXt Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δεν εχω περασει εγω την 8.1 αλλα εχω πιασει καποια σχολια εδω μεσα στο forum. Δοκιμασε να αλλαξεις την τοποθεσια και την γλωσσα σε αμερικη.Μολις κανει ρεσταρτ το κινητο σου θα εμφανιστει αυτοματα.
dimosthenis1984 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 βαζω την περιοχη Αμερικη αλλα στην γλωσσα μενει με τα ελληνικα .. εβαλα και γλωσσα τηλεφωνου ελληνικα εκανα restart αλλα παλι πουθενα η cortana ..
alex-gate-7-1925 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Καλησπέρα... Έχει παρατηρήσει κανείς με τα 8.1 πρόβλημα στο συγχρονισμό των email? Μόλις συνδέω το κιν στο WiFi τα email συγχρονίζουν μετά από 10 εώς 40 λεπτά και όχι αμέσως όπως πριν... βαζω την περιοχη Αμερικη αλλα στην γλωσσα μενει με τα ελληνικα .. εβαλα και γλωσσα τηλεφωνου ελληνικα εκανα restart αλλα παλι πουθενα η cortana .. Για αν βγει η Cortana θέλει region USA και γλώσσα English (USA)
dimosthenis1984 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Καλησπέρα... Έχει παρατηρήσει κανείς με τα 8.1 πρόβλημα στο συγχρονισμό των email? Μόλις συνδέω το κιν στο WiFi τα email συγχρονίζουν μετά από 10 εώς 40 λεπτά και όχι αμέσως όπως πριν... Για αν βγει η Cortana θέλει region USA και γλώσσα English (USA) ναι σε lumia 920 δουλεθεικανονικα.. αλλα σε htc 8x δεν ειναι πουθενα
web_assasin Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Καλησπερα αλανια. καμια ιδεα για flash player σε windows mobile?με μια γρηγορη αναζητηση δε βρηκα κατι,το search μας δυστυχως δεν ειναι και οτι καλυτερο.
jim_p Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δεν υπαρχει flash για wp8, και ουτε προκειται να υπαρξει.
GiannisWalker Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 παίδες ξέρουμε πότε για βγουν τα 8.1 για lumia 925 ? δεν εννοώ για dev με αλλαγές σε ώρες και κτλ. Έκανα ενημερώσεις αλλά τίποτε ακόμα.
web_assasin Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Καποια λυση υπαρχει,με καποια εφαρμογη η κατι τετοιο?απαραδεκτη η MS..
jim_p Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 παίδες ξέρουμε πότε για βγουν τα 8.1 για lumia 925 ? δεν εννοώ για dev με αλλαγές σε ώρες και κτλ. Έκανα ενημερώσεις αλλά τίποτε ακόμα.Ακομα δεν εχουν ανακοινωθει τα wp 8.1 σαν τελικη εκδοση απο την ms. Οταν ανακοινωθουν, βαλε επιπλεον 2-3 μηνες (ελπιζω λιγοτερο) για να τα κανει η nokia firmware update για τις συσκευες της και να τα εγκρινουν οι carriers... Καποια λυση υπαρχει,με καποια εφαρμογη η κατι τετοιο? απαραδεκτη η MS.. Δεν ειναι θεμα της ms αλλα της adobe. Και το flash που υπαρχει για android πχ, δεν δινεται απο το μαρκετ αλλα μπαινει μονο με sideloading. Σε ποια σελιδα εχεις προβλημα?
technonstop Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Παιδια καλημερα...πρωην κατοχος galaxy s3 και σκεφτομουνα να παρω το lumia 620,δεν ειναι και πανακριβο και λεω να δοκιμασω windows phone γιατι μου εχει γυαλισει σαν λειτουργικο απο την αποψη ποσο ελαφρυ ειναι,ξερω οτι δεν θα χω της τοσες εφαρμογες σε σχεση με το playstore αλλα εχω τρεις αποριες....πρωτον...ειναι οντως τοσο ελαφρυ σε σχεση με android της ιδιας κατηγοριας σε τιμη?δευτερον...ΑΞΙΖΕΙ σε σχεση με android της ιδιας κατηγοριας σε τιμη?τριτων...θα χω τιποτα τρελα κολληματα υστερα απο λιγο?γιατι σαν καινουριο δειχνει μια χαρα...
jim_p Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 1) Ειναι. Με 512ΜΒ και dual core, οι μονες στιγμες που εχω παρατηρησει να κολλαει εινια οταν κανει εγκατασταση καποια εφαρμογη απο πισω. 2) Ναι, αν δεν σε ενοχλει η απουσια εφαρμογων στο store. Πχ εγω ακομα περιμενω εναν browser εφαμιλλο του opera mini και εναν ssh client της προκοπης :/ Και αλλα που δεν τα θυμαμαι τωρα. 3) Οχι, ακομα και μετα απο αναβαθμηση σε 8.1. Κατοχος lumia 620 απο τα μεσα Οκτωβριου 2013 και ενημερωμενο σε 8.1 developer preview εδω και 2 βδομαδες However, το συγκεκριμενο κινητο εχει αλλα θεματα. Πχ η μπαταρια του διαρκει πολυ λιγο, αν και η κατασταση βελτιωθηκε αρκετα μετα την ενημερωση σε lumia black και αργοτερα σε wp 8.1
technonstop Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 1) Ειναι. Με 512ΜΒ και dual core, οι μονες στιγμες που εχω παρατηρησει να κολλαει εινια οταν κανει εγκατασταση καποια εφαρμογη απο πισω. 2) Ναι, αν δεν σε ενοχλει η απουσια εφαρμογων στο store. Πχ εγω ακομα περιμενω εναν browser εφαμιλλο του opera mini και εναν ssh client της προκοπης :/ Και αλλα που δεν τα θυμαμαι τωρα. 3) Οχι, ακομα και μετα απο αναβαθμηση σε 8.1. Κατοχος lumia 620 απο τα μεσα Οκτωβριου 2013 και ενημερωμενο σε 8.1 developer preview εδω και 2 βδομαδες However, το συγκεκριμενο κινητο εχει αλλα θεματα. Πχ η μπαταρια του διαρκει πολυ λιγο, αν και η κατασταση βελτιωθηκε αρκετα μετα την ενημερωση σε lumia black και αργοτερα σε wp 8.1 Εισαι αψογος και αμεσοτατος,να σαι καλα φιλαρακι για την αναλυτικη εξηγηση....2 τελευταια πραγματακια,ειχα δει μια ελληνικη παρουσιαση που ελεγε οτι τρωει κατι παγωματα(ελεγε)και μετα απο λιγο ξεκολαει,ισχυει κατι τετοιο?και γενικα απο galaxy s3 θα δω πολυ μεγαλη διαφορα σε λειτουργικοτητα και χειρισμο smooth?χωρις να εννοω φωτο,video,αναλυση οθονης και play store που ενοειται οτι ηταν καλυτερα...φυσικα στην τελευταια ερωτηση μονο αμα εχεις εμπειρια απο ακριβο android ρωταω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα