Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ειμαι με το Lumia 1020 στην preview έκδοση.Τελικα τώρα βγήκε η cyan στην Ελλάδα Vodafone η πρέπει να κανω downgrade για να πάρω την official?

• Απαντ. 12,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενημερωμένο μου λέει ότι είναι.Μηπως επειδή έχουμε πάρει με την preview άλλη μια αναβάθμιση μήπως αυτο φτεει?

εχει θεμα παρακατω σου παραθετω και λινκ Link.png Site: wp preview developer bug

ξεχασα να γραψω χθες οτι το συγκεκριμενο σαιτ προτεινει να περιμενεις να φιξαρουν το εντομο που προκαλει αυτα τα προβληματα γιατι αν κανεις ρολλμπακ θ χασεις τα προγραμματα και οτι παιχνιδια εχεις μεσα στο κινητο ολα τα αλλα γινονται back up και θα πρεπει ν τα ξαναπερνας.....εγω παντως θα περιμενω να το λυσει η μικρομαλακη

Επεξ/σία από trelos3
Δημοσ.

Βγηκε χτες το cyan update και για το lumia 620.Βεβαια το τηλεφωνο μου ειναι απο Ιταλια,γιαυτο και την πηρε καθως στην Ελλαδα δεν εχει βγει ακομα για την συγκεκριμενη συσκευη.Αρχικα σου ερχεται ενα μικρο update το οποιο "προετοιμαζει"το τηλεφωνο για την 8.1.Μολις γινει η εγκατασταση,σου βγαζει αμεσως ειδοποιηση πως εχεις ενα ακομα update.Παιρνει μπολικη ωρα,οποτε καλο ειναι να ειναι φορτισμενο το τηλεφωνο.

• Like 1
Δημοσ.

Κατεβασα το viber for wp7.

Μπορω να στειλω μηνυματα, να κανω κληση, ομως αν στειλουν ηχητικο μηνυμα δεν μπορω να το ακουσω με τιποτα. Το ιδιο και με τα stickers.

Γιατι?

Δημοσ.

Οχι φιλε μου.

Εχεις το region σε ιταλια; διοτι εχω την εντυπωση οτι και το δικο μου ιταλικο ειναι (το πηρα απο birdphone)

εχω την 8.1 preview αλλα δεν μου βγαζει update.

Δημοσ.

Oχι το region το εχω us για να εχω και την κορτανα.Ισως να μην μπορει να σου ερθει επειδη εχεις την preview και πρεπει να πας στην 8.Ειχα διαβασει κατι τετοιο(δεν παιρνω και ορκο οτι ισχυει ομως)Ηταν branded ιταλικο;Πχ Vodafone;

• Like 1
Δημοσ.

Οχι δεν είναι Vodafone. Ιως και να χρειάζεται downgrade σε 8 πρώτα.θα περιμένω λίγες μέρες και αν δεν γίνει θα το κάνω downgrade και από εδώ και πέρα ποτε ξανά preview.

• Like 1
Δημοσ.

Για οσους εχουν την 8.1,ο συνδιασμος των τριων σειρων με tiles και μαυρο για wallpaper,ειναι ιδανικο για "ενδιαφερουσες τροποποιησεις" του homescreen

πχ:

post-255384-0-98160200-1407874472_thumb.png

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...