Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η native εφαρμογή για μουσική είναι άθλια. Άδεια, αργή κτλ

Έχουμε καμιά καλή πρόταση;

Το πιο σπαστικό είναι ότι αργεί.

Tης Νοκια η εφαρμογη ειναι καλη.Αλλα εμενα μου ειναι παλι αργη..Οχι τοσο οσο οσο το xbox music hub βεβαια..Εγω χρησιμοποιω το music hub..Ειναι σαν port του παλιο music hub και παει σφαιρα

Δημοσ.

Πριν λιγο διαπιστωσα οτι πλεον δεν κανει tethering! Για την ακριβεια, δεν δινει ip σε οτιδηποτε παει να συνδεθει πανω του. Τι να κανω, εκτος απο hard reset που δεν μπορω να το πετυχω με τιποτα?

L620 με lumia black ενημερωμενο σε wp8.1u1

Δημοσ.

Αυτο που γινεται με το power button + volume down? Δεν το πιανει ουτε αυτο :/

Χαμηλωνει τον ηχο στο 0, αφου παταω το volume down, και μετα βγαζει την κλασσικη οθονη για απενεργοποιηση, αφου εχω πατημενο το power button.

Τα ιδια κανει και για το hard reset.

Δημοσ.

Ακριβώς σωστά το κανεις και σωστά στα εμφανίζει.αν όμως τα κρατήσεις για λίγη ώρα ακόμα πατημένα τα κουμπιά τότε θα δονησει και θα σβήσει.παρολα αυτά κάνε απλή επανεργοποιηση της συσκευής αν δεν πιάσουν τα κουμπιά.

Δημοσ.

Οποιοδήποτε Lumia με dp δεν μπορεί να πάρει το cyan γιατί το έχουν σταματήσει προσωρινά εξ αιτίας κάποιου προβλήματος που κλειδώνει το κινητό.το τι και το οως δεν θα το αναλύσω εδω αλλα έτσι εχουν τα πράγματα.

1) περιμένεις ποτε θα αφήσουν την dp να δεχθεί την αναβάθμιση ή αν το θέλεις τόσο πολυ(δεν θα σου προσφέρει τπτ μην αγχώνεσαι)

2)φλασαρεις το κινητό με το πρόγραμμα της Nokia το φέρνεις στην έκδοση 8 και μετά περνάς τις ενημερώσεις και θα έχεις το cyan.υπ οψην ότι είναι πολύ χρονοβόρα διαδικασία θα χρειαστείς και 2 φορματ για να μην χάσεις κάποια πράγματα.αν το ψάξεις θα μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες

Δημοσ.

Οποιοδήποτε Lumia με dp δεν μπορεί να πάρει το cyan γιατί το έχουν σταματήσει προσωρινά εξ αιτίας κάποιου προβλήματος που κλειδώνει το κινητό.το τι και το οως δεν θα το αναλύσω εδω αλλα έτσι εχουν τα πράγματα.

1) περιμένεις ποτε θα αφήσουν την dp να δεχθεί την αναβάθμιση ή αν το θέλεις τόσο πολυ(δεν θα σου προσφέρει τπτ μην αγχώνεσαι)

2)φλασαρεις το κινητό με το πρόγραμμα της Nokia το φέρνεις στην έκδοση 8 και μετά περνάς τις ενημερώσεις και θα έχεις το cyan.υπ οψην ότι είναι πολύ χρονοβόρα διαδικασία θα χρειαστείς και 2 φορματ για να μην χάσεις κάποια πράγματα.αν το ψάξεις θα μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες

οκ ευχαριστω.τι παραπανω σου δινει δηλαδη η cyan?

Δημοσ.

@dimosthenis1984

Ερχεται σετ με τις εφαρμογες της nokia, πχ nokia camera. Τα action center κλπ ειναι features των wp 8.1, απλα τα διαφημιζει η nokia. Περισσοτερα εδω

http://www.nokia.com/global/windows-phone-cyan-update/

@ilektrolo

Το καταφερα! Σε ευχαριστω! Βεβαια, μου εβαλε την ημερομηνια και την ωρα ενα μηνα πισω, και "μηδενισε" (= τον γυρισε στην default τιμη που του βαζω καθε μηνα) τον μετρητη των δεδομενων. Δεν παρατηρησα κατι αλλο ακομα...

Δημοσ.

@dimosthenis1984

Ερχεται σετ με τις εφαρμογες της nokia, πχ nokia camera. Τα action center κλπ ειναι features των wp 8.1, απλα τα διαφημιζει η nokia. Περισσοτερα εδω

http://www.nokia.com/global/windows-phone-cyan-update/

@ilektrolo

Το καταφερα! Σε ευχαριστω! Βεβαια, μου εβαλε την ημερομηνια και την ωρα ενα μηνα πισω, και "μηδενισε" (= τον γυρισε στην default τιμη που του βαζω καθε μηνα) τον μετρητη των δεδομενων. Δεν παρατηρησα κατι αλλο ακομα...

8.1 εχω με ολα τα καινουργια χαρακτηριστικα. notification center κι λοιπα. αλλα εχω την black και αν κανω αναζητηση δε μου βγαζει την cyan.. αλλα δε βαριεσαι. δε θα εχει και καμμια αλλαγη

Δημοσ.

@jim_p τον μετρητή εμένα δεν το επηρεάζει απ όσο έχω παρατηρήσει!ίσως έχει να κάνει με την ώρα που χάλασε γι αυτό.στο 920 έχω βάλει αυτόματη ώρα.σου λύθηκε το πρόβλημα με τις ip?

@dimosthenis1984 υποτίθεται ότι το cyan θα βελτιώσει την κάμερα,μπαταρία και εγώ δεν ξέρω τι αλλο.αλλά δε ξένα φόρουμ για το 920 δεν έχουν δει καμια αλλαγή.ισως να βελτιώνει λίγο το 1520 αλλα από 925 και κάτω τπτ

Δημοσ.

Απο την Cyan, εγω ειδα βελτιωση λιγο στην μπαταρια και αρκετα πολυ καλη βελτιωση στις low light photos (εχει μειωθει ο θορυβος)

(παντα για την Νοκια καμερα μιλαω και οχι για την stock της microsoft.)

Δημοσ.

Και εγω την ωρα στο αυτοματο την εχω. Απλα δεν την παιρνει απο το ιντερνετ αλλα απο τον παροχο! Και επειδη εχω την ιδια sim σε αλλο κινητο, ειχα το 620 σε λειτουργια πτησης, οποτε δεν συνδεθηκε στο δικτυο, οποτε εμεινε με οτι ωρα ειχε απο το soft reset.

Το θεμα με το tethering εφτιαξε παντως :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...