jim_p Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μου ηρθε χτες ενα 520, που αγορασε καποτε η ξαδερφη μου απο το ιντερνετ, να του κανω την ενημερωση σε cyan. Απ'οτι φαινεται ειναι με firmware της ιταλικης vodafone. Εκτος απο τα κολληματα που κανει μια στο τοσο, πχ να αργει να μπει ή να βγει απο καπου για 1-2 δευτερα, οταν ανοιγει ορισμενα και μικρα dropdown menu (πχ ολα στο ρυθμισεις > κινητη τηλεφωνια + sim) κανει σαν να παγωνει και περιμετρικα της οθονης εμφανιζονται χιονια, ενω το dropdopwn menu δεν φαινεται να ανοιγει. Πατωντας το πισω, κλεινει το μενου και συνεχιζει κανονικα :/ Του εκανα ενα soft reset αλλα δεν αλλαξε κατι. Τι αλλο μπορω να κανω?
ilektrolo Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Hard reset δηλαδή format και αν φτιάξει...κανε ένα backup πρώτα αλλα να ξέρεις ότι δεν αποθηκεύονται όλα.πχ όσα παιχνίδια δεν είναι για 8.1 θα σβηστεί η πρόοδος σε αυτά.γενικα το έχω πει και παλιότερα ότι για μένα η 8.1 έκδοση δεν είναι σταθερή όπως η 8
salida Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Γρήγορη ερώτηση, πόσους χαρακτήρες έχετε στα μηνύματα ? Εγώ στα ελληνικά και με κεφαλαία και μικρά έχω 70. Στα wp7.8 με το παλιό κινητό δεν είχα τέτοιο θέμα.
ilektrolo Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Πήγαινε στις ρυθμίσεις,δικτυο+ και βάλε μειωμένο στους χαρακτήρες SMS.έχει κάνει με την κωδικοποίηση.δεν θα αλλάξει κάτι στα μηνύματα που θα στέλνεις.
salida Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Πήγαινε στις ρυθμίσεις,δικτυο+ και βάλε μειωμένο στους χαρακτήρες SMS.έχει κάνει με την κωδικοποίηση.δεν θα αλλάξει κάτι στα μηνύματα που θα στέλνεις. Μια μικρή βοήθεια ακόμα γτ το έχω στα αγγλικά. Settings -> cellular + data -> δε βλέπω κάτι σχετικό με μειωμένο
salida Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Στα settings δεν έχει network, το μόνο σχετικό είναι cellular & sim
ilektrolo Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Με επιφύλαξη...το network+ πρέπει να είναι της νοκια αποκλειστικά.μάλλον πρέπει να πας στα SMS και ρυθμίσεις.εκει ίσως βρεις κάτι για character encoding και θα το βάλεις στο reduced support
gotheron2 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Ερωτησει γιατι προσπαθω εδω και μερες να ενεργοποιησω την cortana πως γινεται ρε παιδια..??? 1
ilektrolo Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Πρέπει να βάλεις region και γλώσσα τηλεφώνου σε English united states.προσωπικά δεν αξίζει γιατι δεν μπορεί να σου προσφέρει τίποτα γιατί δεν υποστηρίζει Ελλάδα.πχ αν της πεις να σου βρει το κοντινότερο βενζινάδικο ή κάτι αλλο δεν θα το βρει. 1
gotheron2 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Το εκανα αλλα δεν μου την ενεργοποιησε και παλι..!! :/
ilektrolo Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Πρέπει να έχεις ανοιχτές και τις υπηρεσίες τοποθεσίας.κατι αλλο δεν υπάρχει
KwstasXt Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Περασε κανενας την cyan σε lumia 620 με dp; Εχει λιγες μερες που εγινε available σε ελλαδα αλλα δεν μου εμφανιζει το update.Μην μου πειτε οτι πρεπει να γυρισω σε wp8 με νοκια recovery tool.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα