Nio1 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Παιδιά ο υπολογιστής μου βγάζει συχνά την ανακοίνωση:η ταδε εφαρμογη αντιμετώπησε πρόβλημα και πρέπει να τερματισετί,έχω ένα μήνα ασχολούμε με αυτό το pc.Τα προβήματα ξεκινήσανε με κάποια ρεσταρτ που έκανε τα οποία τα έλυσα,έχω κάνει 3 φορματ,άλλαξα καρτα γραφικών και επεξεργαστή έκανα και update τα bios ,καθώς και Memetes86 για 5- ώρες χωρίς να μου βγάλει κάποιο σφάλμα.Σε φάσεις είχα πρόβλημα και με ιούς το οποίο το έλυσα χάρις το malba και το καρπεσκυ.Τώρα έχω αυτό το πρόβλημα με τις εφαρμογές... Συστημα:windows xp service pack 3,amd athlon 1.14ghz(δοκίμασα και έναν amd athlon 2600+ που αγόρασα από μια ιστοσελίδα με δημοπρασίες,καρτα γραφικών:nvidia geforce 6200 512μνήμη(δοκίμασα και μια geforce 5200 128 memory που είχα),μνήμες ram 3χ512 ddr400,και σκληρούς μπόλικους από παλαιού τύπυ+σατα1+usb εξωτερικό.sos
Sarandis Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 εχεις δοκιμασει με αλλο cd windows;κανε και ενα ελεγχο στο δισκο σου με το προγραμμα της εταιρειας.
Nio1 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 το πρώτο φορματ το είχα κάνει με άλλο cd απο ότι τα 2 μετέπειτα,έκανα και φορμάτ όλους του σκληρούς δίσκους(εκτός από τον εξωτερικό ο οποίος έχει μόνο μουσική),έλενχο στο δίσκο τι εννοεις? το τσεκ ντισκ των windows?αν εννοεί αυτό το έκανα ήδη στον σκληρό που έχω τα windows,(α και κλατι που ξέχασα μητρική:Gigabyte GA 7n400 pro2(rev1)
Sarandis Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 περα απο αυτο, αν ειναι ο δισκος western digital ας πουμε στο site εχει ενα διαγνωστικο.σου κρασαρουν τυχαια προγραμματα;
Nio1 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 wd είναι!! ,ο καημένος μετα τα φορματ δεν τρέχω παιχνίδια για να μην τον ζορίσω(κράτα τα λιίγα για να μην τα χάσεις όλα που λένε)και τρέχω κυρίως google chrome winamp kai msn,εχουνε κρασάρει και τα 3 σε φάσεις!οστόσο θα το ψάξω αυτό με την εταιρία,και θα επανέλθω.
Nio1 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 τα έκανα όλα τα τεστ γιατί ολοι οι σκληροί μου ειναι wd και βγήκαν οκ. μπορώ άραγε να τσεκάρω την μνήμη ρομ της μητρικής...?πάντως όλες οι εφαρμογές είχανε σχέση με το ιντρνετ τώρα που το σκεύτομαι,και στο winamp ακούω συνήθως shoutcast radio
Nio1 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Το πρόβλημα συνεχιζεται,έβαλα και τον athlon xp 2600+ ,εφόσο αποδήχθει αθώος.
tarantules Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Έχεις δοκιμάσει να κάνεις καθαρή εγκατάσταση των Windows χωρίς να περάσεις οποιοδήποτε πρόγραμμα για να δεις εαν συνεχίζουν τα προβλήματα; Εαν όχι τότε δοκίμασέ το.Εαν δεν έχεις προβλήματα με καθαρή εγκατάσταση , φτοιάξε ένα image το partition που έχεις τα windows , βάλτο στην άκρη να υπάρχει και δοκίμαζε να εγκαθιστάς ένα-ένα τα προγράμματά σου μέχρι να βρεις τον υπαίτιο. Υποψιάζομαι οτι κάποιο από τα προγράμματα που εγκαθιστάς ίσως και να είναι μολυσμένο.
Nio1 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Αμέσως μετά τα φορματ ο υπολογιστής έδειχνε ότι όλα είναι οκ.Μετα από την επόμενη μέρα ξεκινούσανε τα προβλήματα,πάντως για φορματ 4ο θα το καλοσκεφτώ πλέον.Αυτό με το image δεν το πιασα,8α έχω 2 λογισμικά ?το οποίο το 1 θα είναι image? Αμέσως μετά τα φορματ ο υπολογιστής έδειχνε ότι όλα είναι οκ.Μετα από την επόμενη μέρα ξεκινούσανε τα προβλήματα,πάντως για φορματ 4ο θα το καλοσκεφτώ πλέον.Αυτό με το image δεν το πιασα,8α έχω 2 λογισμικά ?το οποίο το 1 θα είναι image?
Nio1 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 έκανα πολλαπλα σκαν για ιούς και με το καρπεσκυ και με το Malware bytes antimalware και δήχνει οτι είμαι οκ πλέον οσον αφορά τουσ ιούς.Κάτι άλλο πρέπει να είναι..υπάρχει κανένα software αραγε που να ελένχει γενικώς το σύστημα για σφάλματα σε τετιου είδους περιπτωσεις..
tarantules Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Το image που σου είπα να πάρεις στο partition που έχεις εγκατεστημένα τα windows είναι ουσιαστικά ένα αρχείο μεγάλο σαν backup που είναι πανομοιότυπο με το περιεχόμενο του partiotion.Έτσι σε περίπτωση που για κάποιο λόγο θέλεις να επαναφέρεις το λειτουργικό σου σε προηγούμενη λειτουργική κατάσταση, φορτώνεις το image αρχείο και όλα δουλεύουν όπως.Το καλό όμως είναι οτι δεν κάθεσαι να κάνεις εγκαταστάσεις όλα τα προγράμματα που είχες (και τα windows) από την αρχή που θα σου έπαιρνε αρκετές ώρες. Φορτώνοντας το image έχεις το pc σου λειτουργικό όπως πριν μέσα σε 10 το πολύ λεπτά. Είναι κάτι αντίστοιχο με την Επαναφορά των Windows. Μπορείς λοιπόν να κατεβάσεις πχ το Clonezilla που είναι και freeware και αφού κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση των Windows (και εγκαταστήσεις και τους απαραίτητους ενημερωμένους drivers των συσκευών σου), να φτοιάξεις ένα image αρχείο και να το έχεις αποθηκευμένο σε ένα δισκάκι για μελλοντική χρήση.
Nio1 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Τελικά βρήκα την λύση(κατά 99%)έκανα update το βιος στην τελευτέα έκδοση(είχα περάσει την προτελευτέα),όχι οτι σαν έκδοση διόρθωνε επίσημα κάτι τέτοιο ,απλά δεν είχε περαστεί σωστά το βιος.Μέχρι στιγμής όλα οκ,ευχαριστώ πάντως για τισ απαντήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.