lexmark Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Τα εχω συναρμολογησει ηδη ολα μονο τα καλωδια εμειναν ... Η συναρμολόγηση περιλαμβάνει και σύνδεση καλωδίων! Υπολογιστής είναι! Όχι lego! Από εκεί και πέρα πιο εύκολα θα το πάμε αν παίξουμε με φωτογραφίες πιστεύω.
liverpoolman Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 thanx tailas με βοηθησες αρκετα τωρα καπως βγαζω ακρη ετσι πως τα βλεπω!Στην συνδεση καλωδιων υπαρχει περιπτωση να καταστρψω κατι?Γιατι στα αλλα πιστευω τα εκανα ολοσωστα!Αν υπαρχει κινδυνος απο εδω και περα πες μου που και πως !Αν ειναι να το παω σε μαστορα
karmen1983 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Η συναρμολόγηση περιλαμβάνει και σύνδεση καλωδίων! Υπολογιστής είναι! Όχι lego! Από εκεί και πέρα πιο εύκολα θα το πάμε αν παίξουμε με φωτογραφίες πιστεύω. Αυτό περιμένω Btw το τροφοδοτικό ήτανε το 700άρι το silent ναι;
lexmark Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 thanx tailas με βοηθησες αρκετα τωρα καπως βγαζω ακρη ετσι πως τα βλεπω!Στην συνδεση καλωδιων υπαρχει περιπτωση να καταστρψω κατι?Γιατι στα αλλα πιστευω τα εκανα ολοσωστα!Αν υπαρχει κινδυνος απο εδω και περα πες μου που και πως !Αν ειναι να το παω σε μαστορα Βασικά κίνδυνος δεν υπάρχει (το πολύ πολύ να τον κάψεις ), μιας και όλοι οι κατασκευαστές έχουν προβλέψει και οι συνδέσεις των καλωδίων τους είναι idiotproof, αλλά καλό είναι να παίξουμε με τις φωτό όπως είπα και πριν και ζητάει και η karmen (και καλό είναι να μην αφήνεις γυναίκα να περιμένει γιατί θα τα ακούσουμε όλοι μετά στο φόρουμ )
liverpoolman Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Παιδια αν ειναι αυριο θα βαλω φωτογραφιες αν δεν τα καταφερω τωρα εχω κεφαλι καζανι απο ολη την και ισως να φταιει και αυτο!Αν θελετε και μπορειτε αυριο ριξτε μια ματια για να το συνεχισουμε!Ευχαριστω!Αν παλι καποιος μπορει να βοηθησει και σημερα ας το κανει
tailas Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=t9O0FoXQFmI&feature=related Δεν ξέρω πόσο θα σε βοηθίσει αυτό αλλά πάρε μια ιδέα η τσέκαρε άμα τα έκανες με τον ίδιο τρόπο, απο motherboard σε motherbord δεν αλλάζουν πολλά! Και γενικά μπορείς να βρείς και άλλα video που θα σου είναι χρήσιμα στο μέλλον!
liverpoolman Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Φιλε τπ ειδα τπ βιντεο εχει διαφορες ομως!Π.χ. στην καρτα γραφικων εμενα εχει δυο τετοιες υποδοχες ενω στο βιντεο μια επισης εχω στην μητρικη μια υποδοχη που λεγεται atx και εκει συνδεσα πριν το καλωδιο απο το τροφοδοτικο!Το βαζω στην μπριζα αλλα δεν παιρνει καν μπρος !τι γινεται?
liverpoolman Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Παιδια τελικα καταφερα να τον ανοιξω πριν απο λιγο !Φαινεται να δουλευουν ολα εσωτερικα αλλα στην οθονη δεν δινει σημα και δειχνει μαυρο κραταει λιγο και κλεινει...!τι μπορει να φταιει?
karmen1983 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μπράβο καταρχήν Τι εννοείς κρατάει λίγο και κλείνει; Η οθόνη ή το pc; Το καλώδιο είναι οκ της οθόνης; Η κάρτα;
Thanos1972 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Απλα πριν κανεις οτιδηποτε αλλο πρεπει να γνωριζεις οτι πισω το τροφοδοτικο εχει ενα διακοπτακι συνηθως διπλα εκει που κουμπωνει η πριζα (η μπριζα).ελεγξε το εαν ειναι οκ(ανοιχτο δηλαδη). επισης,τα καλωδια του τροφοδοτικου,τα κυριοτερα που πρεπει να συνδεσεις,γραφουν επανω συνηθως τι ειναι το καθενα πχ το τετραπινο(η 8πινο) του επεξεργαστη θα γραφει πανω cpu.το ιδιο και για την καρτα γραφικων (gpu). Στο βιντεο εχει μια υποδοχη ενω εσενα 2 ε τοτε θα συνδεσεις και τα 2.προφανως στο βιντεο ειναι αλλη καρτα γραφικων.......
liverpoolman Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Ανοιξε το κομπιουτερ κανει και θορυβο τα ανεμιστηρακια ολα κανονικα,δουλευουν ολα αλλα οταν συνδεω την οθονη δεν δειχνει κατι και μετα απο λιγα δευτερα συνηθως κλεινει.Thanos1972 ξερω ο,τι εχει διακοπτακι δεν ειμαι τοσο ασχετος!Οκ θα δοκιμασω να συνδεσω και τα δυο να δουμε Μολις δοκιμασα να βαλω και τα δυο στην κατρα γραφικων αλλα δεν δουλευει μονοαν βαλεις το ενα δουλευει και μαλιστα ειναι η μονη που κανει θορυβο το ανεμιστηρακι της
liverpoolman Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Αυτο σκεφτηκα και εγω.Αλλα τι μπορει να ναι οεο?
karmen1983 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Ε δεν είμαι μάντης οέο... Δεν είμαι εκεί να δω... Τη τροφοδοσία του επεξεργαστή την έχεις συνδέσει;
liverpoolman Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Πηρα ενα χοντρο καλωδιο που κατεληγε σε 2 επι τεσσερα καρφακια και το εχω συνδεσει σε ενα που λεει 12 με τεσσερα βολτ και atx και ταιριαζει εκει πανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.