Προς το περιεχόμενο

Ηχεία 2.1 για PC

HALF EVIL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω καταλήξει σ' αυτά τα δύο μοντέλα ηχείων 2.1 για το Pc. Θέλω καλή απόδοση σε μουσική , αλλά και αξιοπρεπές gaming αν και δεν προσανατολίζομαι σε 5.1 λόγω χώρου.

http://www.skroutz.gr/s/316257/Harman-Kardon-SoundSticks-III.html?keyphrase=Harman+Kardon+%CE%97%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%B1+Soundsticks+I

http://www.skroutz.gr/s/317569/Edifier-S530.html?keyphrase=s530

Τι γνώμη έχετε γι' αυτά ; Έχει κάποιος ακουστική εμπειρία ; Ή κάποια άλλη πρόταση; Η κάρτα ήχου είναι η Asus Xonar DX.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δύσκολη η επιλογή ανάμεσα στα δύο...

Διάλεξες από τα κορυφαία 2.1.

Μάλλον στα Edifier θα πήγαινα...

Μεγαλύτερο Sub, 2 δρόμων ηχεία...

Αν χρησιμοποιείς επίσης SPDIF, ακόμα ένας λόγος για τα Edifier.

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον Heatspreader. Αν και έχω τα Harman και είμαι ευχαριστημένος σε περίπτωση που αγόραζα τώρα ξανά 2.1 στα edifier s530 θα πήγαινα.

Πέρα απο το spdif που διαθέτουν τα edifier, το πανελάκι και το remote είναι μεγάλη ευκολία και απουσιάζει απο τα harman όπως επίσης και οι είσοδος ακουστικών.

Δημοσ.

Τα harman έχουν όντως πόλυ κάλο ήχο κ τρελό design αλλά τα Edifier τα άκουσα πρόσφατα κ πραγματικά σκοτώνουν.. παίζει πολύ σοβαρά να είναι το καλύτερο 2.1 που κυκλοφορεί.

Δημοσ.

Και εγω ψηνομαι πολυ εδω και καιρο για τα Edifier S530 αλλα λεω αφου ειναι να δωσω τοσα φραγκα για 2.1 ηχεια να δωσω λιγα ακομη και να παρω τα S730 δεν ξερω τι λετε?.. ;)

Δημοσ.

Και εγω ψηνομαι πολυ εδω και καιρο για τα Edifier S530 αλλα λεω αφου ειναι να δωσω τοσα φραγκα για 2.1 ηχεια να δωσω λιγα ακομη και να παρω τα S730 δεν ξερω τι λετε?.. ;)

100 ευρα ειναι, δεν τα λες κ λιγα! Πω πω θα σταματησω να μπαινω στο φορουμ, αναβετε φωτιες εσεις εδω. Εχω ψηθει κ εγω για τα ηχειακια. Εχουν δυνατο ηχο? Θελω να τριζει το σπιτι! :devil:

Δημοσ.

Νταξει μην περιμενετε και supernova σε συσκευασια edifier

απλα ειναι πολυ καλα για αυτα που ζητανε

και θα τα προτιμουσα σε σχεση με τα υπολοιπα

Οσο για τα harman για μενα δεν εχουν καλο ηχο

Δημοσ.

Νταξει μην περιμενετε και supernova σε συσκευασια edifier

απλα ειναι πολυ καλα για αυτα που ζητανε

και θα τα προτιμουσα σε σχεση με τα υπολοιπα

Οσο για τα harman για μενα δεν εχουν καλο ηχο

Τι εννοεις??? Δν ειναι τοσο καλα οσο φανταζομαι? Αξιζουν τα λευτα τους? Στα ιδια χρηματα παιζει κατι πιο αποδοτικο?

Εχω κατι altec lancing vs4121 δεν θα τρελαθω απ τη διαφορα???? B)

Δημοσ.

Αν και δεν έχω δοκιμάσει κανένα απο τα 2 σετ ηχείών προς τα Edifier θα πήγαινα και εγώ,γενικά διαβάζω και ακούγονται καλα λόγια για την συγκεκριμένη μάρκα.

Δημοσ.

Σε σχεση με τα lansing ναι θα δεις διαφορα και μαλιστα πολυ μεγαλη

Το ειπα και ανωτερο οτι ειναι ανωτερα απο τα υπολοιπα δηθεν ηχεια

που κυκλοφορουν στην αγορα

Καλες αγορες παιδες

Δημοσ.

Τελικά απ' όσα διάβασα παραπάνω θα πάω για τα S530. Ελπίζω μόνο να χωράνε στο χώρο μου. Πάντως κάποιο site που τα πουλάει λέει για αρκετά μεγάλο βάρος και ότι μάλλον τα στέλνει με μεταφορική αντί για κούριερ. Τέλος πάντων καλή ακουστική να έχουν και κάπως θα βολευτούν.

Δημοσ.

Τελικά απ' όσα διάβασα παραπάνω θα πάω για τα S530. Ελπίζω μόνο να χωράνε στο χώρο μου. Πάντως κάποιο site που τα πουλάει λέει για αρκετά μεγάλο βάρος και ότι μάλλον τα στέλνει με μεταφορική αντί για κούριερ. Τέλος πάντων καλή ακουστική να έχουν και κάπως θα βολευτούν.

Φίλε τα πήρες τελικά ? . Εγώ είχα αποφασίσει για τα Creative T40 αλλά λέω να κάνω την υπέρβαση και να πάρω τα Edifier. Στο skroutz όμως δεν βλέπω κανένα σοβαρό κατάστημα που να έχει και λίγα μεταφορικά :X Αν τα έχει βρεί κανείς σε άλλο κατάστημα ας το πεί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...