mplouzakias Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Ρε παιδιά, έστω ότι έχω κερδίσει κάποια χρήματα σε ηλεκτρονικό καζίνο, αυτά πως θα τα δικαιολογήσω στη φορολογική δήλωση και τι μεγέθους θα είναι ο φόρος? Γνωρίζει κάποιος? Επίσης αν κάνω ανάληψη από το τάδε ηλεκτρονικό καζίνο στο οποίο έπαιξα, θα παρακρατηθεί φόρος για την χώρα στην οποία δραστηριοποιείται? (Ποιος άλλος παίζει στοίχημα???) :-D
PP1969 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Eγω, και σκεφτομαι να πονταρω 100€ στη Ρεαλ, στο final four... Aποδοση 5.0 για τη γηπεδουχο μου φαινεται μεγαλη ευκαιρια! Αν εχεις κερδισει χρηματα απο το ηλεκτρονικο καζινο, γιατι να τα δηλωσεις στην εφορια? Απο πουθενα δεν φαινονται για να διασταυρωθουν...
markosf1 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 κέρδισε τα πρώτα και μετά.. σκέψου πως θα τα δικαιολογήσεις! Στα μεταφέρουν στο τραπεζικό λογαριασμό σου και είσαι εντάξει. Εδώ δεν ανοίγουν λογαριασμούς που γίνονται καταθέσεις σε εκκατομμύρια, το δικό σου θα ανοίξουν!
mplouzakias Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 ΩΩ ναι, καλό ποσοστό.. Είτε μέσω τραπεζικών εμβασμάτων είτε μέσω της κάρτας είτε με άλλο τρόπο τέλος πάντων! θα έρχονται κάποια χρήματα σε εμένα! Αυτά δεν φαίνονται?? Μη με κολάζεις τώρα κέρδισε τα πρώτα και μετά.. σκέψου πως θα τα δικαιολογήσεις! Στα μεταφέρουν στο τραπεζικό λογαριασμό σου και είσαι εντάξει. Εδώ δεν ανοίγουν λογαριασμούς που γίνονται καταθέσεις σε εκκατομμύρια, το δικό σου θα ανοίξουν! Έχω κερδίσει ήδη μερικά! Κι άμα θέλω να τα δηλώσω?? Εγώ είμαι τίμιος πολίτης.. :-D
PCharon Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Κι άμα θέλω να τα δηλώσω?? Εγώ είμαι τίμιος πολίτης.. :-D Καμάρι σου. Μπορείς να τα δηλώσεις νομίζω ως εισόδημα από άλλες πηγές, κάπως έτσι. Αν ρωτήσεις ένα φοροτεχνικό θα σου βρει τρόπο να τα δηλώσεις, μην ανησυχείς. Έχω κερδίσει ήδη μερικά! Πάρε τα πρώτα και μετά βλέπεις. Γιατί μερικοί στο "πάρε" έφαγαν κάτι άκυρα με μεγάλα κέρδη.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Φιλος που λεει οτι κερδισε σημαντικο ποσο απο ηλεκτρονικο τζογο, το οποιο και επενδυσε επιτοπου σε αγορα αυτοκινητου, οταν του εκανα την ερωτηση πως τα δικαιολογει στην εφορια, ειπε πως εχει τις ηλεκτρονικες αποδειξεις της online εταιρειας απο την οποια κερδισε το ποσο και αν του ζητηθει κατι θα τις προσκομισει. ΥΓ. Ετσι λεει.
panos2171 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 To σκεπτικο του φιλου μαλλον ειναι οτι θελει να τα επενδυσει καπου,σπιτι/αυτοκινητο/σκαφος κλπ οποτε το προβλημα ειναι τι θα τους πει οταν τον ρωτησουν που βρηκε τα λεφτα πραγμα φυσικα πανευκολο.Το δυσκολο ειναι να θες να τα κρυψεις και να μην μπορεις.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 To σκεπτικο του φιλου μαλλον ειναι οτι θελει να τα επενδυσει καπου,σπιτι/αυτοκινητο/σκαφος κλπ οποτε το προβλημα ειναι τι θα τους πει οταν τον ρωτησουν που βρηκε τα λεφτα πραγμα φυσικα πανευκολο.Το δυσκολο ειναι να θες να τα κρυψεις και να μην μπορεις. Με το να δειχνεις τα χρηματα σου στην εφορια δε σημαινει οτι τα νομιμοποιεις κιολας, αν αυτα ειναι μαυρα. Για να ειναι νομιμα και να μπορεις να τα δειξεις στην εφορια πρεπει να υπαρχουν τα αναλογα επισημα εγγραφα (πχ αποδειξεις παροχης υπηρεσιων, αποδειξεις εργασιας, αποδειξεις πωλησεων κλπ). Αρα, το δυσκολο ειναι να εχεις μαυρα και να τα νομιμοποιησεις, ΩΣΤΕ να μπορεις να τα δηλωσεις στην εφορια. Και κατ'επεκταση να κανεις οτι αγορες-επενδυσεις θελεις, χωρις φοβο για ποθεν εσχες.
Chrisxxx Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Τα βγαζεις κανονικά, αν θελεις να αγοράσεις κατι και να το δικαιολογήσεις αρχίζουν συγγενεις κ φίλοι να υπογράφουν ότι σου έκαναν δωρεα το ταδε ποσο κλπ..
parasaser Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 αν έχεις βγάλει πάνω από 600ευρώ τότε φορολογούνται. όλα τα χρήματα που είναι κάτω των 600ευρώ δεν φορολογούνται
poedeer7 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 παρε αυτα που εχεις βγαλει γιατι αμα μαζευονται πολλα ζητανε ταυτοτητες κτλ. παντως με 2 θεωρητικα πιο δυνατες ομαδες μεσα δε τη βλεπω και πολυ καλα τη ρεαλ...
PP1969 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Η Ρεαλ παιζει στη χωρα της. Αφου δεν περασε η Μπαρτσα ισως προωθησουν αυτην. Γι αυτους παντως που αποκλειουν τον Παναθηναικο τροπαιουχο υπαρχει ετοιμη η συνταγη της απολυτης επιτυχιας: Πονταρεις απο 1000€ σε Ρεαλ, Σιενα, Μακαμπι(συνολο 3000€) - Αν το παρει η Ρεαλ εισπρατεις 5000 - Αν το παρει η Σιενα εισπρατεις 5500 - Αν το παρει η Μακαμπι εισπρατεις τα λεφτα σου πισω(3000) Οσοι πιστοι τρεξατε...
mplouzakias Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Είναι παράνομος ο ηλεκτρονικός τζόγος ή όχι? Έχουμε υποχρέωση να δηλώνουμε τα κέρδη μας?
PP1969 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Ας δηλωσουν πρωτα οι πολιτικοι τα λεφτα που παιρνουν κατω απ το τραπεζι και μετα δηλωνεις κι εσυ τα κερδη απ τον ηλ.τζογο...
mplouzakias Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Οι πολιτικοί προφανώς, όμως, αν μπλεχτούν <<κάπου>>, μπορούν να ξεμπλεχτούν, ενώ εγώ όχι, γι' αυτό όποιος ξέρει ας μου πει!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.