akilas13 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Καλησπερα παιδια!εχω ενα παραξενο προβλημα!Μια μερα καθαρησα τον υπολογιστη,μετα τον ανοιγω και ολα κομπλε! Κανω οτι δουλεια ειχα και μολις τον κλεινω βλεπω οτι κανει τερματισμο και μετα ξανα ανοιγει. Ο μονος τροπος για να κλεισει εντελως ειναι να του κανω τερματισμο και αφου κλεισει και ξανα ανοιξει να του κρατησω το πατημενο το power και αμα αργησω να το κανω σβηνει και ξανα ανοιγει. Υπηρχαν καποιες μερες που ετρωγε φλασια και εκλεινε κανονικα και μετα παλι τα ιδια. Τι μπορει να ειναι αυτο? Και αλλη μια ερωτηση!Οταν ο υπολογιστης αργει να κανει εκκινηση αλλα και να μπει στα windows τι μπορει να φταιει?Και δεν θελει φορματ!
Arctic Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Αν το επιτρέπει το κουτί σου κοίτα το καλώδιο που πηγαίνει από το κουμπί (αυτό για να ανοίγει) στη μητρική. Βγάλτο και ξανά βάλτο. Υ.Γ: Πώς τον ανοίγεις;
rafail1994 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Όπως είπε και ο φίλος για αρχή τσέκαρε το power καλώδιο Επίσης έχεις καμιά κάρτα δικτύου έκτος της μητρικής ;
Johnnie Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Για δες εδώ, μήπως... Αλλιώς κατέβασε αυτό από Kasperksy για να δεις μήπως έχεις τίποτα ιούς.
mikelamar Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Κατα πάσα πιθανότητα εχει μπει ο σατανας μέσα στον η/υ σου!!
akmakas Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Είχα αλλάξει κάποτε μια μητρική διότι όταν έβαζα το καλώδιο στο ρεύμα άνοιγε μόνη της..Τι θέλω να πω..Κοίταξε δυο πράγματα..Πρώτα από όλα το τροφοδοτικό σου.Δοκίμασε να βάλεις κάποιο άλλο και δες αν στο ξανακάνει..Αν όλα όσα είδες καλώδια επαφές τροφοδοτικό είναι οκ τότε υπάρχει μια πιθανότητα να έχει πρόβλημα η μητρική σου...
pc_admin Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 το εχω ξαναδει αυτο ,δηλαδη δινοντας τερματισμο αντι να κλεινει κανει επανεκινηση Λυθηκε αλλαζοντας τις ρυθμισεις του power management των windows Δεν θυμαμαι ακριβως ποια ρυθμιση νομιζω ξετσεκαρα την αδρανοποιηση
rafail1994 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Έμενα το πρώτο που μου πηγαίνει στο μυαλό είναι να έχει κάνει κάποια ρύθμιση από το bios κατά λάθος και δεύτερον αν έχει κάποια κάρτα δικτύου και έχει αλλάξει κάποια ρύθμιση πάλι από το bios
Arctic Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δοκίμασε να τον βάλεις μπροστά, μετά να βγάλεις το καλώδιο (που είναι για να παίρνει μπρος) από την μητρική και κλείστον. Αν κάνει το ίδιο σίγουρα δεν φταίει το καλώδιο
duffyduck Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 @akilas13, υποθετω οτι εχεις Windows 7, απενεργοποιεις το sleep mode στα power plan settings, και για το power button επιλεγεις να λειτουργει ως shutdown. Ειναι ομως και αυτο που λεει ο rafail1994, δες μηπως εχεις κατα λαθος ενεργοποιημενο κανενα wake on lan (ή παρομοιο) στο BIOS.
akilas13 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Το εψαξα το θεμα!Απενεργοποιησα αδρανοποιηση,το κουμπι τερματισμου λειτουργει σαν τερματισμου,καρτα δυκτιου δεν εχω,εψαξα γι ιους και δεν υπαρχει,τωρα απο bios δεν το εχω πειραξει γιατι δεν το κατεχς και πολυ.Πιστευω οτι ειναι προβλημα της μητρικης γιατι υπαρχουν καποια διαστηματα του τυπου για 4 μερες καθε 3 μηνες κλεινει κανονικα,αρα πιστευω οτι δεν ειναι κατι απο windows.Εχω πανω τα 7 και εκανα και συγκριση με το λαπτοπ μηπως υπαρχει καποια διαφορα στις παροχες ενεργειας αλλα δεν βρηκα καμια.
rafail1994 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Για δοκίμασε να κανείς ένα clear smos μπας και τρέχει τίποτα με ρυθμίσεις. Αν δεν γίνει κάτι τότε ψάξε για μητρική
alquiii Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δες, στισ ιδιοτητες εχει μια επιλογη για restart του Η/Υ σε περιπτωση σφαλματος. Απενεργοποιησε το . ΚΑΤΑ 99% αυτο ειναι
akmakas Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Κάνε και μια αναβάθμιση bios αν έχει βγει νεότερο από αυτό που έχεις..
akilas13 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Συγνωμη που χαθηκα αλλα ελειπα με την δουλεια.Λοιπον του εκανα ενα clear smos αλλα τιποτα.Του εκανα update το bios αλλα παλι τιποτα.Σε μια φαση ειχα αφησει το cd της μητρικης μεσα στο rom και κλεινω τον υπολογιστη και δεν εκανε restart. Λεω μηπως θελει το cd μεσα για να μην κανει restart? Ξανανοιγω και ξανακλεινω και κανει restart. Δυστυχως ναυαγησαν και αυτες οι προσπαθειες.Μαλλον εχει φαει σκαλωμα η μητρικη. Για μητρικη δεν κανω κινηση καθως το συστημα με εχει βγαλει ασπρο προσωπο εδω και 7 χρονια.Οταν παραδωσει πνευμα τοτε παμε για καινουργια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.