avraam5 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=33754
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Κάνω backup, file transfer, gaming, surfing, video-photo editing και όλα ρολόι. Τα παρανω δυστυχως αν και αποτελουν καλη ενδειξη πως λειτουργει οπως θα επρεπε το pc, δεν καλυπτουν 100% οπως τα hardware tests με memtest,hard disk diagnostics, cpu stressing κλπ. Γιατί το βγάζει το βράδυ που το μόνο που κάνει το laptop είναι να κατεβάζει torrent;Μήπως είναι software το όλο θέμα;; Μπορει να ειναι software και μπορει να ελεχθει για αυτο. Αλλα θα πρεπει να εισαι 100% σιγουρος πως δεν ειναι hardware. Οπως ρωτησε και ο fillip πριν, ποσες ωρες το ετρεξες το bootable memtest? Επισης ρωτησα κατι αλλο πιο πριν.Ελεγξες τα power plans και συγκεκριμενα αυτο που χρησιμοποιεις?
EGRANEROE Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Τα παρανω δυστυχως αν και αποτελουν καλη ενδειξη πως λειτουργει οπως θα επρεπε το pc, δεν καλυπτουν 100% οπως τα hardware tests με memtest,hard disk diagnostics, cpu stressing κλπ. Μπορει να ειναι software και μπορει να ελεχθει για αυτο. Αλλα θα πρεπει να εισαι 100% σιγουρος πως δεν ειναι hardware. Οπως ρωτησε και ο fillip πριν, ποσες ωρες το ετρεξες το bootable memtest? Επισης ρωτησα κατι αλλο πιο πριν.Ελεγξες τα power plans και συγκεκριμενα αυτο που χρησιμοποιεις? Τόσο το hibernate όσο και το sleep είναι στο never. To bootable test το έτρεξα για 2 pass δεν ξέρω πόση ώρα πέρασε.. Υπάρχει περίπτωση να φταίνε τα windows που πέρασα πρόσφατα (windows 7 fire) σε συνδυασμό με τους νέους drivers; Παλιότερα θυμάμαι που είχα περάσει το καινούργιο driver για την nvidia gt330m από το site της nvidia μου έβγαζε κάτι errors στο pc και θυμάμαι που ο τεχνικός της toshiba μου έλεγε πως αν δεν είναι στο site της toshiba μην τα κάνετε εγκατάσταση. Αν είναι συμβατά θα ανέβουν αργότερα. Τι να πω δεν ξέρω.. Το θέμα είναι πως δεν ξέρω αν είναι ανησυχητικό αυτό ή όχι από την άποψη ότι δεν με παίρνει στην παρούσα φάση να χάσω κανά μήνα να το στείλω αθήνα στα κεντρικά και πάλι πίσω (έχω 3.5 χρόνια ακόμα εγγύηση). Λέτε αν βάλω windows 7 SP1 unattached να είναι καλύτερα;;;
LouCi4er Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Τόσο το hibernate όσο και το sleep είναι στο never. To bootable test το έτρεξα για 2 pass δεν ξέρω πόση ώρα πέρασε.. Υπάρχει περίπτωση να φταίνε τα windows που πέρασα πρόσφατα (windows 7 fire) σε συνδυασμό με τους νέους drivers; Παλιότερα θυμάμαι που είχα περάσει το καινούργιο driver για την nvidia gt330m από το site της nvidia μου έβγαζε κάτι errors στο pc και θυμάμαι που ο τεχνικός της toshiba μου έλεγε πως αν δεν είναι στο site της toshiba μην τα κάνετε εγκατάσταση. Αν είναι συμβατά θα ανέβουν αργότερα. Τι να πω δεν ξέρω.. Το θέμα είναι πως δεν ξέρω αν είναι ανησυχητικό αυτό ή όχι από την άποψη ότι δεν με παίρνει στην παρούσα φάση να χάσω κανά μήνα να το στείλω αθήνα στα κεντρικά και πάλι πίσω (έχω 3.5 χρόνια ακόμα εγγύηση). Λέτε αν βάλω windows 7 SP1 unattached να είναι καλύτερα;;; Τι windows ειναι αυτα,fire? Να μην βαζεις τετοιες εκδοσεις λειτουργικου,ATI Edition,Gamers Edition,fire etc.Ετσι ειχα κανει και εγω,ειχα βαλει τα Eternity Edition σε κανα δυο laptop φιλων μου και μετα απο καμια εβδομαδα ετρεχα να τους ξανακανω format.Εγω προτεινω,αφου εισαι σιγουρος οτι δεν εχεις προβλημα hardware,κατσε και βαλε τα ultimate. Επισεις εχει δικιο ο τεχνικος,drivers θα παιρνεις μονο απο το site του κατασκευαστη του laptop.
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Υπάρχει περίπτωση να φταίνε τα windows που πέρασα πρόσφατα (windows 7 fire) σε συνδυασμό με τους νέους drivers; Ναι,ανετα μπορει να φταιει κατι τετοιο.Τι ειναι τα fire ακριβως?Να υποθεσω καποια super-tweaked εκδοση? Λέτε αν βάλω windows 7 SP1 unattached να είναι καλύτερα;;; Χωρις πολυ σκεψη.
EGRANEROE Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Ναι,ανετα μπορει να φταιει κατι τετοιο.Τι ειναι τα fire ακριβως?Να υποθεσω καποια super-tweaked εκδοση? Χωρις πολυ σκεψη. Ναι μία καινούργια modded & tweaked έκδοση με πολλά εφέ και στυλ. Κατεβάζω τώρα τα ultimate x64 unattached και ελπίζω να διορθωθεί το ζήτημα γιατί ρε παιδιά το λάπτοπ το έχω 4-5 μήνες λίγο δύσκολο να έπαθε κάτι σε τόσο μικρό διάστημα..πόσο μάλλον που οτι τοσίμπα λάπτοπ έχω (4) δουλεύουν κανονικά χωρίς το παραμικρό σφάλμα (το παλιότερο από το 2002).
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Ποτε (μα ποτε) μην βαζεις τετοιες εκδοσεις οτι και αν υποσχονται οτι κανουν. (ενα γλαφυρο ποστ μου επι του θεματος) Σχετικα με το χρονικο διαστημα που εχεις το laptop, δυστυχως δεν ειναι καθολου δυσκολο να παθει οτιδηποτε, χωρις απαραιτητα να φταις εσυ. Προσωπικα εχω δει λαπτοπ να "σκανε" με διαφορους τροπους βδομαδες μετα την αγορα τους και σιγουρα υπαρχει αρκετος κοσμος να σου διηγηθει αντιστοιχα περιστατικα. Αν τυχον συνεχιστει το προβλημα μετα την εγκατασταση untouched windows (δεν αποκλειεις την πιθανοτητα), τοτε θα μπορεις να ψαξεις τον φταιχτη χωρις να εχεις να λαβεις υποψην σου και το customization που εχει το λειτουργικο.
mindtrapper Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Φίλε έτρωγα και εγώ κάτι bsod όταν είχα πάρει το laptop μου πριν καμιά τριετία. Δεν ήταν τόσο συγκεκριμένο όπως εσένα αλλά μπορεί να πέρναγε ώρες ΟΚ και να σκάλωνε μετά άσχημα. Η λύση για εμένα ήταν να κάνω ένα πολύ ελαφρύ underclock τη gpu. Πχ εκεί που το gpuz λέει default 500/400 το πήγα 492/396. Είναι ΟΚ τώρα ότι και να κάνω. Δες το μήπως παίζει τίποτα τέτοιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.