skiabox Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Καλύτερα πάντως να πληρώνεις έναν γαλαζοαίματο, παρά 1 εκατομμύριο όπως κάνουμε εδώ στην Ελλάδα.
pournaras Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Παντως η πιο ωραια παρουσια σε αυτη τη γιορτη ηταν η Γκαμηλα Mη σε παραξενευει, ετσι γινεται παντα, οι βασιλιαδες την εχουν τη κορωνα ειτε εν ενεργεια ειτε εκπτωτοι. Nαι, χαιρω πολυ. Πόσα πληρωσε το ελληνικο καναλι που εκανε την αναμεταδοση ρωτησα. Αλλα γιατι καποιοι λενε λοιπον οτι τα οικονομησαν οι αγγλοι απο τις χιλιαδες χωρες που εκαναν την μεταδοση του γαμου? απ τα κερδη του bbc?.. Και απο αυτα. Πριν λιγο ακουσα στο Σκαι, περιπου 500 εκ. λιρες θα εχει ολη αγγλια εσοδα μονο απο τους τουριστες, τα 100+ τα εχει μονο του το Λονδινο, απο ξενοδοχεια, φαγαδικα και παμπς. Το ποσα μπορει να πηρε το ταμειο του κρατους μεσω του bbc δεν νομιζω να το ξερει κανεις απο εδω μεσα, εκτος και δουλευει σε καποιο καναλι στο λογιστικο τομεα. Αλλιως ολοι αυθαιρετα ποσα θα πουνε.
PP1969 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δηλαδη αυξηθηκε ο τουρισμος της Αγγλιας για την μια αυτη ημερα του γαμου? Τι πηγαν να κανουν απ ολη τη γη δηλαδη, να δουν απο αποσταση το χαρουμενο ζευγος να τους κουναει το χερακι?...
pournaras Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δηλαδη αυξηθηκε ο τουρισμος της Αγγλιας για την μια αυτη ημερα του γαμου? Τι πηγαν να κανουν απ ολη τη γη δηλαδη, να δουν απο αποσταση το χαρουμενο ζευγος να τους κουναει το χερακι?... Στη φορμουλα γιατι τρεχουν σαν τρελλοι μονο για μια μερα, απλα και μονο να ακουσουν τον Αλονσο να περναει στη στροφη, κι ας ειναι τοσο μακρυα που ουτε το αμαξι δε βλεπουν... Ο καθενας εχει τα κολληματα του, το τι εχει στο μυαλο του ο αλλος που παει σε ενα τετοιο εβεντ... Εντιτ, δεν ειναι για μια μερα, ειναι τριημερο το γλεντι.
slipknot Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Για αβγά είναι όλοι αυτοί. Βασιλιάδες και μαλακίες. Πάντα ήμουν κατά όλων αυτών αλλά νόμιζα πως θα ήταν λίγο σνομπ, σοβαροί και θα κρατάγανε τους τύπους. Μέχρι που είδα το παρακάτω βίντεο και στην αρχή δεν πίστευα πως ήταν όντως της τελετής αυτές οι εικόνες. Συνειδητοποιώ πως η royal family και οι λοιποί είναι ένα τσίρκο. Μέχρι και ο ιερέας χόρευε, σαν αδερφή. Τώρα για τους Άγγλους, τί να πω. Δίνουν τόσα λεφτά έτσι ώστε κάποιοι τυχεροί που γεννήθηκαν στο παλάτι να περάσουν ζωή και κότα για μια ζωή, έτσι χωρίς λόγο, επειδή είναι <<γαλαζοαίματοι>>. Καλοί μαλάκες είναι και αυτοί, σε αυτό το θέμα είναι χειρότεροι και από την Ελλάδα. Οι δικοί μας τουλάχιστον το κάνουν στα κρυφά όσο μπορούν. Αυτοί τους τα δίνουν απλόχερα, για να συντηρήσουν την άμαξα της γριάς. Καλά που δεν έβγαλαν και το σεντόνι το βράδυ Κλεμμένο concept. Δεν έχω ιδέα αν το video που παραθέτεις περιέχει σκηνές απ' την τελετή, αλλά και πάλι... Δε νομίζω πως είναι γελοίο, ο γάμος είναι που είναι βαρετός σαν τελετή, με αυτό το διασκεδάζουν τουλάχιστον. Υπάρχουν πολύ χειρότερα που επιδέχονται σχολιασμού.
PP1969 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Στη φορμουλα γιατι τρεχουν σαν τρελλοι μονο για μια μερα, απλα και μονο να ακουσουν τον Αλονσο να περναει στη στροφη, κι ας ειναι τοσο μακρυα που ουτε το αμαξι δε βλεπουν... Ο καθενας εχει τα κολληματα του, το τι εχει στο μυαλο του ο αλλος που παει σε ενα τετοιο εβεντ... Εντιτ, δεν ειναι για μια μερα, ειναι τριημερο το γλεντι. Συγκρινεις τωρα σωβρακα με γραβατες, η φορμουλα ενα ειναι ενα δημοφιλεστατο αθλημα. Οπως τρεχουν και για το ποδοσφαιρο ετσι τρεχουν και για τη φορμουλα. Αλλα ο γαμος ενος αγγλου πριγκηπα ποσους ξενους μπορει να ενδιαφερει?
pournaras Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Συγκρινεις τωρα σωβρακα με γραβατες, η φορμουλα ενα ειναι ενα δημοφιλεστατο αθλημα. Οπως τρεχουν και για το ποδοσφαιρο ετσι τρεχουν και για τη φορμουλα. Αλλα ο γαμος ενος αγγλου πριγκηπα ποσους ξενους μπορει να ενδιαφερει? Επειδη σου αρεσει εσενα... αν ρωτησεις το 90% των γυναικων, αν ειχε τα λεφτα που θα πηγαινε, στον τελικο του μουντιαλ, στον τελικο φορμουλα ενα, η στο γαμο του "αιωνα", τι πιστευεις οτι θα απανταγαν;
slipknot Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Αλλα ο γαμος ενος αγγλου πριγκηπα ποσους ξενους μπορει να ενδιαφερει? Όσους ξένους μπορεί να ενδιαφέρει η ανακήρυξη του νέου πάπα.
cthulhucarbide Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Κλεμμένο concept. Δεν έχω ιδέα αν το video που παραθέτεις περιέχει σκηνές απ' την τελετή, αλλά και πάλι... Δε νομίζω πως είναι γελοίο, ο γάμος είναι που είναι βαρετός σαν τελετή, με αυτό το διασκεδάζουν τουλάχιστον. Υπάρχουν πολύ χειρότερα που επιδέχονται σχολιασμού. Δεν ξέρω, από που αλλού να είναι? Ο γάμος είναι μια ιερή στιγμή και μυστήριο αλλά εδώ βασιλιάδες(και καλά) και πρίγκηπες( ) και δούκισες!!(*throw up sound*), όλοι αυτοί μαζί με έναν παπά τρομάρα του συμετήχαν σε παράσταση τσίρκου κάνοντας χορούς και φιγούρες και ό,τι άλλο, που είχε οργανωθεί φυσικά για τα νούμερα της τιβι. και την διασκέδαση του κοσμάκι. Ε, αν όλο αυτό δεν είναι γελοίο, τότε τί είναι? Αν δεν είναι τελικά από την τελετή ο παπάς τί κάνει εκεί? Αλλά από όπου και να είναι δε αλλάζει και τίποτα
PP1969 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Επειδη σου αρεσει εσενα... αν ρωτησεις το 90% των γυναικων, αν ειχε τα λεφτα που θα πηγαινε, στον τελικο του μουντιαλ, στον τελικο φορμουλα ενα, η στο γαμο του "αιωνα", τι πιστευεις οτι θα απανταγαν; Εμενα δε μου αρεσει, αλλωστε δε μιλαμε για μενα. Σου ειπα οτι ειναι δημοφιλεστατο αθλημα, οχι οτι μου αρεσει. Το 90% των γυναικων φιλε μου αν τις ρωτησεις για τον γελοιο γαμο των βασιλιαδων με τη χλιδη και τα πουπουλα, ξερεις οσο κι εγω τι "γαλλικα" θα σου απαντησει Να σε ρωτησω κατι αν επιτρεπεται, βασιλοφρων εισαι? Όσους ξένους μπορεί να ενδιαφέρει η ανακήρυξη του νέου πάπα. Ελεος ρε φιλε, τι συγκρισεις ειναι αυτες που κανεις!! ξερεις πόσο ειναι το ποιμνιο του παπα? Ξερεις οτι σαν 2ο πατερα τους τον εχουνε οι καθολικοι το γερο?..
Tilemaxx Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Mια χαρά οι Άγγλοι. Έδωσαν 20 εκ. € και πήραν πίσω σε έσοδα γύρω στο 1 δίς. λίρες. Περιττό να πώ οτι το όλο θέαμα ήταν μια μαλακία και μισή.
PP1969 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Αυτο ειναι που θελουν να σε κανουν να πιστεψεις
slipknot Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Ξερεις οτι σαν 2ο πατερα τους τον εχουνε οι καθολικοι το γερο?.. Είμαι καθολικός (στα χαρτιά) και αυτό που λες δεν ισχύει. Με το προηγούμενο μου post εννοούσα πως υπάρχουν άτομα που ενδιαφέρονται αρκετά για το τι κάνει ένα -τέτοιο- δημόσιο πρόσωπο.
pournaras Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Εμενα δε μου αρεσει, αλλωστε δε μιλαμε για μενα. Σου ειπα οτι ειναι δημοφιλεστατο αθλημα, οχι οτι μου αρεσει. Το 90% των γυναικων φιλε μου αν τις ρωτησεις για τον γελοιο γαμο των βασιλιαδων με τη χλιδη και τα πουπουλα, ξερεις οσο κι εγω τι "γαλλικα" θα σου απαντησει Να σε ρωτησω κατι αν επιτρεπεται, βασιλοφρων εισαι? Ελεος ρε φιλε, τι συγκρισεις ειναι αυτες που κανεις!! ξερεις πόσο ειναι το ποιμνιο του παπα? Ξερεις οτι σαν 2ο πατερα τους τον εχουνε οι καθολικοι το γερο?.. Πας καλα ρε; Επειδη δηλαδη ολοι μας ειδαμε εκατομμυρια κοσμου να παρακολουθουν αυτο το γεγονος, ειμαι εγω βασιλοφρων; Τι διαολο πινεις; Τα νουμερα λενε αυτα που λενε, τωρα αν εσενα δε σου αρεσουν και αν δεν πιστευεις οτι αυτοι που πηγαν εκει ειναι ανθρωποι, αντρες γυναικες (γιατι κατα τη γνωμη σου θα παντησει με "γαλλικα"), αλλα εξωγηινοι απο το σειριο, τοτε ζουμε σε διαφορετικα συμπαντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.