Προς το περιεχόμενο

CRC error οταν κανω initialize το σκληρο

Rabican

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε παιδες, μεχρι στιγμης μου εχει τσεκαρει 640ΜΒ το AFR και εχει εντοπισει 27 files. να υποθεσω οτι αυτα τα 27 files ειναι retrivable;;; επισης, ο δισκος δεν ηταν γεματος φουλ, νομιζω μεχρι το 70% ηταν (αρα 50GB). θα συνεχισει να θελει τοσες ωρες; γιατι εχει φαει 1 μερα και βαλε για λιγοτερο απο 1GB...!!! αμα ειναι να περιμενω 50 μερες τη βαψαμε...

Δημοσ.

Δεν το κόβω να περιμένεις τόσο : θα κολλήσει η διαδικασία (επειδή ο δίσκος είναι μάλλον στα τελευταία του).

Εύχομαι να διαψευστώ, μιας κι υπάρχει η περίπτωση να κολλάει στην αρχή, αλλά να φύγει από άσχημα σημεία του δίσκου (που επίσης είναι "στην αρχή") και να τρέξει γρηγορότερα στη συνέχεια.

Τεσπα ασ' το κι όσο πάρει. Ανακτήσιμα στο τέλος θα δεις αν είναι. Βασικά ήδη είναι - το θέμα είναι αν είναι λειτουργικά.

Με το τέλος, σώσε τ' αποτελέσματα του σκαναρίσματος από το μενού του, για να μην τυχόν ξαναχρειαστεί να το τρέξεις (θα διπλοκλικάρεις το αρχείο που θα φτιαχτεί έτσι, και θ' ανοίγει το πρόγραμμα με τ' αποτελέσματα του σκαναρίσματος).

Δημοσ.

Μήπως είχες κάνει κάτι άλλο; Μήπως θυμάσαι λάθος;

Άνθρωποι είμαστε, μπερδευόμαστε ενίοτε.

μαλλον ξερεις τι.ενας φιλος ειχε βαλει τον δισκο και δεν ειχε βγει στο my computer.τελικα δεν τον ειχε κανει initialize αλλα του ειχα πει να κανει assign drive letter.σωστος εισαι.οπως ειπες κολλησα.το καλο ειναι οτι ξεκολαω και μου ρχονται στο μυαλο σαν deja vu η οπως λεμε ελληνικα τεζα βουρ.

αλλα μου ρχονται στο μυαλο κανα δυο μερες μετα.

ρε παιδες, μεχρι στιγμης μου εχει τσεκαρει 640ΜΒ το AFR και εχει εντοπισει 27 files. να υποθεσω οτι αυτα τα 27 files ειναι retrivable;;; επισης, ο δισκος δεν ηταν γεματος φουλ, νομιζω μεχρι το 70% ηταν (αρα 50GB). θα συνεχισει να θελει τοσες ωρες; γιατι εχει φαει 1 μερα και βαλε για λιγοτερο απο 1GB...!!! αμα ειναι να περιμενω 50 μερες τη βαψαμε...

αστον αμα σε ενδιαφερουν τα αρχεια.δεν μπορεις να κανεις αλλιως.

Δημοσ.

πουλινε με το ρυθμο που παμε θελω 50 μερες at least! δεν μπορω να ειμαι σιγουρος οτι επι 50 μερες θα εχω σε λειτουργια το PC (you know, it is called ΔΕΗ!!!)

Δημοσ.

αστο μια μερα ακομα να δουμε τι θα κανει μπας και προχωρησει πιο γρηγορα μετα.ε ναι 50 μερες οχι.

Δημοσ.

μαλλον ξερεις τι.ενας φιλος ειχε βαλει τον δισκο και δεν ειχε βγει στο my computer.τελικα δεν τον ειχε κανει initialize αλλα του ειχα πει να κανει assign drive letter.σωστος εισαι.οπως ειπες κολλησα.το καλο ειναι οτι ξεκολαω και μου ρχονται στο μυαλο σαν deja vu η οπως λεμε ελληνικα τεζα βουρ.

αλλα μου ρχονται στο μυαλο κανα δυο μερες μετα.

Τα μπολντ νομίζω ότι σου συγχώρεσαν κάθε παραδρομή (...για να μην πω ότι σε βγάζουν και δήμαρχο...).

Δημοσ.

το να με πεις δημαρχο δεν ειναι παινεμα:P.

για τον κοσμο εισαι ο πιο ηλιθιος αμα εισαι δημαρχος.για την παρτυ σου εισαι αρχοντας διοτι το τι λεφτα κλεβουν απο το κρατος δεν λεγεται.

Δημοσ.

ετσι για να μην ξεχνιομαστε, εχει κανει process 1.4GB, αρα υπολοιπονται ακομη 73GB!!αχαχαχαχαχα απο την κυριακη το πρωι στις 12.00......

εχει βρει 46 files λεει... ιντα να καμω με τουτο;;;; να το αφηκω κι αλλο πουλινεεεεε;;;;;;

Δημοσ.

δεν νομιζω οτι εχει και πολυ νοημα.το πιο πιθανο ειναι οτι ουτε αυτα τα αρχεια δεν θα καταφερεις να επαναφερεις.ο δισκος πρεπει να εχει καταρευσει τελειως και μεχρι να τελειωσει ολο αυτο μαλλον θα καταρευσει τελειως τελειως.

Δημοσ.

μου ειχε πει ενα φιλαρακι οτι ειχε μεινει ευχαριστημενος απο το support της WD. τους ειχε στειλει 2 σκασμενους δισκους απο ενα SAN και του ειχαν κανει retrieve τα αρχεια, παροτι ηταν εκτος εγγυησης οι δισκοι. να το ψαξω λες;

Δημοσ.

δεν το εχω ακουσει ποτε αυτο.αν τωρα τους ειχε πληρωσει με το san και ηταν μεσα στην τιμη και η ανακτηση αρχειων λογω san τι να πω.

Δημοσ.

το αφησα.. οχι οτι εχει τσεκαρει πολυ παραπανω, στα 2GB ειναι.. απλα εχει "βρει" λεει 430 αρχεια... οτι βρεις, καλο ειναι. για να δουμε....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...