nickolas Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Έχω έναν Seagate GoFlex home 2ΤΒ σκληρό κουμπωμένο με ethernet στο Linksys WAG200G. Οι ταχύτητες που πιάνω είναι αξιοπρεπείς αδυνατώ όμως να παίξω hd video αποθηκευμένο στο σκληρό! Αν συνδέσω τον υπολογιστή στο ρούτερ με ethernet παίζει οκ αλλά over wifi έχει κολλήματα, χάνεται ο ήχος κλπ. Αν πάω να μεταφέρω το video στο σκληρό του PC over wifi πάντα, η ταχύτητα που πιάνω είναι υψηλότερη από το bitrate του βίντεο. Από τη Seagate λένε πως αφού over ethernet είναι οκ, δεν είναι πρόβλημα του προιόντως τους και "ίσως" φτιάξει αν αναβαθμίσω το ρούτερ σε n μοντέλο. Στα forum της Linksys μου είπαν να πειράξω τα wifi advanced settings και πράγματι μπορώ να κάνω streaming μόνο όμως στο ίδιο δωμάτιο. Η συζήτηση είναι εδώ http://homecommunity.cisco.com/t5/Cable-and-DSL/Linksys-WAG200G-and-Seagate-GoFlex-home-network-storage/m-p/394541 Οπότε αναζητώ το φτηνότερο router για να κάνω τη δουλειά μου, ή κάποιον τρόπο να το κάνω να συνεργαστεί καλά με το WAG200...
poulinos Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Υποχρεωτικα θαπρεπει να πας σε μοντελο n και βεβαια και το σημα να ειναι οκ.γιατι αν ειναι να εισαι με 2-3 τοιχους ενδιαμεσα το ξεχνας ακομα και το n.τωρα ρουτερ με n υπαρχουν linksys ,draytek vigor,netgear,zyxel που εχουν 300 αρι mbps.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.