Προς το περιεχόμενο

Smartphone?! μέχρι 500ε

VictoriusGS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον παιδιά....

τα έψαξα λίγο και είμαι ανάμεσα σε galaxy s και optimus 2x...

Και όντως το optimus είναι λίγο τεράστιο(12.3cm εναντι 11.2 του galaxy s)...θα περάσω από ένα κατάστημα για να τα συγκρίνω...

να δω ποιο με βολεύει περισσότερο..

....και βλέπουμε!!!

edit:

ωχ ωχ την πατήσαμε εμαθε η αδερφη μου για επιδοτηση και θελει και αυτη κινητό.. :mad:

οποτε 90% θα πάρω το galaxy s για να πάρει και η B) .. :eek: !!

Δημοσ.

Ενω στο o1 του ειχα αλλαξει τα φωτα σε customies το o2 δεν το πειραξα γιατι σχεδον αμεσως μου ξεκινισε τα restart και αλλα κουλα. 500Ε κινητο εχω την απαιτηση να δουλευει σωστα απο την αγορα του και οχι με customies.

Σε περιπτωση που ειναι hardware το προβλημα τι κανω? Ειδα στο xda οτι ειναι random αν θα σου κατσει καλη συσκευη η οχι. Προτιμω να το παω πισω τωρα που ειναι νωρις μπας και μου κατσει καλη συσκευη.

Δημοσ.

Ενω στο o1 του ειχα αλλαξει τα φωτα σε customies το o2 δεν το πειραξα γιατι σχεδον αμεσως μου ξεκινισε τα restart και αλλα κουλα. 500Ε κινητο εχω την απαιτηση να δουλευει σωστα απο την αγορα του και οχι με customies.

Σε περιπτωση που ειναι hardware το προβλημα τι κανω? Ειδα στο xda οτι ειναι random αν θα σου κατσει καλη συσκευη η οχι. Προτιμω να το παω πισω τωρα που ειναι νωρις μπας και μου κατσει καλη συσκευη.

δεν είναι θέμα συσκευής, είναι θέμα τι φοράει μέσα. στο επιβεβαιώνω οτι μόλις αλλάξεις ρομ το κινητό πετάει.. τώρα σε αυτό που γράφεις έχεις δίκιο. δεν έχουν όλοι όρεξη να "πειράζουν" το κινητό τους... η μαγκιά της LG είναι οτι το πέταξε στην αγορά πριν καν να είναι έτοιμο το πρόγραμμα και όπως είδες το αναλάβανε τα communities.. εγώ βρήκα την υγειά μου με το συγκεκριμένο κινητό αν και περίμενα την κάμερα λίγο καλύτερη... :)

Δημοσ.

πάρε το galaxy s δεν θα σε απογοητεύσει, εκτός πια κι αν καίγεσαι τόσο πολύ για led flash (που δεν νομίζω)

Αν το πάρει με επιδότηση, πιθανότατα το galaxy να εχει σχεδον την ίδια τιμη με το lg (οι εταιρίες κινητής το δίνουν ακριβο το galaxy και όχι 350€ που το δίνουν τα eshop).

Αν έχω δίκιο, και είναι διάφορα πχ 50€ καλύτερα να πάρει το lg. Μη ξεχνάμε είναι νέα συσκευη και με μεγαλύτερες δυνατότητες.

Δημοσ.

σ'αυτο που ειπες προηγουμένως για το ποσο κοστιζει το ιντερνετ να ξερεις οτι εαν το κινητο (που σε αυτα τα χρηματα σιγουρα) διαθετει wi-fi πμορεις να ποιανεις ασυρματα δικτυα και να σερφαρεις χωρις χρεωση...

Δημοσ.

Και κάτι επισης oftopic, αλλα μιας και πειραματιζομουν αυτη τη στιγμη :) με το go luncher ex, προτείνω σε όσους έχουν android να το δοκιμάσουν. Δείτε το στο utube. Εχει γίνει φοβερός luncher. Πολυ καλύτερος απο launcher pro πλέον. Και εχει και πολλα καλα στοιχεία απο iOS.

Δημοσ.

Τα Galaxy S λογικά είναι παραεισαγωγής όπως και ορισμένα WP7 smartphones που είναι από Γερμανία.

Δεν έχει να λέει κάτι αυτό απλά fyi...

Δημοσ.

Αν το πάρει με επιδότηση, πιθανότατα το galaxy να εχει σχεδον την ίδια τιμη με το lg (οι εταιρίες κινητής το δίνουν ακριβο το galaxy και όχι 350€ που το δίνουν τα eshop).

Αν έχω δίκιο, και είναι διάφορα πχ 50€ καλύτερα να πάρει το lg. Μη ξεχνάμε είναι νέα συσκευη και με μεγαλύτερες δυνατότητες.

Η wind πριν ενα μηνα που το πηρα εγω με επιδοτηση το κοστολογουσε 560...

Δημοσ.

Οταν μπαινεις μεσω wifi δε θα εχεις καμμια απολυτως χρεωση. Εγω που μπαινω με το κινητο μου καθε μερα συνηθως βρησκω ανοιχτα δικτυα και δε χρεωνομαι. Τωρα στην επιλογη κινητου θα σε παραπεμψω σε htc (π.χ. desire z) γιατι κατα τη γνωμη μου εχει την καλυτερη σχεση τιμης αποδοσης και αξιοπιστιας. Οσο για το nokia n8 το επιασα στα χερια μου χτες και δε μ'αρεσε το λειτουργικο κατα 1ον και κατα 2ον ηταν εμφανως πιο αργο απο το δικο μου(επαιξα το nfs shift και το αυτοκινητο πηγαινε με 10..)

android.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...