overpower Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 παδια θα ηθελα να μου προτεινεται παιχνιδια για το καλοκαιρι γιατι δεν θα εχω ιντερνετ.... μου αρισουν παιχνιδια σαν: cod: mw,mw2 kai to black ops ghost sniper warrior,need for speed hot pursuit realoaded. θα προτειμουσα με μεγαλη ιστορια,για να εχω να παιζω,αλλα αν δεν υπαρχει θα συμβιβαστω με τις μικρες. τα παραπανω,τα εχω ηδη παιξει και θα τα ξαναπαιξω
gatokoritso Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 σε 15 μερες βγαινει το witcher 2.δεν εχει καμια μα καμια σχεση με αυτα που σου αρεσουν αλλα προβλεπετε να ειναι καταπληκτικο.και σιγουρα θα εχει μπολικη ιστορια αν δεν σου κανει αυτο κοιταξε metro 2033,dead space 2
benign Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Πολυ καλες συστασεις τα δυο τελευταια games που ανεφερε η κοπελα ,ειναι απο τα καλυτερα τα τελευταια 5 χρονια.
gatokoritso Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 τα mass effect ειναι πολυ καλα παιχνιδια.νομιζω οτι και το bioshock 1,2 μπορει να του κανει ή και το portal 2.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Μερικά από αυτά παίρνουν λίγο για να τερματιστούν. Το καλοκαίρι θέλει πολύ πράγμα.
kajwbtfe Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Αφου θες να σε κρατησει καιρο παρε βρε παιδι μου ενα σκληρο γεματο μα MAME και σωθηκες
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Πλάκα πλάκα, όλο στα coin ops δεν είμασταν τα καλοκαίρια; +1
alexzzz Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 ή και το portal 2. Το portal 2 δεν είναι για το καλοκαίρι... είναι για την Παρασκεύη το απόγευμα ή για το ρεπό σου... αν το ξεκινήσεις θα το ξεκοκαλίσεις άμεσα που σημαίνει 1-2 μέρες.
gatokoritso Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 ε δεν θα παρει μονο αυτο..και αλλωστε μπορει σε 2 μερες το πολυ να το εχεις τελειωσει αλλα οι απιστευτες ατακες μενουν μια ζωη
giorgos147 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δε ξέρω αν θα σου αρέσει, αλλά αν έχεις κονσόλα, σίγουρα πρέπει να δεις και το L.A. Noire.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.