Rimotomos Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Καλημερα-Καλησπερα, Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Ο παλιος μου υπολογιστης,καηκε σε διαφορα μερη με αποτελεσμα να αγορασω καινουργιο,εχω την εξης απορια. Για να κανω εναν απο τους σκληρους να δουλεψει σε αλλο συστημα θελει απαραιτητα φορματ ετσι δεν ειναι? Αυτο παει να πει οτι θα χαθουν ολα τα αρχεια πραγμα το οποιο εγω δεν θελω να συμβει γιατι εχω καποια αρχεια πολυ σημαντικα για εμενα. Τι μπορω να κανω σε αυτη την περιπτωση?Αν μπορω να κανω κατι.,, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Αν θες να είναι ο κεντρικός σου σκληρός,τότε μόνο θέλει φορμάτ,αν θες δηλαδή να ξεκινάει από αυτόν,αλλιώς απλά τον βάζεις σαν δεύτερο και τον βλέπεις κανονικότατα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rimotomos Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Το δοκιμασα ηδη σε αλλο συστημα φιλου μου αλλα δεν τον εμφανιζε καν. δεν ενδιαφερομαστε να ειναι ο κεντρικος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Το δοκιμασα ηδη σε αλλο συστημα φιλου μου αλλα δεν τον εμφανιζε καν. δεν ενδιαφερομαστε να ειναι ο κεντρικος Το θέμα είναι να φανεί στο bios το να μην τον βλέπει το λειτουργικό δεν είναι και σπάνιο,πρέπει να πας στην διαχείριση δίσκων και να του δόσεις γράμμα. Ανοίξτε τη Διαχείριση Υπολογιστή κάνοντας κλικ στο κουμπί Έναρξη, έπειτα κάντε κλικ στο στοιχείο Πίνακας Ελέγχου, επιλέξτε Σύστημα και συντήρηση, επιλέξτε Εργαλεία διαχείρισης και, στη συνέχεια, κάντε διπλό κλικ στην επιλογή Διαχείριση Υπολογιστή. Αν σας ζητηθεί κωδικός πρόσβασης διαχειριστή ή επιβεβαίωση, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης ή παρέχετε την επιβεβαίωση. Στο παράθυρο περιήγησης, κάντε κλικ στην επιλογή Διαχείριση δίσκων στην ενότητα Αποθήκευση. Βλέπεις τον δίσκο σου από το μέγεθος σε GB και με δεξί κλικ του δίνεις γράμμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Ο παλιος μου υπολογιστης,καηκε σε διαφορα μερη με αποτελεσμα να αγορασω καινουργιο ...AYTH τη φορά, να εξοπλιστείς κατάλληλα όμως. Κατά τ' άλλα, ό,τι ακριβώς σου είπε ο Έλφης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.