yiankap Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Έχω μια οθόνη DELL 2209WA στο PC μου αλλά σκέφτομαι να πάρω και μια δεύτερη οθόνη για να την χρησιμοποιήσω στο PC μου ταυτόχρονα ως expand της κύριας. Η βέλτιστη λύση σίγουρα είναι ακριβώς η ίδια, αλλά επειδή δεν θέλω να δώσω κάτι σε αυτό το κόστος (σκέφτομαι για μτχ) αλλά και επειδή ο ρόλος της θα είναι βοηθητικός, μπορώ να πάρω διαφορετική μάρκα ή και μέγεθος η θα υπάρχουν προβλήματα σε σχέση με την όραση (κόπωση κλπ)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
macabre_sunsets Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Από προσωπική άποψη, θα έλεγε πως είναι καλύτερα δύο ίδιες οθόνες. Εάν είναι διαφορετική μάρκα/μοντέλο σχεδόν σίγουρα θα έχεις διαφορές στα χρώματα και στην αντίθεση, κάτι που νομίζω πως κουράζει. Βέβαια αυτό δεν είναι απόλυτο. Εσύ μπορεί να μην έχεις κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kenmitsakos Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 εγω εχω δυο διαφορετικες οθονες δεν περιζει και τοσο δεν εχωκαποιο προβλημα επειδη την κυρια που ειχα ειναι 19αρα viewsonic και την αλλη μου την χαρισαν μια 17αρα philips για αυτο αλλα καλυτερη λυση ειναι αυτην που ειπε και ο φιλος μας πιο πανω καλο ειναι να ειναι το ιδιο μονελο ή τουλαχιστον το ιδιο μεγεθος-αναλυσης και να συναφη ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Σίγουρα το καλύτερο είναι να έχουν ίδια specs, φωτεινότητα, αντίθεση κ.λπ., αλλά αν δουλεύεις με κώδικα π.χ. στη δεύτερη, δε νομίζω να ενοχλεί τόσο πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mallibu Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Εγώ πάντως που έχω την Dell U2311h δίπλα σε μια 22'αρα Samsung T220 η διαφορά στην ποιότητα απεικόνησης είναι εμφανής,αλλά με σχετικά ιδιο contrast+brightness δεν είναι καθόλου κουραστικο ισα ίσα που με έχει βολέψει άπειρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Ώπα, τι εννοείς ίδιο contrast/brightness; Μη μου πεις ότι έχεις τη φωτεινότητα πάνω από 35%.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.