OptimusPrime89 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Καλησπερα σε ολους Εχω ημερομηνια προσελευσης για το ταμειο ανεργιας του ΟΑΕΔ ,06/05 (για την πρωτη μου πληρωμη) Επειδη θα χρειαστει να ειμαι εκτος Αθηνων την συγκεκριμενη ημερομηνια, θα ηθελα να μαθω αν: 1) μπορω να παω να κανω την δουλεια σε ΟΑΕΔ αλλης περιοχης κοντα στην περιοχη που θα βρισκομαι (ενω κανονικα ειμαι καταχωρημενος στον ΟΑΕΔ Ν. Ιωνιας στην Αθηνα) και 2) αν δεν μπορω να κανω το παραπανω, αν μπορω να παω αλλη μερα. (2-3 μερες μετα απο τις 06/05, που θα εχω επιστρεψει στην Αθήνα) ευχαριστω προκαταβολικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 σου δινει μια κατασταση ποτε ειναι η πληρωμες και ποσο περιθωριο εχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 έχω την εντύπωση (αν θυμάμαι καλά) ότι μέχρι της 27-28 του μήνα μπορείς να πάς να πάρεις το επίδομα. Είμαι σίγουρη ότι μπορείς μετά από 2-3 μέρες να το πάρεις. Όσο για το 1ο δεν ξέρω, ίσως θα ήταν καλύτερα να τους πάρεις ένα τηλέφωνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OptimusPrime89 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 θελω να τονισω οτι ειναι η πρωτη μου πληρωμη (στις 06/05) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyber_katsarida Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 αν δεν κάνω λάθος μπορείς αλλά είναι μπελάς (γραφειοκρατία στο φούλ). σε περίπτωση που μετακομήσεις πχ. στη δική σου περίπτωση πάντως δε χρειάζεται να ανησυχείς. έχεις ένα περιθώριο 60 ημερών να πληρωθείς. όπως είπε και ο από πάνω, σου δώσανε ένα χαρτί όπου γράφει πότε πρέπει να πηγαίνεις να πληρώνεσαι. κοίταξε το συγκεκριμένα έχει μια στήλη που λέει "πρώτη μέρα πληρωμής" και μία άλλη "τελευταία μέρα πληρωμής" 60 μέρες περιθώριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OptimusPrime89 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 προς cyber_katsarida.... το συγκεκριμενο χαρτι που λες ΔΕΝ το εχω. εχω μονο μια ΑΙΤΗΣΗ η οποια αναφερει την ημερομηνια καταχωρησης και την ημερομηνια προσελευσης...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Πρέπει να πας στο κατάστημα της περιοχής σου, και δεν πειράζει αν πας μια δυο μερες μετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.