giannispaok Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 γεια παιδια! θελω να αποσυμπιεσω αρχεια rar αλλα.... συνηθως βαζω κωδικο σε σημαντικα αρχεια μεσω winrar κα ιεπειδη εχω καιρο να χρησιμοποιησω κατι αρχεια μου σημαντικα ξεχασα το κωδικο -συνηθως βαζω 6 -7- 8 γραμματα -αριθμο δοκιμασα μεσω προγραμματος οπως το " rar password recovery magic" μου εβγαλε ως 3 να ψαξει ενω απ οτο μενου το ορισα που ηταν ως 6 στα 8 και μου εβγαλε ενα ασχετο τριψηφιο γραμμα συνδυασμο.... υπαρχει κανενα αξιοπιστο προγραμμα να μου δειξει εστω το πρωτο γραμμα η και το δευτερο μετα θα θυμηθω... ΠΑΡΑΚΩΛΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ καποιος θα του ειμαι υποχρεος να βοηθησει! ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Αν έχεις βάλει μόνο αριθμούς θα είναι εύκολη η διαδικασία. Σου προτείνω Αυτό (είναι επί πληρωμή αλλά σιγά τα ωά) http://www.lostpassword.com/kit-enterprise.htm Ορισέ του να ψάξει από 6 έως 8 και επέλεξε να κάνει συνδυασμούς μόνο με αριθμούς Αν πάλι βάζεις και γράμματα και αριθμούς θα αργήσεις να βρεις άκρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannispaok Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 συνηθως βαζω κωδικο του τυπου paok2051 πχ του τυπου πχ giannis και διπλα αριθμο εχω φωτογραφιες μεσα στο προγραμμα που ανεφερα στ ηαρχη του ειχα βαλει 1-8 και μου εβγαλε τριψηφιο σε γραμματα!!!! τωρα το εβαλα να ψαξει απο 8-8 κα ιας κανει και ωρες.... ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ να σο υδειχνει στ ηοθονιτσα του εστω το πρωτο γραμμα (αλλα να ειναι σωστο 100% ) και μετα να προχωρα στο δευτερο πχ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 τότε μπορείς να βάλεις να ψάχνει πχ paok + συνδυασμούς από αριθμούς και να μην πάρει υπόψιν άλλα γράμματα ή λέξεις, οπότε περιορίζεις τους συνδυασμούς άρα και τον χρόνο εύρεσης του κωδικού. Δοκίμασέ το... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannispaok Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 μα δε ξερω σιγουρα ποιο εινα ικαι το γραμμα.....αν βρω εστω το πρωτο γραμμα θα το καταλαβω μετα πανω κατω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Πρόγραμμα να σου δείχνει το πρώτο γράμμα δεν ξέρω. Πάντως 8 χαρακτήρες γράμματα και αριθμοί και να μην ξέρεις έστω κάτι στα σίγουρα, είναι χρονοβόρο. Επίσης ελπίζω το Pc σου να έχει καλή ψύξη γιατί τέτοια προγράμματα δουλεύουν το cpu Στο 100%. Περίμενε κάποιον άλλο μήπως ξέρει κάτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannispaok Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 ευχαριστω καρμεν.. κα ιοχι τιποτα αλλο ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ (ας ελπισουμε να θυμηθω το κωδικο.....εγω! ουφ! ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 ΠΑΟΚ είσαι, θα το βρείς.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannispaok Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 μπορει να εβαλα και κωδικο giannis και κατι αλλο ή πρωτα αριθμους και μετα γραμμα! γερασα και αρχισα να ξεχναω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScrLk Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Password Cracker free http://download.cnet.com/Password-Cracker/3000-2092_4-10226556.html?tag=mncol;1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannispaok Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 δυστυχως , με 8 γραμματα αριθμους που θα εχω βαλει στο αρχειο rar και με τα προγραμματα θα ηθελε μερες και μερες να κανει συνδυασμους να βρει τον κωδικο.....αν τον βρει κιολας.... ας ελπισουμε να θυμηθω εγω κατι αλλιως χλωμο το βλεπω! αλληφορα θα σημειωνω καπου το κωδικο δε τη ξαναπαταω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 gianni αν έχεις βάλει στάνταρ μέσα ή Giannis ή paok δεν θα κάνει μέρες... Απλά αριθμούς θα δοκιμάζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannispaok Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 μα δε μπορεις με το προγραμμα που δοκιμαζω να καταχωρησεις ονοματα πρωτα. εχει επιλογη μονο να βαλεις απο το 1-8 πχ στηλες δηλαδη ποσοστιαιων γραμματων ή αριθμων και του οριζεις εσυ πχ να ψαξει απο 1-2 αν εχεις βαλει 2 γραμματα αν εχεις βαλει 6 απο 5-6 κτλπ κτλπ εκτος αν εσυ ξερεις κανενα προγραμμα που να του βαζεις εσυ και γραμματα οπως το λες,,, ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΘΥΜΗΘΩ ΕΓΩ ...χλωμο να το βρει το προγραμμα- ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ μηνες ΣΕΡΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ εκατομμυρια συνδυασμους σε 8 γραμματα που πιθανως ειναι μισα μισα λεξη με αριθμο... συνολο ως 8 χαρακτηρες.... εδω που το εβαλα δοκιμαστικα να δω εψαχνε απο weeeeeee μετα θα πηγαινε rteeeeee και παει λεγοντας.... καλα αυτοι που εβγαλαν το προγραμμα winrar δε υπαρχει προγραμμα που να βρισκει εστω γρηγορα το πρωτο γραμμα? να εχεις ενα στοιχειο κατι. για φανταστειτε να μου εβγαζε στα σιγουρα πως αρχιζει η λεξη.... μετα ηταν πιο ευκολο κατα πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μα σου πρότεινα πρόγραμμα που το κάνει αυτό που λες sorry Που άργησα αλλά μάλλον έπεσε το site Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannispaok Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 ευτυχως θυμηθηκα τον κωδικο παιδια!!!!!!!!! 10 γραμματα ηταν!!!!!!!!!!! ουφ! τυχερος που το θυμηθηκα θα ηθελα μηνες με προγραμμα! ευχαριστω για τις απαντησεις σας παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.