JohnXarxas Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 καλησπέρα εγώ με την παρέα μου, κάνουμε έναν ραδιοφωνικό σταθμό ερασιτεχνικό μέσω ίντερνετ http://www.giaparea.tk/ σκευτόμαστε σε τρία χρόνια που θα είμαστε και ενήλικες να κάνουμε επέκταση σε συχνότητα κάνουμε όνειρα δεν πιστεύω πως θα το φτάσουμε ποτέ σε επαγγελματικό επίπεδο θα το συννεχίσουμε έτσι και όπου πάει απλά κάνουμε όνειρα εγώ όμως, θέλω να ξέρω πως μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο τι χρειάζεται ξέρω κάτι ψιλά, απλά θα ήθελα να μάθω πλήρως την διαδικασία Λοιπόν, ξέρει κανείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 δεν γραφεις περιοχη. Αν εισαι Αθηνα το ξεχνας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnXarxas Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 γτ??? Θεσσαλονίκη είμαι θα προτιμούσα μεγάλης εμβέλειας... βέβαια, απλά ψάχνομαι, απλά να μάθω την διαδικασία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Ξεκινάς με μερικές εκατοντάδες χιλιάδες (σε ευρά) για εξοπλισμούς, άδειες και -ενοικίαση- συχνότητας. Πέρα από την πλάκα, είναι άπιαστο όνειρο, απλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Επισης θελει και γνωριμιες που εκτος των αλλων θα σε βοηθησουν να βρεις χορηγους γιατι τοσο χρημα δυσκολο να το ριξεις μονος σου ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnXarxas Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 καλά, τα λεφτά είναι το τελευταίο που με απασχολεί (ακούγεται περίεργο, ε?) απλά θέλω να μάθω την διαδικασία ξέρω ότι χρειάζομαι άδειες, χώρο, εξοπλισμό, άνοιγμα εταιρείας στην εφορία απλά με ποια σειρά πρέπει να κάνω αυτές τις κινήσεις, ποιες προυποθέσεις πρέπει να έχω, απο που θα πάρω τη συχνότητα, αν υπάρχει διαφορά στο κόστος ανάλογα με την θέση της, απο που την άδεια κλπ κλπ διαδικαστικά και γραφειοκρατικά θέματα, για εγκυκλοπαιδικές γνώσεις Στην Αθήνα γτ πρέπει να το ξεχάσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Γιατι δεν υπάρχει ελεύθερη συχνότητα ούτε για δείγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnXarxas Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 οκ... δεν υπάρχει περίπτωση να έχω μία συχνότητα μόνιμα στην κατοχή μου, και να μην την νοικιάζω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Απ ό,τι ξέρω οι συχνότητες θεωρούνται εθνικός πόρος κι ανήκουν στο κράτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Με τα ΑΜ ξέρει κανείς τι παίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnXarxas Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 ακούει κανείς στα ΑΜ??? εγώ πάντα στα FM ψάχνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Εδώ στην Ελλάδα αμφιβάλλω, αν και πάντα παίζει ρόλο και ο σταθμός. Στο εξωτερικό δεν είναι τυχαίο που η πλειοψηφία των talk radio π.χ. είναι στα ΑΜ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnXarxas Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 τι θα λέγατε? Είναι πιθανό να βοηθηθούμε από εταιρίες που χρηματοδοτούν projects δημιουργικά, όπως η kickstarter? Για πιο μετά μιλάμε βέβαια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Εχω την αμυδραν εντυπωσιν, οτι πλεον ελευθερη συχνοτητα ειναι αδυνατον να βρεις οχι μονο Αθηνα αλλα και στην πιο μικρη επαρχια (βλεπε Αρτα, συχνοτητες γιοκ). Κι αυτο γινεται γιατι δεν μπορουν να δωθουν ολες οι συχνοτητες απο την μπαντα των FM, σε μια περιοχη, δηλαδη 88,0 88,1 88,2 κλπ, πρεπει να εχουν καποια αποσταση μεταξυ τους ωστε να μην υπερκαλυπτει ο ενας τον αλλον οποτε υπολογιζουμε το 1/5 της μπαντας. Επισης βγαζουμε εξω ολες τις συχνοτητες της κρατικης ραδιοφωνιας ανα περιοχη, οπως επισης και ενα κομματι ανω των 106,00 νομιζω που ειναι καθαρα για δοκιμαστικες εκπομπες. Αρα αυτο που μας μενει και που ειναι και τεχνολογικως πιο ευκολο, ειναι να βρουμε μια υπαρχουσα συχνοτητα που να πουλιεται, και να την αγορασουμε μαζι με τον εξοπλισμο, (το πόσο... ειναι λοττο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
platongr Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Πλέον δεν παίρνει κανένας άδεια. Οι περισσότεροι παίζουν με προσωρινή άδεια που σημαίνει ότι μπορεί να ρίξεις χρήμα και αύριο να γίνει ανάκληση της προσωρινής άδειας. Το καλύτερο για κάποιον είναι να βρει έναν έτοιμο σταθμό που να πουλιέται και να επενδύσει σε αυτόν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.