donaldduck Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 εχω ενα ποντικι logitech M205 ασυρματο που το ειχα παρει μαζι με το λαπτοπ..1 χρονο τωρα δεν ειχε κανα προβλημα.Χθες,στα καλα καθουμενα ο δεικτης αρχισε να πηγαινει στην πανω δεξια γωνια της οθονης(μονος του).Μετα απο επανεκινηση κλπ ο δεικτης αρχισε να πηγαινει στην κατω αριστερη γωνια.Σημερα το πρωι που το ανοιξα μου εκανε τα ιδια,αλλα σε καποια φαση σταματησε εντελως να δουλευει,και εχει αρχισει να αναβοσβηνει ενα κοκκινο φωτακι στο πανω μερος του ποντικιου,που συνηθως ειναι πρασινο..εχει κανεις καμια ιδεα τι να κανω??
karmen1983 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Ρίξε του μία σφαλιάρα και αν δεν στρώσει, πήγαινε για ένα άλλο... (για την σφαλιάρα δεν κάνω πλάκα)
mary Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 το φωτακι μηπως ειναι ενδειξη για να αλλαξεις μπαταρια(αν εχει)? εχω ενα logitech το mx620 και μου εβγαλε κοκκινο φωτακι οταν τελειωνε η μπαταρια..
cortaN@ Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 εχω ενα ποντικι logitech M205 ασυρματο που το ειχα παρει μαζι με το λαπτοπ..1 χρονο τωρα δεν ειχε κανα προβλημα.Χθες,στα καλα καθουμενα ο δεικτης αρχισε να πηγαινει στην πανω δεξια γωνια της οθονης(μονος του).Μετα απο επανεκινηση κλπ ο δεικτης αρχισε να πηγαινει στην κατω αριστερη γωνια.Σημερα το πρωι που το ανοιξα μου εκανε τα ιδια,αλλα σε καποια φαση σταματησε εντελως να δουλευει,και εχει αρχισει να αναβοσβηνει ενα κοκκινο φωτακι στο πανω μερος του ποντικιου,που συνηθως ειναι πρασινο..εχει κανεις καμια ιδεα τι να κανω?? Το κόκκινο φωτάκι είναι ένδειξη χαμηλής μπαταρίας. Αφού αναβοσβήνει κιόλας, σημαίνει πως έχουν "ψοφήσει" οι μπαταρίες. Άλλαξε μπαταρίες, σύγχρονισέ το πάλι με τον ασύρματο δέκτη και πες μας αν όλα είναι ΟΚ.
sistah Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Ακριβως οτι ειπαν οι απο πανω για τις μπαταριες (κατα προτιμηση μην βαλεις διαφορετικης μαρκας) και τον συγχρονισμο, plus σκουπισε την περιοχη που ακουμπας/σερνεις τον πόντικα σου και φυσηξε λιγο την περιοχη του laser.
donaldduck Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 αυτο το ποντικι θα με τρελανει..αλλαξα μπαταρια και το φωτακι ηταν παλι κοκκινο.Σε καποια φαση πατησα καταλαθος αριστερο και δεξι κλικ μαζι,και το κουμπι εγινε πρασινο.Χαρουμενος και γω,παταω connect για να συνδεθει με το usb που εχω στον υπολογιστη,και το φωτακι γινεται παλι κοκκινο :'( τα νευρα μου
karmen1983 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Σπάσε πλάκα που θα φτιάξει. Μου έχει τύχει 1-2 φορές και μάλιστα τελευταία με τα ίδια συμπτώματα
donaldduck Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Σπάσε πλάκα που θα φτιάξει. Μου έχει τύχει 1-2 φορές και μάλιστα τελευταία με τα ίδια συμπτώματα και μετα εφτιαξε μονο του?
karmen1983 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Ναι ναι και το έχω ακόμα. Ενα laser Fujitsu. Σου είπα δεν σου κάνω πλάκα.
cortaN@ Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Ναι ναι και το έχω ακόμα. Ενα laser Fujitsu. Σου είπα δεν σου κάνω πλάκα. Χαχά, karmen δε νομίζω το ποντίκι σου να γουστάρει τη σφαλιάρα αυτήν καθεαυτήν! Λογικά, μάλλον θα είναι λίγο loose ο ασύρματος πομπός/η πλακετίτσα μέσα στο ποντίκι και με το χτύπημα θα έστρωσε Πάντως, καλή η ιδέα σου !
PixyMike Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Και μένα μου έχει συμβεί, γελάω γιατί είναι μέθοδος τύπου Chuck Norris
karmen1983 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 H πιο αρχαία και απλή μέθοδος, άσε που είναι και ανέξοδη. Τράβα του μια σφαλιάρα να στρώσει λέω εγώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.