_chris_ Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 ενδιαφέρομαι να πουλήσω κάποια μικρο-αντικείμενα και ψάχνω κάποιο site με δημοπρασίες (ελλάδα). έχω βρει μερικά αλλά δεν ξέρω ποιο να εμπιστευτώ. μεγάλη διαφήμιση βλέπω για το ricardo.gr ενώ υπάρχει και το γνωστό emarket.gr (πρώην fleamarket). κάτι άλλα που έχω βρει δε μου γεμίζουν το μάτι. εσείς τι λέτε; και μια άλλη σχετική ερώτηση: αν βάλω ένα αντικείμενο για δημοπρασία, είμαι υποχρεωμένος να το πουλήσω στην τιμή που θα λήξει; νομίζω παλαιότερα στο fleamarket μπορούσες να βάλεις και ένα ποσό, όπου αν δε φτάσει η τιμή του δεν είσαι υποχρεωμένος να το πουλήσεις. αυτό γίνεται παντού; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zeus_GR Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Φυσικά κ όχι φίλε.. Το προιόν το πουλάς στην τιμή που θέλεις κ όχι σε αυτή που θα λήξει (εάν δ είναι αυτή που θέλεις). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_chris_ Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 ευχαριστώ για την απάντηση. όσον αφορά τα sites, έχετε να προτείνετε κάποιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
killer76 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Ricardo. Το χρησιμοποιω 2 χρονια και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.