Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με drivers της κάρτας γραφικών

Κώστας yesman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδιά έχω ένα πρόβλημα με την κάρτα γραφικών μου.. Λείπουν οι drivers της κάρτας μου και ενώ έχω επιχειρίσει να τους κατεβάσω, σε κάθε ιστοσελίδα οι drivers είναι και διαφορετικοί... :( Μέχρι τώρα δεν έχω καταφέρει να βρώ τους σωστούς, αλλά και να τους έχω βρει δεν ξέρω πως να το τσεκάρω... Προς το παρόν προσπαθώ να παίξω ένα παιχνίδι (Combat Arms)αλλά πριν ξεκινήσει το παιχνίδι μου βγάζει ένα μήνυμα (GetDeviceCaps) και στην συνέχεια άλλο μήνυμα (IDS_APP_SHUTDOWN) .. Προφανώς αυτό είναι πρόβλημα της κάρτας γραφικών... το μοντέλο της κάρτας μου είναι GV-NX53128D ...Βοηθήστε με αν μπορείτε!! :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλώς όρισες καταρχήν...

Τους drivers δεν τους κατεβάζεις από όπου βρεις. Πάς στο Site του κατασκευαστή και τους βρίσκεις. Αυτή είναι έτσι;

http://www.gigabyte.com.gr/products/page/vga/gv-nx53128d/download/

Αν ναι στο downloads επιλέγεις αυτούς που αντιστοιχούν στο λειτουργικό σου και τους κατεβάζεις. Βέβαια αν έχεις τρέξει καμιά δεκαριά αρχεία δεν ξέρω τι έχεις κάνει.

εχω κατεβασει τους drivers απο την ιστοσελιδα της gigiabyte αλλα εξακολουθει να υπαρχει το προβλημα με το παιχνιδι που σας ειπα... μηπως το προβλημα οφειλεται καπου αλλού..?

Ναι... έχω τα Windows xp profecional με sp2 στα 32bit.. δεν ειχα τους drivers αλλά τους κατέβασα. Στην προσπάθειά μου να παίξω το παιχνίδι αυτό, εμφανίστηκαν τα μηνύματα που ανέφερα παραπάνω...

Το δεύτερο μήνυμα που σου βγάζει σαν τρόπο αντιμετώπισης έχει

Κατεβάζεις το cclean

http://www.piriform.com/ccleaner

Το τρέχεις

Πας καρτέλα registry

Επιβεβαιώνεις ότι όλα τα κουτάκια είναι τικαρισμένα

Πατάς scan for issues

Μόλις τελειώσει πατάς fix selected issues

Μετά πρέπει να κάνεις scan Με κάποιο antimalware.

Αν έχεις κάνει μόλις εγκατάσταση το λειτουργικό σου το θεωρώ δύσκολο να έχεις κάποιο malware εκτός και αν χρησιμοποίησες κάποια crack πχ.

Οπότε σκάναρε το Pc με το malwarebytes. Θα το κατεβάσεις από εδώ

www.malwarebytes.org (το Free)

Θα του κάνεις update Και full scan

Βρήκε τίποτα το Malwarebytes?

Εχεις εγκαταστήσει τους drivers από το λινκ που σου έδωσα αφού αφαίρεσες τους άλλους που είχες βάλει;

Αυτό το Game το δοκιμάζεις πρώτη φορά;

το προγραμμα βρηκε 2 μολυσμενα αρχεια και τα εσβησα, τους drivers τους εβαλα και εχω σβησει ολους τους υπολοιπους, και το παιχνιδι δεν το δοκιμαζω πρωτη φορα, το επαιζα σε αλλο pc.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...