Κώστας yesman Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 παιδιά έχω ένα πρόβλημα με την κάρτα γραφικών μου.. Λείπουν οι drivers της κάρτας μου και ενώ έχω επιχειρίσει να τους κατεβάσω, σε κάθε ιστοσελίδα οι drivers είναι και διαφορετικοί... Μέχρι τώρα δεν έχω καταφέρει να βρώ τους σωστούς, αλλά και να τους έχω βρει δεν ξέρω πως να το τσεκάρω... Προς το παρόν προσπαθώ να παίξω ένα παιχνίδι (Combat Arms)αλλά πριν ξεκινήσει το παιχνίδι μου βγάζει ένα μήνυμα (GetDeviceCaps) και στην συνέχεια άλλο μήνυμα (IDS_APP_SHUTDOWN) .. Προφανώς αυτό είναι πρόβλημα της κάρτας γραφικών... το μοντέλο της κάρτας μου είναι GV-NX53128D ...Βοηθήστε με αν μπορείτε!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Καλώς όρισες καταρχήν... Τους drivers δεν τους κατεβάζεις από όπου βρεις. Πάς στο Site του κατασκευαστή και τους βρίσκεις. Αυτή είναι έτσι; http://www.gigabyte.com.gr/products/page/vga/gv-nx53128d/download/ Αν ναι στο downloads επιλέγεις αυτούς που αντιστοιχούν στο λειτουργικό σου και τους κατεβάζεις. Βέβαια αν έχεις τρέξει καμιά δεκαριά αρχεία δεν ξέρω τι έχεις κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κώστας yesman Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 εχω κατεβασει τους drivers απο την ιστοσελιδα της gigiabyte αλλα εξακολουθει να υπαρχει το προβλημα με το παιχνιδι που σας ειπα... μηπως το προβλημα οφειλεται καπου αλλού..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Για βοήθησέ με λίγο. Προέρχεσαι από νέα εγκατάσταση στα Windows και λείπανε οι drivers; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κώστας yesman Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Ναι... έχω τα Windows xp profecional με sp2 στα 32bit.. δεν ειχα τους drivers αλλά τους κατέβασα. Στην προσπάθειά μου να παίξω το παιχνίδι αυτό, εμφανίστηκαν τα μηνύματα που ανέφερα παραπάνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Το δεύτερο μήνυμα που σου βγάζει σαν τρόπο αντιμετώπισης έχει Κατεβάζεις το cclean http://www.piriform.com/ccleaner Το τρέχεις Πας καρτέλα registry Επιβεβαιώνεις ότι όλα τα κουτάκια είναι τικαρισμένα Πατάς scan for issues Μόλις τελειώσει πατάς fix selected issues Μετά πρέπει να κάνεις scan Με κάποιο antimalware. Αν έχεις κάνει μόλις εγκατάσταση το λειτουργικό σου το θεωρώ δύσκολο να έχεις κάποιο malware εκτός και αν χρησιμοποίησες κάποια crack πχ. Οπότε σκάναρε το Pc με το malwarebytes. Θα το κατεβάσεις από εδώ www.malwarebytes.org (το Free) Θα του κάνεις update Και full scan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κώστας yesman Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 έκανα και τις 2 ενέργειες που μου είπατε, αλλά το πρόβλημα παραμένει... :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Βρήκε τίποτα το Malwarebytes? Εχεις εγκαταστήσει τους drivers από το λινκ που σου έδωσα αφού αφαίρεσες τους άλλους που είχες βάλει; Αυτό το Game το δοκιμάζεις πρώτη φορά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κώστας yesman Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 το προγραμμα βρηκε 2 μολυσμενα αρχεια και τα εσβησα, τους drivers τους εβαλα και εχω σβησει ολους τους υπολοιπους, και το παιχνιδι δεν το δοκιμαζω πρωτη φορα, το επαιζα σε αλλο pc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Σε ρώτησα αν το έχεις ξαναπαίξει σε αυτό το Pc... Τι βρήκε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κώστας yesman Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 το malware βρηκε 2 μολυσμενα files και στον καταλογο μου τα εμφανιζε ως trojan και κατι αλλο που δυστηχως δεν το θυμαμαι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Το να έχεις 2 trojan Μετά από φορμάτ ε τι να πω; Στο άλλο δεν μου απάντησες όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.