Προς το περιεχόμενο

Σωστος αερισμος σε Megahalems ver b

vaggelisp7406

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.. εχω την Megahalems ver b στο pc και 2 τετοιους ανεμηστηρες http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Case-Fans/Xigmatek-CLF-F1255-Crystal-Purple-Led-Fan---120mm-CLF-F1255.htm

Θα ηθελα να μου πειτε πως ειναι καλο να βαλω τους ανεμηστηρες για της σωστη ψυξη της ψυκτρας για την καλυτερη δυνατη ψυξη του επεξεργαστη?

Δημοσ.

βάλε τον έναν ανεμιστήρα να τραβάει τον ζεστό αέρα απο την ψύκτρα προς τα έξω. τον άλλον κράτα τον για backup :P

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.. εχω την Megahalems ver b στο pc και 2 τετοιους ανεμηστηρες http://www.plaisio.g...m-CLF-F1255.htm

Θα ηθελα να μου πειτε πως ειναι καλο να βαλω τους ανεμηστηρες για της σωστη ψυξη της ψυκτρας για την καλυτερη δυνατη ψυξη του επεξεργαστη?

Τι εννοεις?Push/pull αφου εχεις δυο.:rolleyes:

Δημοσ.

Ναι, κατι βλεπω που λετε σε αλλα topic για αυτον που φυσαει προς την ψυκτρα να ειναι σε λιγοτερες στροφες και ο αλλος που τραβαει τον αερα περισσοτερες στροφες και κατι τετοια.. Πως πρεπει να γινουν?

Δημοσ.

δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κάνεις αυτό βάλε τον έναν ανεμιστήρα μόνο να τραβάει όπως σου έγραψα παραπάνω... οι διαφορές είναι τόσο μικρές που είναι αστείες.. ;)

Δημοσ.

Δηλαδη να μην βαλω και τον αλλον ανεμηστηρα να ριχνει αερα μεσα?? μονο τον εναν να τραβαει αερα? δηλαδη οπως βλεπω την ψυκτρα να τον βαλω αριστερα και να βγαζει τον αερα απο το κουτι? ( γιατι εκει υπαρχει και αλλος ανεμηστηρας στο κουτι (εχει ανοιγμα) που βγαζει αερα εξω απο το κουτι

Δημοσ.

Βαγγελακι αγοριμ στο αλλο θεμα λεγαμε για το πως να βαλει εναν αλλο ο οποιος ειναι slim και το παλικαρι εχει και προβλημα με το οτι δεν χωραει αλλος ανεμιστηρας λογω μνημων.εσυ που δεν θα εχεις τετοιο προβλημα και θελεις να βαλεις και τους 2 τοτε βαλε τον εναν να φυσαει προς την ψυκτρα (push) και τον αλλον να τραβαει (pull) απο την ψυκτρα και να διωχνει τον αερα προς το ανεμιστηρα που βγαζει εξω τον ζεστο αερα απο πισω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...