Προς το περιεχόμενο

Ο πιο γρηγορος HDD για Laptop?

ektor7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τετοια θηκη ψαχνω κ εγω για το λαπτοπ μου ωστε να βγαλω το αχρηστο dvd-r κ να βαλω ssd αλλα πουθενα . οποιος ξερει ας ποσταρει info .

Πρέπει να ξέρεις τρία πράγματα:

1. Τι ύψος έχει το dvd-rw σου (συνήθως 12.7mm)

2. Πως συνδέεται στη μητρική (SATA/PATA)

3. Τι ύψος έχει ο σκληρός που θέλεις να πάρεις (συνήθως 9.5mm αλλά οι 750gb/1tb είναι 12.5mm)

Και μετά eBay με search κάπως έτσι: 12.7mm 12.7 mm SATA 2nd Bay HDD Adapter PATA Caddy. China is our friend :-)

Δημοσ.

το θεμα μου ειναι οτι θα καλυπτει το κενο που θα δημιουργηθει απο την ελλειψη του dvd-r ?δηλαδη κατι σαν προσωψη?

Δημοσ.

αν είχα δει το thread νωρίτερα θα σου πρότεινα τον wd black scorpio 500gb που έχω εγώ.. βέβαια ακόμα τον χρησιμοποιώ ως εξωτερικό.. αλλά κάποια στιγμή θα μπει στο HDX 16 να δούμε τι ψάρια πιάνει..

πάντως έπρεπε να κοιτάξεις και τον wd scorpio black 750 gb

δεν ειναι πιο γρηγορος απο τον seagate xt.

b.για την ακριβη διαφορα στα μοντελα γιατι και εμενα ιδιοι μου φαινονται απλα καλου κακου κοιτα στο site της western για να δεις ακριβως τα χαρακτηριστικα.εκτος αν ειναι ο ενας retail και ο αλλος bulk.

Διαφορες αναμεσα σε hdd μην περιμενεις να δεις σε πραγματικη λειτουργια.Τωρα βεβαια αυτος που διαλεξες ειναι και υβριδικος,οποτε ειναι πιο γρηγορος.Εγω παντως στην θεση σου θα τσιμπαγα εναν 60αρη ssd με κανα κατοσταρικο και εναν 500αρη+ θηκη και οι επιδοσεις θα ξεφευγαν πολυ χωρις να σου λειπει ο χωρος.Βεβαια ηθελες ενα 50αρικο ακομα αλλα για τις επιδοσεις του ssd πιστευω πως αξιζε.Τεσπα,αμα τον βαλεις πανω πες εντυπωσεις.

ο seagατε Που εχει και ssd Πανω εχει διαφορα και στην πραξη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...